Snak

Mere indhold efter annoncen

Horsens jagter angriber: Vi kigger på markedet

Skrevet af bold
lør 6. aug 05:40

Casper Tengstedts skifte til Rosenborg har skabt et hul i AC Horsens, og klubben jagter en afløser.Læs hele nyheden her
Skrevet af Babel
Lej Lirim Qamili ud manden har fået sølle 18 min i 4 kampe.tænker måske en 1.div klub som hans gamle klub Hvidovre kunne være en mulighed.
Skrevet af tossegod
Victor Lind på leje?
Skrevet af Jensen99
AC skal have fat i en angriber der har erfaring på superliganiveau. Lige nu er det kun AK der har det og han scorer generelt for få mål.
AC kan ikke vente på at Iedye bliver helt fit og spillet ind på holdet. Så er løbet kørt.
Qamili tror jeg ikke rigtigt på i superligaen trods en opblomstring i de sidste kampe i sidste sæson.
4 kampe og to mål siger det hele. Der SKAL en angriber ind.
Skrevet af Horseman
Ja Victor Lind på leje kunne være optimalt, og de to klubber plejer jo godt at arbejde sammen. Det ser ikke rigtig ud til at den nye træner i Midtjylland ser hans vej, han har ikke fået spilletid endnu og nu er Brumado ved at være klar igen, hvilket ikke gør hans situation lettere, det vil da være oplagt at leje ham ud.
Skrevet af ForzaHorsens03
Men Victor Lind bliver jo ikke en målscorer, som Casper var. Helt enig med at vi skal have en rutineret superligaangriber.
Skrevet af Yellowroad
Der mangler hvert fald et eller andet, jeg synes det er lige stramt nok at begynde at leje folk ud når vi har sølle 19 mand i truppen (mindste trup måske nogensinde i superligaen), hvis Samson skal fungere skal han have nogle pokalkampe, det nuværende hold vi har bliver knust mod FCM, tilgengæld ser en type som Elijah Just spændende ud, meget hurtig og god teknik.
ACH
Skrevet af Balder24
Køb i stedet for at leje. Det burde være muligt at lave en fornuftig transfer, og det er jeg sikker på at der bliver arbejdet hårdt på af NES og Co.
annonce
0