Snak

Mere indhold efter annoncen
@cf srefner

Jeg vil også mene der var klart straffe. Kan heller ikke se at marginalerne har været imod jer. Det er ikke mange kampe Randers har spillet i denne sæson hvor jeg synes de har spillet godt. De er til gengæld blevet reddet af Carlgren som efter min mening er grunden til at de har fået så mange point.

Jeg tror i skal være lykkelige hvis i sniger jer i top 6, for spillet på banen har ikke været til det.
Udmelding overskud i millionklassen den ene dag - super flot !😊
Spørgsmål ? hvorfor så møde op med et amatørhold
Det var ynkeligt - av - av 😡
Kom nu lige gutter.
Skidt kamp som desværre også bliver kampafgørende på et latterligt straffe til 3-1.
Der spiller VAR simpelthen fallit igen igen og igen.
5 må imod, heraf 2 straffe hvor det ene aldrig bør dømmes, et selvmål og en afretning som ellers sidder udenfor skiven.
Så er det altså også op af bakke.
Men vi spiller så desværre heller ikke vores bedste kamp.
Men igen, marginalerne er dælme også imod os, desværre.


Det må være nattens største joke. Giga straffe og mega klodset lavet af Hugo Andersson. Randers blev kørt midtover, og har intet at gøre i top 6.


ACH & Tottenham
Randers har alt at gøre i top 6, men ellers så har du ret.
I know what you did last decade against Hobro
Tænk- der findes åbenbart stadig mennesker, der mener Horsens kun er lange indkast og dødbolde og et amatørhold man bare skal vinde over..
Prøv at se kampen. Horsens klart bedst. Fine pasninger og målsøgende spil. Næstbedste hjemmehold i rækken. Gode profiler i alle kæder. 21 point..

Der skal tilsyneladende mere end en halvsæson til før at Bertel og gutterne kan få kredit. Måske er det på tide med lidt anerkendelse??
Randers magter ikke engang at spille en grim rodet kamp. Før kunne de i det mindste spille til nul, hvis ikke det lige kørte. Alt sejler pt. og de 23 point er jo ikke retvisende for deres præstationer i denne sæson. Jeg sagde det allerede, da vi lå nr. 1, at spiller vi så dårlig resten af efteråret, er vi ikke i top 6.
Mest skuffende i går var attituden hos spillerne, når man ved man skal møde et Horsens hold, som altid er top tændte. Så må man smadre igennem.
Forstår ikke at TT rotere lidt mere, så spillerne holdes klar f.eks. Enggaard i stedet for Lauenborg eller prøver en anden formation f.eks. med tre stoppere. GØR NOGET!!
"Problemet lige nu er jo især at vi har det her latterlige mesterskabsspil, som betyder at det er altafgørende hvornår i sæsonen man er god."
Problemet bliver mere aktuelt nu, men udgør generelt en negativ faktor for ligaen.

Mht. Randers, så har de præsteret godt i en del kampe - og man skal jo ikke overvurdere truppen. At gøre dem til nedrykningskandidat er lidt drama, selvom enhver der får tykke tæv i Horsens jo MÅ føle sig depri.
Arsenal FC, Real Madrid, FC København, wonderbars: https://www.youtube.com/watch?v=HavKbRPC9Z8
At påstår at der ikke var straffe på målet til 3-1 er simpelthen himmelråbende tåbeligt!!!
Jeg er hvid indtil jeg dør...
annonce