Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Niccen
Der er ikke straffe i Putros bogen... Nåh jo det er jo AGF´s modstander der springer uden kontakt..

Horsens sejr var ikke ufortjent.. det var en kamp der kunne gå begge veje..

Horsens spiller væsentligt bedre bold end folk vil være ved..

Sandi Putros hold dig væk fra AGF´s kampe..
Det var din bror der ikke var god nok...

Tillykke med sejren AC Horsens..
Skrevet af starks
Det var fandme en dårlig kamp, men nu har vi leveret dårlige præstationer de sidste par kampe. Nu tippede den modsatte vej idag, og det var vel fortjent nok. Horsens vil det mere, mens vores spillere lignede nogen det troede at sejrene kommer af sig selv. I dag laver TK også 2 kæmpe fejl. Hvordan kan man vende ryggen til og stikke benet bagud, så kan man jo bare løbe ind i benet. Oven i de personlige defensive fejl, så er vores offensiv igen tam, og spillet centralt er langsomt og mangler mod og kreativitet. Der er ingen grund til at have MEM med hvis det er Poulsen der skal ligge og styre spillet.
KSDH
Skrevet af Groggster
@ Aarhus-Zapp

Vi brokker os ikke, fordi vi selv er skyld i, vi smider det væk, så det er ikke en dommerkendelse, der afgør det i dag. Vi kunne sagtens have vundet denne kamp med et par mål, hvis vi havde udnyttet chancerne og fortsat med at spille på jorden og fremadrettet.
Aarhusianer og glødende AGF-fan siden fødslen.
Skrevet af kroghen71
@Theunitedway
Jo straffespark kan ikke diskuteres
Benet stikker frem og andre angribere vil gøre nøjatig det samme.
Skrevet af Principia
Jeg synes der er for meget fokus på at det var for dårligt af AGF og at de burde ha gjort det bedre. AGF har gang i noget bedre end de plejer i mine øjne. Det har fået et godt holdspil

Men de taber i dsg fordi Horsens har gang i noget rigtig flot og spændende. Et rigtig godt hold som spiller flottere fodbold end Horsens normalt er kendt for

Så det er altså Horsens der bør var fokus på når årsagen til at agf taber skal findes !!!

Horsens burde iøvrigt også ha vundet i Odense i sidste weekend ….
Den gule førertrøje
Skrevet af DetHvideSnit
Jo straffespark kan ikke diskuteres
Benet stikker frem og andre angribere vil gøre nøjatig det samme.


Det kunne da godt diskuteres i Brøndby?
KSDH!
Skrevet af Blegfis
Fedt fedt fedt tillykke til de gule harer 👍🏻
Skrevet af ØjnenePåBolden
Var der kogte pølser?
Skrevet af Kåssådehvie
Jeg synes ganske enkelt ikke st det straffe skal dømmes. Han søger det alt for meget. Kontakten kommer fra Horsensmanden.

Det sagt var det vel fortjent nok at vi ikke vandt. Vi stopper med at spille efter vores føringsmål og tror at vi kan kontrollere den hjem. Naivt!

Vi skaber først chancer igen efter at være kommet bagud og hælder bolde ind i feltet.

Vi var arrogante i dag og troede vi med langsom og sikker boldomgang kunne køre den hjem. Hvor var udfordringerne? Energien? Aggressiviteten? Vores offensiv er pivhamrende elendig og har været det det meste af sæsonen. Haugen og PM var igen elendige og på trods af fem mand på midtbanen når vi angriber, føles det ikke som overtal på midten. Üwe skal se på vores tempo i spillet og på vores sammenhæng ml midtbane og angreb. Begge dele stinker.

Ærgerligt når nu vi var 3.000 mand der skabte en helt fantastisk stemning. Øv!
Skrevet af Jaaja8000
Jelle Duin ligner sådan en “vi er nødt til at være 4 angribere, men der er ingen på markedet vi kan bruge” signing. Ham kan jeg allerede nu mærke jeg ikke kan overskue at glo på det næste halve år.

Pinlig præstation, man kunne ikke se hvis trup der koster flest penge. Irriterer mig grænseløst at vi har en automat reaktion med at stille os ned hver gang vi scorer et mål. Fortsæt nu med at angribe og søg nogle mål istedet for det fucking pindsvine fodbold. Presset stopper jo fuldstændig med at fungere.
Skrevet af Balder24
Stærkt af AC. Viser at man tror på eget koncept. JBA har virkelig fået sat et godt hold sammen.

Skrevet af madssoe90
@kroghen71

Jo straffespark kan ikke diskuteres
Benet stikker frem og andre angribere vil gøre nøjatig det samme.


Men for samme situation dømte DEN SAMME DOMMER gult kort for film til en AGF spiller mod Brøndby, i stedet for straffe.
Jeg er helt med på, GF selv skulle ha´ spillet bedre hvis de skulle ha´ vundet i dag. Men det er SÅ trættende at se den slags kendelser gå mod GF uanset hvad. Alle sæsoner, både de gode og de dårlige, skal man føle sig snydt af dommere som Putros. Det er bare for deprimerende i længden.
Skrevet af Jensen99
Havde ikke set at AC ville få vendt den kamp men utroligt nok sker det. Langt hovedparten af spillerne har kun erfaring fra 1. Div. men sammen løfter de i flok.
Utroligt at AGF ikke lukker kampen tidligere. I stedet går de i stå og spiller langsomt.
Cadeau til AC for at være skarpe på de få chancer de har i anden halvleg.
Nu kan hjemmekampen mod Brøndby kun blive et tilløbsstykke.
Skrevet af kaare4
Dejligt! Så kender man dem igen 😂
Skrevet af Sassy
Det er “sjovt” at da Andersson gjorde præcis det samme blev der (korrekt) ikke dømt straffe, men så BOOOM(!) sker præcis det samme imod AGF og så er der straffe? Endda med samme dommer. Det kan simpelhen ikke være inkompetance og tilfældigheder mere når det kommer til Putros og AGF kampe..
Skrevet af beringer
Det var IKKE det samme der blev gjort...

I dag, bliver benet stukket ud, hvorefter det lige skubbes endnu længere ud, da AK er tæt på...

Mod Brøndby der ligger Rosted (mener jeg det er) allerede på jorden, han rykker ikke sit ben mod spilleren (det gjorde TK i dag), og Anderson vælger at sparke ind under en liggende spiller, for at få straffe...

De to situationer er SLET ikke ens.

OT:

Man må sige at Horsens har opbygget en gang moral der batter..., bagud og får mod FCM alligevel uafgjort, og i dag mod AGF, får man sejren..., to klubber man notorisk har det svært mod.
Boldklubben Frem 1886 (Spillet og fast foelgende siden jeg var 4 i 1984).
Skrevet af Derfor
Alligevel imponerende at vi også skal diskutere det her straffe, vel et af de største i denne sæson :-)... Mere tydeligt kan det vel næppe blive, og den AGF der laver det, er også helt indforstået med det bliver dømt... Så mangler vi kun de blinde AGF fan, der ikke vil se det ;-)
Skrevet af vaffancul0
Ikke for at tage noget fra Horsens sejr som jeg synes var fortjent. Der er allerede snakket meget om straffesparket, så det behøves der ikke stilles flere spørgsmål ved.

Jeg er dog lidt uforstående overfor 1-1 målet. Jeg havde personligt svært ved at se om der var offside eller ej, og på de billeder jeg så, så virkede det til at være meget meget meget tæt. Når der så bliver dømt offside, skal det ikke være clear and obvious at han er onside før at målet kan blive anerkendt?
Det skal siges at jeg tv´et kørte i baggrunden, så det kan godt være der er blevet vist en vinkel, hvor den er tydelig. Men hvis ikke, så synes jeg det virker lidt mærkeligt at den bliver godkendt.
Skrevet af ASRAC
AGF er bare ikke gode nok i dag.
At folk overhovedet prøver at diskutere det straffespark er jo helt godnat?!
Benet er så langt ude fra AGF spilleren at AK ikke har nogen jordisk mulighed i at hverken nå bolden, komme forbi AGF spilleren og derfor vælger kontakten... I kampen mod Brøndby skal AGF spilleren ¨kaste¨ sit ben til den ene side for at nå kontakten mod Brøndby spilleren som man ser på den vinkel der kommer flere timer efter kampen... Alt andet lige, så spærer AGF forsvaren alle muligheder for en chance for Horsens OG skaber en kontakt med AK´s ben hvilket korrekt givet et straffe..

Ellers en kæmpe fornøjelse mht. stemning på stadion og stor ros til de AGF fans der sad på Horsens afsnit for god ro og orden :) Håber man igen til Brøndby kampen kan give endetribunen til endnu flere Brøndby fans, så vi igen kan få skabt en god stemning i Horsens.
Skrevet af Snigskytten
vaffancul0

Reglen ang offside, har altid heddet.: er der tvivl skal det komme angriberen til gode. Tænker ikke den regel er lavet om pga var…
Moral er godt.....
annonce
0