Snak

Mere indhold efter annoncen

Hollænder får fire måneder i SønderjyskE

Skrevet af bold
man 1. sep 2014
SønderjyskE har sikret sig den hollandske back Mees Siers. Han har skrevet under på en kontrakt der løber året ud.

Læs hele nyheden her
Skrevet af Nonei
Ja det er ikke hans CV der for en til at falde bagover

Medmindre der bliver hentet en klasse angriber meget snart, så ender det galt denne sæson
Sønderjyske
Skrevet af Mads Peter Hesterøv
Søndertyske klarer sig altij altij!
AGF!
Skrevet af Porsy67
"Nonei"
Jeg ved ikke hvorfor der står "sønderjyske" i din signatur, det er ikke meget positivt omkring SønderjyskE, du har at byde ind med.
Nogle af jer er nødt til at forstå at SønderjyskE ikke kan købe på øverste hylde, samt næste udfordring er, vil spilleren overhovedet til SønderjyskE.
I er nødt til at være realister, vores klub er ikke øverst på listen, samt vi kan heller ikke handle på øverste hylde.
FC Bayern München FC Barcelona SønderjyskE
Skrevet af XorpiZ
Det er Sokes/Inzanee/Inzanex 20. bruger eller sådan. De foregående er alle blevet bannet for at være en idiot.
Haderslev FK - 1992 HFK Sønderjylland - 2000 SønderjyskE - 2004
Skrevet af Nonei
Porsy67

Hvorfor der står sønderjyske i min signatur? kunne det måske hænge sammen med at det er det hold jeg er fan af? bare en ide
Men hvis man ikke må forholde sig kritisk til en klub, så tror jeg ikke du skal læse kommentarene herinde på bold.dk


Godt at du lige gør opmærksom på at vi ikke kan købe fra den øverste hylde, fordi det var jeg ikke klar over før nu

Og når man nægter at bruge en spiller som Kenan i angrebet, ja så forventer man at der kommer noget bedre ind og det tvivler jeg på at man er i stand til at hente
Sønderjyske
Skrevet af ThunderZtorm
"en spiller som Kenan".

lad mig da endelig høre hvorfor Kenan burde være førstevalg i angrebet i SønderjyskE.

Indtil videre har han floppet i Fredericia, Horsens, SønderjyskE og Jönköping. Han har intet vist der får mig til at mene at han skal bruges fremfor Golubovic eller Bechmann.
SønderjyskE siden HFK, Liverpool 1988-2021. Fuck Super League.
Skrevet af Nonei
Han er da den angriber som har gjort det klart bedst i den tid han har fået på banen

Altså niveauet er så ringe i vores offensiv så selvom han har floppet i 1 divisions klubber er han stadig god nok til at være fast mand i vores offensiv

Det er meget muligt at Bechmann er bedre, men han kommer jo aldrig til at spille en hel kamp og han sidder ude halvdelen af kampene med skader

Golubovic har jo intet vist, han lavede mål mod et sindsygt ringe Silkeborg hold, men ellers har han jo intet gjort at at være fast mand, jeg mener bestemt Kenan er bedre af hvad jeg har set de få gange han har spillet
Sønderjyske
Skrevet af Slettet(112020202402)
Kenan er det dig ??? Spøg til side... Kenan har efter min mening aldrig rigtig fået chancen. Så ved faktisk ikke om han kan være god nok til superliga bold ved jeg ikke. Men det er tankevækkende at han ikke har slået til nogen steder endnu.. Tror han skal til en 1. div. klub og få noget spille tid der. Så kan det være vi igen om noget tid ser ham i ligaen. Matchet mellem os og ham var bare ikke det rigtige, desværre. Tror så også han flytter inden dagen er omme.. Men ønsker ham lige meget hvad alt godt og held og lykke..

Når alt det så er sagt så forstår jeg ikke at du kan sammenligne ham med vores nok bedste angriber og nok en af de vigtigste nemlig Beckmann.. Synes nu heller ikke han er bedre end Bojan. Bojan er en spiller der skal sættes op, dvs med indlæg, da har vi desværre haft lidt skader på dem der skal lægge dem ind, Songani og Abselonsen, men tror når folk først er klar igen så ser vi bedre bold og vi ser hvad Bojan rent faktisk kan.

Man skal ikke kun være kritisk overfor sit hold man skal være konstruktiv..
Skrevet af KingCoe
@Nonei
Golubovic har jo intet vist,


Måske hænger det lidt sammen med han bliver brugt forkert. Bojan er ikke en spiller der skal løbe rundt midt på banen. Han skal op i feltet. Håber da den nye hollænder har lidt speed og kan ligge et godt indlæg. Så kan det være vi får mere ud af Bojan.
Skender er KONGEN!
Skrevet af KingCoe
@refcon
Bojan er en spiller der skal sættes op, dvs med indlæg, da har vi desværre haft lidt skader på dem der skal lægge dem ind, Songani og Abselonsen, men tror når folk først er klar igen så ser vi bedre bold og vi ser hvad Bojan rent faktisk kan.


Nemlig. Speed og udfordring på kanterne, og indlæg til Bojan i boksen så tror jeg vi kommer til at se en helt anden Bojan.

Så skal vi heller ikke glemme han ikke var i form da han kom.

Nu har vi en landskampspause og forhåbentligt er vi flere skader kvit til den tid så ser det anderledes ud. OG så kan det jo være der bliver hevet en kanin op af hatten i 11. time. Flere ting kunne tyde på det.
Skender er KONGEN!
Skrevet af Nonei
Så er spørgsmålet jo om vi nogensinde har de folk klar som skal lave indlæg til Bojan, Paulsen, Nikolaj madsen og hvem der nu ellers bliver brugt på kanterne magter det ikke
Sønderjyske
annonce
0