Snak

Mere indhold efter annoncen
Bruger137644: nu var det jo ikke en benbrækkertackling, der kostede Trott det røde kort i går aftes. Derimod slap Hobro afsted med én. Velkovs tackling mod Næstved burde måske nok have givet rødt, men det må du jo spørge dommeren om. Og at vi også fører tabellen mht gule kort, siger intet om hvor hårdt vi spiller. Mange af dem er mangel på disciplin med brok og sparke bolden væk og holde i trøjen osv. Selvfølgelig tackler spillere som Velkov og Provstgaard igennem, men faktisk synes jeg - uden at have røde VB briller på - at de øvrige hold generelt får lov til mere ved at kyse og gå hårdt til spillere som Mucolli, Kirkegaard og Dimitris uden at det bliver påtalt. Og en spiller som Pasu får en del kendelser imod sig qua sin størrelse.
Danmark: Vejle Boldklub England: Manchester United Tyskland: Borussia Mônchengladbach
Vbkfyn: nåh,,,,,det var da godt at det ikke er HVER kamp I snadrer en modspiller, af kampreferat fremgår det dog, “at trott nedlagde skjelderup lige udenfor feltet.
Mener,,…smadrer, og så iøvrigt, til Lykke med ligaens største brokkerhold.
Nu er der jo forskel på at nedlægge en spiller og at lave en grov og brutal tackling. Sikkert i modsætning til dig ser jeg langt de fleste af VB´s kampe, og hånden på hjertet. Det er "kun" Velkovs tackling mod Næstved, der rammer uden for skiven. Så nej, VB er ikke et hårdt og brutalt spillende hold.
Danmark: Vejle Boldklub England: Manchester United Tyskland: Borussia Mônchengladbach
Næstved brugeren troller konstant i vb tråde. Han burde få det smurt for det lyder ubehageligt for ham.

Glæder mig til vi igen skal møde “piv piv” Næstved. Det var sku overlegent nemt sidst
Stort tak til Hobro fra Næstved....
men faktisk synes jeg - uden at have røde VB briller på - at de øvrige hold generelt får lov til mere ved at kyse og gå hårdt til spillere som Mucolli, Kirkegaard og Dimitris uden at det bliver påtalt. Og en spiller som Pasu får en del kendelser imod sig qua sin størrelse.

Jeg oplever noget lignende. VB møder mange modstandere, der har en game plan, der bl.a. går på at gå meget fysisk til VB-spillerne og ødelægge spilrytmen. Det får de i høj grad lov til. En stor del af VBs advarsler er kommet på grund af frustrationer over modstandernes hårde spil, og Hobro var bestemt ikke en undtagelse. Men når dommeren giver modstanderen lov til at spille hårdt og sommetider over grænsen, må VB-spillerne være professionelle nok til at indstille sig på det og spille videre.

Når linjen er skæv, er det imidlertid frustrerende. Pasu får uforholdsmæssigt mange frispark dømt imod sig og uforholdsmæssigt få med sig. Vi skal være tæt på mord, før Pasu får et frispark. Grunden er nok hans grandiose fysik. Der står bare ingen steder i reglerne, at en angriber ikke må være større og stærkere end en forsvarsspiller, og der står heller ingen steder, at det er okay at hænge på ryggen, skubbe eller sparke til en spiller, bare fordi han er stor og stærk.
You can talk about spirit, or you can live it - Jürgen Klopp
Åhhhh ja, havde helt fortrængt at De tror på Trolle in the northern Woods, og specielt morsomt med “piv piv” denne tråd er da eeeen lang af denne fra Vb. Hir Hir.
annonce