Snak

Mere indhold efter annoncen
Tak til Hobro. Albentosa med to vilde fejl i dag.

Men, jeg tror nu ikke Vejle skal være så bekymrede for oprykningen. Hverken Hvidovre eller Næstved er stabile over en hel sæson, og Vejle er trods alt bedre end os sønderjyder lige pt.
Det er nogle gange problemet med fodboldloven. En lille berøring giver rødt, hvis der skønnes, det er oplagt målchance. Men tacklinger med fare for liv og lemmer mange gange kun giver gult.
Danmark: Vejle Boldklub England: Manchester United Tyskland: Borussia Mônchengladbach
Vbk

Det er vel ikke loven den er gal med, da begge situationer skal give rødt ifølge fodbold loven (medmindre fratagelsen af sen oplagte målchance giver straffespark og man forsøgte at spille bolden, så er det ikke rødt men kun gult). Så er det vel dommerens skøn den er galt med
Så kender man (ikke alle) VB-debatørene igen... Samtlige pointtab, skyldes fejlkendelser, banens tilstand, vejret o.s.v.....GAAAAB
Berettiget klask til mig, men jeg har sgu en pointe..😀
Kk1967

Okay. Det var allogevel et giga selvmål du lavede der. Større fejl end Saeid og Albentosa til sammen du loge kom med

Der er - er det en enkelt - der nævner dommeren, mens resten ikke gør og nogle endda skriver det IKKE var dommerens skyld. Ingen nævner vejret eller banen, kun dig?
Kenken: du har ret. Det er selvfølgelig altid dommerskøn. Både om det er oplagt målchance eller om den hårde tackling er til rødt. Og næste kamp bliver det bedømt anderledes.
Men uanset hvad bør vi ikke tabe 3-0 til Hobro.
Danmark: Vejle Boldklub England: Manchester United Tyskland: Borussia Mônchengladbach
VB spiller i mine øjne en rigtig god gang bold indtil det røde kort og kunne sagtens være foran. Men 75 minutter med 10 mand er svært. VB sidder på spillet i 2. halvleg, og man har en fornemmelse af, at der kan være point at hente. Men så laver Albentosa en stor fejl, og derefter er det ikke så mærkeligt, at luften går ud af VB-ballonen.
You can talk about spirit, or you can live it - Jürgen Klopp
Nemt
Hobro
Fantastisk, så fik VB endelig en udvisning for Deres benbrækkerfodbold. Læs ,,,den primitive takling fra en Stor Vejleback, med brækket ben tilfølge på Abdouli Njai(NIF) hvor der skulle have været Big Time Rødt.
Og Til Lykke med 1. Pladsen med flest gule til VB
Det er noget af en spillemæssig krise, VB har gang i. Faktisk synes jeg ikke, at VB på noget tidspunkt i sæsonen har spillet virkelig godt. Selv i starten, hvor man fik nogle store sejre, var det mere et spørgsmål om, at VB sparkede nærmest alle chancer i kassen. Måske de andre hold i NordicBet-ligaen er endnu ringere, så VB kan rykke op, men det største problem er egentlig, at der er meget få af VBs spillere, der har kvalitet til at spille i Superligaen. Målmandsposten er tyndt besat, men Trott har egentlig gjort det bedre end jeg havde forventet. Forsvaret er ok i NordicBet-ligaen, i hvert fald de første 4, men om det decideret er klar til Superligaen, er mere end tvivlsomt. Længere fremme på banen ser jeg ikke mange, der er klar til at spille Superliga. Mucolli og Ezatolahi (i form vel at mærke!) kan, Emma og Kirkegaard er talentfulde og kan vel blive klar, men så er vi også ved at løbe tør for kvalificerede spillere. Drammeh og Ofori er efter min mening ikke i nærheden af Superliga-niveau. I kampen mod Helsingør fik Ofori ros af mange, men det forstår jeg simpelthen intet af. Han kæmpede da ok, men fik intet sat op, og der er ligesom ingen alternativer, så der er kun ringe mulighed for at ændre noget taktisk.

Skal jeg være helt ærlig, så synes jeg faktisk, at det ser sort ud for VB. Ikke pga nederlaget i aften, men pga det ringe spil igennem længere tid!
annonce