Snak

Mere indhold efter annoncen

Horsens i flot comeback da AGF missede førstepladsen

Skrevet af bold
fre 26. aug 18:53

AGF havde fredag aften kurs mod sejren og førstepladsen i 3F Superligaen, men på en fantastisk anden halvleg vendte Horsens opgøret og vandt 2-1.Læs hele nyheden her
Skrevet af Groggster
Hold kæft, hvor er det ringe, at vi smider det væk på sådan en anden halvleg. Desuden for mange brændte chancer, desværre. Duin totalt anonym. Op på hesten igen, drenge.
Her sluttede den uforholdsmæssigt høje pointhøst så. Det måtte komme.
Aarhusianer og glødende AGF-fan siden fødslen.
Skrevet af Snigskytten
Det er simpelthen for talentløst og stoppe med a spille i 60 min fordi man fører !!!! Tørt pis !!!!

Tillykke med en fortjent sejer Horsens…

Haugen så træt ud fra start og må trænge til pause, giv for Guds skyld kummi chancen fremfor hollænderen, rørte han overhovedet bolden…
Moral er godt.....
Skrevet af TheUnitedWay
Der er INGEN kontakt på det "straffe". Putros må på pension.
Manchester United siden 92, GF siden 96.
Skrevet af Slettet(021211222109)
Horsens er stadigvæk noget knoklebold, men synes sgu de giver mere til superligaen end sidst de var oppe. Det noget sjovere at se på.
Forudser dog at Horsens kommer til at have ligaens ringeste bane når vi når vintermånederne. Den ser allerede slidt ud
Skrevet af FatAsGragas
Tyndt straffe der minder om det Anderson ikke fik i Brøndby, mister bolden, ser et ben har kontakt og hopper. Nå ja samme dommer i øvrigt.
Skrevet af acgade
Måske ikke helt fortjent sejr, men fedt at to holds fans kan sidde mellem hinanden uden ballade - respekt
Den Gule Fare
Skrevet af dwise
Tillykke Horsens. Kan ikke engang forsvare det - men Horsens var bedst og fortjente sejren. Spændende hold og dygtig træner.
Vi (agf) stopper desværre FULDSTÆNDIG med at spille, da vi kommer foran. Synes Brandhof, Duin og Alberto alle kommer ind og er blinde passagerer. De skal bare holdes væk fra banen!
Skrevet af Yellowroad
Stærk stærk præstation af holdet, hold kæft en nervepirrende kamp at være vidne til. Synes vi får udnyttet vores gode perioder fint og sikke en betondefensiv. AGF spiller godt og må være en god kandidat til hvert fald top 6, vanvittigt så meget de fik skabt til sidst, men flot at vi står imod. Delac med nogle mesterlige redninger i 2. halveg så vigtigt vi fik forlænget!

Aron løber solen sort, ikke altid at han får noget ud af det, men sikke et arbejdsraseri og iver han bidrager med, undervurderet spiller. AK vender hele kampen for os og fik lukket munden på kritikkerne (givet jeg var selv en af dem sidste år, men han har været super stærk i hele 2022). Man kan dog sagtens se at vi bliver trætte af at spille 2 kampe på 4 dage, med den smalle trup, vi falder jo næsten helt sammen i de sidste 10 minutter, få nu brugt nogle andre af de sædvanlige startere så vi ikke går så kolde som idag, kan ikke passe at vi køber en hurtig Just som derefter ikke kan komme ind, han skal sgu have nogle startkampe. Og få så købt nogle spillere 19 mand i førsteholdstruppen er slet slet ikke nok, vi skal finde en makker til AK og det kunne godt være Makienok, som passer godt ind i spillestilen, udover det kunne vi godt bruge 2 ekstra spillere; en reserve mere til offensive og en ekstra midtbanespiller. Vi mangler altså flere spillere i den trup.

Iøvrigt god kamp af Putros, straffet var helt på sin plads så det var tæt på perfekt dømt.

11 point i 7 kampe samt en 5. plads er mere end acceptabelt, det er super flot og aftvinger respekt. Fantastisk JBA!
ACH
Skrevet af Matters
Så må man bare anerkende Horsens - vores superliga er noget random og top og bund er fuldstændig tilfældig
Skrevet af Slettet(382112220209)
Har set og kigget lidt på stats--ikke bold.dk---men via wy. Man må aldrig overlade noget initiativ, når man kan afgøre kampen relativt hurtigt...fokus og holde det høje start niveau i 9o min...

Kom igen AGF. I er kommet i toppen,og skal nok blive der...
Skrevet af DetHvideSnit
Tyndt straffe der minder om det Anderson ikke fik i Brøndby, mister bolden, ser et ben har kontakt og hopper. Nå ja samme dommer i øvrigt.

Fuldstændig min tanke! Putros er superligaens mest useriøse og dårlige dommer.
KSDH!
Skrevet af madssoe90
Det straffe... Altså, jeg er ikke dommer.. Men da han hoppede op i luften med begge ben i vejret, tænkte jeg "ok han får gult kort for film". Men nej, straffe.. Og i langsom og ligner det der slet ikke er kontakt. Men åbenbart straffe. Ingen snak om VAR fra kommentatorerne?? Ingen langsom gengivelse og diskussion?
Andersson fik gult for film i noget lignende imod Brøndby.. Putros begge gange. Og ingen snakker om det i Viasats tv dækning?
Skrevet af TheMoe
Stig Inge må et smut til Thailand og skrive med Frans Putros. Han er måske ikke god nok, men forhåbentlig billig nok til det kan betale sig i forhold til hans bror så ikke dømmer.

Synes det minder vildt meget om det “straffespark” der ikke bliver dømt i Brøndby. Derudover er der en meget meget lille offside på GF næsten efter Horsens’ mål hvor den bliver fløjtet af inden afslutning. Hvorfor?
Skrevet af Luckynumber7
Var ikke straffe, han søgte selv kontakten til benet..
Skrevet af Aarhus-Zapp
Hold nu kæft, straffet er helt ok. Ser I en eneste GF’er der brokker sig? Nej vel. Kun tabere vil beklage sig over dommeren efter den her kamp. Det var pisse ringe af os. Dårlig indstilling, vi skal ud og dominere en kamp som den her i det meste af kampen, men i stedet overlader vi alt initiativ til Horsens. Og så smider vi tilmed føringen. Hvor er det bare elendigt!
Skrevet af JKetelsen
Er overrasket over hvor gode Horsens er for tiden. Det er nu 3 kampe i træk at de har været klart bedre end deres modstandere. De mangler dog noget skarphed oppe foran.
Skrevet af girty
@Yellowroad
11 point i 7 kampe samt en 5. plads er mere end acceptabelt, det er super flot og aftvinger respekt. Fantastisk JBA!

@Jketelsen
Tak er enig med jer begge :-)


Bold.dk
Mandag d.18.juli

Skrevet af Pallepop999

I dag 15:57
Og lur mig om i ikke ligger sidste igen om 3-4 Runder
Sic parvis Magna : Storhed begynder i det små
Skrevet af Toon Toon!
Ufortjent sejr selvfølgelig men ACH gjorde det nu fint.

For ringe af TK i de to situationer der giver mål.

Og meget skuffende at vi først finder den rigtig intensitet frem da vi kommer bagud.

En kamp på det jævne - ikke godt nok!
Black and White Army! "The Entertainers" er tilbage.
Skrevet af Augenthaler taler for sig selv
Heldet måtte slippe op før eller siden. Det gjorde det så mod Horsens.
Skrevet af LizardWizard
Dybest set fortjent sejr spille- og chancemæssigt selvom vi desværre overhovedet ikke evner at holde på bolden de sidste 10 minutter.

Fed stemning og ros til jer AGF fans for god opførsel selvom det ikke gik jeres vej idag.
annonce
0