Snak

Mere indhold efter annoncen
Endelig endelig kæmpe fan af Hoffenheim

Lad det brede sig som ringe i vandet….
Hvad fanden gør det her, siden de får så stor ros? De vælger ikke at snakke om vm på deres hjemmeside? Det er nemt. De taber ikke penge eller fans, men til. Gængæld får de stor ros.. Der er ingen der tør at lave rigtig boykot. Hvis de vil lave noget der har betydning, kunne de boykot deres spillere der tager derned🤷
@ Rando: Hmmm… det er vel netop gennem artikler, kommentarer og debat, at ændringer forekommer?
@ Brønne: hvad er et “stort” land? Danmark har tidligere været kendt som foregangsland på mange områder. Det (bør vel?) handler om værdier og principper - ikke størrelsen på landet; hvad end det måtte være km2, befolkning eller fodboldtraditioner. Artikler og debat: ja tak. At se VM i Qatar; ellers tak. Alt starter med een selv. Har jeg hørt. Kan være at jeg har misforstået noget. God aften til jer alle.
@The Goat

Hvad kan Hoffenheim reelt gøre udover at vise deres foragt for arrangementet?
Ja det vælter nok ikke VM i Qatar det løb er kørt. Men de vælger ud fra deres begrænsede indflydelse at tage stilling og kommunikerer deres budskab som man så kan håbe at andre vil følge trop overfor.

Dermed kan man forhåbentligt sende et signal så man i fremtiden ikke står i denne problemstilling i forhold til afholdelse af slutrunder.

Så selvfølgelig skal de da roses, såfremt man er enig i deres holdning selvom det ikke reder hele verdenen.

Og så at boykotte evt spillere der tager derned, det vil jo medfører voldsomme erstatningssager.
Så ret kritikken mod forbund og andre med den reelle magt. Synes det er fint at man tager afstand og gør det man kan. Mange bække små, som man siger.
Så skal jeg da have en Hoffenheim trøje
HVAD ER SPORTSWASHING? Når enkeltpersoner, virksomheder eller nationer bruger sportsbegivenheder til at skabe sig et bedre ry gennem eksempelvis sponsoraftaler, kaldes det sportswashing.
Jeg er sikker på at Qatar er helt utrøstelige efter de har hørt denne nyhed.
annonce