Snak

Mere indhold efter annoncen

Hollandske toptrænere vil gerne afløse Olsen

Skrevet af bold
ons 30. mar 2011
Folk som Frank Rijkaard og Marco van Basten vil lytte, hvis DBU ringer. Også selvom lønnen ikke er så høj som andre steder. Det siger hollændernes agent.

Læs hele nyheden her
Skrevet af conner
Det er alt alt for farligt for DBU med sådan en udlænding. Han kan ikke tale dansk og har muligvis nogle andre ideer og visioner med fodbolden end 4-4-3 og små-facistisk mandskabspleje. Puha da nej det kan ende galt.
Skrevet af T.Iglemose
Selvom jeg er fortaler for dansk landstræner, så ser jeg bestemt spændende muligheder i mine 2 barndomsidoler, specielt i mangel af danske kandidater!
Loyal OB\\\'er siden 1986 og Tottenham siden 1987.
Skrevet af SkiveIK
Hvad skal man med Frank Rijkaard eller Marco van Basten når man kan få Troels Bech? Jøsses en farce det bliver hvis Troels Bech bliver landstræner.
[b]Stolt Scouser Skibonit[/b] Sympatiserer med Hibernian FC, UD Las Palmas, BVB Dortmund SIK 3-2 VFF: https://youtu.be/Gv2PsXr2j2A
Skrevet af fyr87

Det kunne være sjov hvis det skete..
Skrevet af Kev1n goes number 2
Synd det bare aldrig vil ske. DBU har aldrig været en publikumsfavorit, og vil sikkert aldrig blive det.
Victoria Concordia Crescit
Skrevet af Niclashh
Hvorfor skal det hele nu også være som det altid har været, to spændende stjerner vil træne DK, drømmescenarie!
Till helvede med 4-3-3, vi har brug for noget nyt, en træner der ser på det hele med helt nye øjne. Der er kæmpe forskel på kvaliteten i Troels Bech og disse 2 herre, og forskellen taler til fordel for hollænderne.
Skrevet af Nielsen29
Hvad har de to herrer på deres træner CV?
Skrevet af Steen A
Det er alt alt for farligt for DBU med sådan en udlænding. Han kan ikke tale dansk og har muligvis nogle andre ideer og visioner med fodbolden end 4-4-3 og små-facistisk mandskabspleje. Puha da nej det kan ende galt.


Ja, det virker som om man gerne vil have noget topstyring.

Når det så er sagt, så kunne netop en hollænder faktisk godt passe ind i "den danske model". Både i forhold til mentalitet, men også i forhold til spilsystem. 4-3-3 modellen er vel i høj grad en som Morten har adopteret fra hollandsk fodbold. Så de to nævnte herrer er da de bedste bud jeg har set på en udenlandsk træner.
Skrevet af maarkap
Folk tror åbenbart at MO, ikke spiller med målmand, men med en ekstra markspiller.
"Ronaldo putting his career on the line for his country while Messi retires after missing a penalty."
Skrevet af Steen A
Hvad har de to herrer på deres træner CV?


Rijkaard har jo bl.a. flere mesterskaber og en Champions League titel med Barcelona. Det er vel ok? Derefter var han i heksekedlen i Galatasaray.

Van Basten var Hollandsk landstræner i perioden 2004-2008 og derefter i Ajax.
Skrevet af danskebank
Barcelona...med mesterskab og CL titel til følge...samt en tur i galatasaray
1: Fc Barcelona (siden 92)
Skrevet af tobias.gade
Hvad har de to herrer på deres træner CV?


Frank Rijkard har blandt andet været træner for Holland og Barcelona hvor han vandt Champions League og to spanske mesterskaber.. For Holland førte han holdet til semifinalen til EM 2000...
Skrevet af ikkevbkfan
"Hvad har de to herrer på deres træner CV?"

Øhh!! Nogen der ikke har fulgt med i fodbold de seneste år?

Frank Rijkaard var jo begyndelsen på en æra hos ikke mindst FC Barcelona, hvor han var fra 2003-2008. Derudover har han været landstræner for Holland fra 1998-2000 og derefter i Galatasaray fra 2009-2010..

Til sammmenligning havde Morten Olsen været træner for Brøndby IF, FC Køln i to år og Ajax et enkelt år.

Nogen bruger argumentet med at de ikke kender til 4-3-3, jamen det er jo der hele Morten Olsens idé udspringer fra, nemlig hans éne år i Ajax som træner.
Det svarer til at danskere ikke ved noget om rugbrød!!
Skrevet af denand
Det blev en udtlænding! - Som den kære Ricardo sagde!
BRØNDBY TIL JEG DØR! SPURS ARE ON THEIR WAY TO WEMBLEY, TOTTENHAM GONNA DO IT AGAIN! THEY CAN\'T STOP THEM, THE BOYS FROM TOTTENHAM, THE BOYS FROM WHITE HART LANE! http://www.youtube.com/watch?v=WCXdlxZ5RiM
Skrevet af another kovac
Det er da noget af en nyhed det her !!
Synes at der har været så meget snak om, at det er svært at få et ordentlig trænernavn til Danmark - lønnen vil ikke være god nok osv.
Virkeligheden er som altid heldigvis lidt mere nuanceret. Og som andre er inde på, så vil en hollænder måske være den bedste til at viderføre den i forvejen stærkt hollandsk inspirerede spillestil på landsholdet.

Frank Rijkaard som landstræner.... kiggede lige engang på datoen, men det er altså ikke 1 april før på fredag .
Reason? now thats the enemy of art!
Skrevet af PhilipB
Jeg vil sige, at Frank Rijkaards arbejde som træner er dybt undervurderet og han skal for min skyld være hjertens velkommen til at træne Danmark!

Det var ham, som løftede FC Barcelona ud af van Gaak-periodens afgrundsdybe tristesse og transformerede dem til det vel mest seværdigt spillende klubhold i nyere tid. Guardiolas hold er "blot" version 1.5 af det fundament, som Rijkaard støbte. To mesterskaber og en Champions League-titel er mere end godkendt - det er sublimt gået af en mand, som ankom til en klub i identitetskrise. Ikke alene genskabte han med enkle midler "El Dream Team"; han vækkede også FC Barcelonas selvanskuelse som Cataloniens våbenfrie hær til live igen på et tidspunkt, hvor Real Madrid var uovervindelige qua deres Galacticos-politik.

Alt dette får Rijkaard alt for lidt kredit for i dag, hvor det synes som om, at det var Guardiola, der reddede Barcelona fra undergangen, snarere end at han genoplivede Rijkaards hold, da det endelig var på vej ned efter tre fantastiske sæsoner. Denne mand ville jeg ikke have noget imod blev dansk landstræner, hvis de danske emner ikke er gode nok (hvilket en del tyder på).
Chelsea siden 2002, Manchester City siden 2007, Paris Saint-Germain siden 2010 & Newcastle siden 2020.
Skrevet af Malthe88
Tror Bold har misforstået noget, det stod til at være Gullit på EB hvilket må være mere sandsynligt?
Når jeg ikke er på EB eller Bold venter jeg spændt på den nye Wii! http://nintendowii2.dk - faktisk kan man godt tjene penge online http://onlinemoney.dk\\\\
Skrevet af Degnovic
Kan heller ikke se det store problem i, at få en af disse anerkendte herrer til at styre det danske landshold.

Ligesom Steen A er inde på, vil det, som jeg ser det, ikke være nogen stor overgang fra Morten Olsen, der har en fortid i hollandsk fodbold. Måske ligefrem en naturlig overgang?
Hjertet er hos Spurs. Har også en svaghed for El Giallorossi. [i]To Dare is to do. COYS.[/i]
Skrevet af Steen A
Tror Bold har misforstået noget, det stod til at være Gullit på EB hvilket må være mere sandsynligt


Ja, det er vel denne artikel Bold har sakset fra:

http://ekstrabladet.dk/s…1528300.ece

Og der roder Ekstra Bladet jo selv rundt i navnene. Gullit først, og så Rijkaard nævnt i en parantes. Men du har nok ret i at Rijkaard ikke er på tale. Ville også være vildt med den årsløn der er nævnt.
Skrevet af -*-Kongsted-*-
Degnovic

Jeg tror ikke det bliver en naturlig overgang, da sproget er en vigtig faktor. Men det er nok klar en fordel at spillerne har været vant til "hollandsk" fodbold.

Derudover går jeg også stærkt ind for at vi får en udenlandsk landstræner. Alene af den grund at vi ikke har nogen danske trænere som er gode nok lige pt.
Det lyder ganske spændende, jeg tror dog at DBU er for konservative til at tage en udenlandsk landstræner.

Off topic: Bare vi får en mand der kan sætte Bendtner på plads. Det trænger han satme til.
SønderjyskE
annonce
0