Snak

Mere indhold efter annoncen

Horsens-chef trods otte ændringer: Vi nedprioriterede ikke

ons 9. nov 20:38

AC Horsens-cheftræner Jens Berthel Askou mener ikke, at det var en nedprioritering at skifte otte spillere før pokalkampen mod Vejle Boldklub.Læs hele nyheden her
Dårlig stil at stille sådan op, når vi kommer med 1000 mand til Vejle, som er et MEGET sjældent tal, når vi snakker Horsens! Dog kan jeg godt se meningen, superligaen er meget vigtigere end Pokalen, som vi nok hurtig ville ryge ud af til fx FCK eller Silkeborg. Vel mødt, søndag! Forza Horsens
ACH & Tottenham
Jeg er enig i at spare spillere til søndag er fornuftigt. Men er skuffet over at der ikke var mere vilje og evne til at spille bedre i dag. Så kom med 3 point mod OB, så har sæsonen indtil nu været absolut godkendt til trods for VB nederlaget , der altid gør ondt.
Det værste er næsten at de spillere der får chancen for at vise sig frem i stedet for dem i den normale startellever absolut intet viser. Qamili for eksempel. Hans niveau er ringe. Iyede viser heller intet.
Virkeligheden viser at AC reelt kun har 15 mand der kan begå sig på højeste niveau. Når få af disse er med falder korthuset sammen.

Fint nok at være ude af pokalen. Superligaen har klart førsteprioritet.

Det gør bare ondt at det er Vejle som skal være bødlen.
Alle eksperter siger fodbold handler om relationer. Så kan man ikke ustraffet skifte 8-9 spillere - end ikke mod et 1. Divisionshold..
At stille til start med Qamili og Lyede er da at nedprioritere pokalen

Men så fik vi da endeligt et klart bevis for at de to ikke er gode nok. End ikke som indskiftere
Den gule førertrøje
Det er en skandale at spare så mange spiller til en pokalkamp mod Vejle, vores hadeklub nr 1 . Mega dårlig beslutning Hr. Jens Bertel Askov . Det er sgu en Ommer.?
annonce