Snak

Mere indhold efter annoncen
Den blev jeg også ramt af!

Vanvittigt niveau at lægge for dagen.
Fint at se, at der er nogle stykker, der har forstand på hvordan mekanismerne i klubfodbold virker. At kræve at alle hold skal spille på samme måde er direkte idiotisk. Skal alle hold så også have samme budget, samme størrelse stadion samme taktik, osv?
Kan I ikke kommentere på en sport I har forstand på, så vi andre kan ha´ vores fodbold i fred, tak…
Tja - det kan godt være at ACH spillede kedeligt som nogen siger. Men nu handler fodbold om at lave mål - dem som laver flest mål i fodbold vinder som regel…
3 point er altid godt uanset hvor holdet spiller - ACH fulgte planen og de gør som de er bedst til - hvad gav det idag 3 point… det er det som det handler om…. FCK havde mulighederne - men de valgte at sløse alt væk.. boldbesiddelse giver ingen point…

Klar på casa mod Lyngby på mandag d 25/7 - GULE GULE GULE…
Horsens uber allez!!
AC Horsens Arsenal FC Ja tak til pyro på stadions igen!
Flot FCK…
Kruse fortsætter den fænomenale form fra oprykningsspillet. Vanvittig potentiale i den dreng. Sigurdarsson fortsætter ligeledes det flotte spil.

Antallet af gange Tengstedt har bolden skal maksimeres. Så meget kvalitet hos ham.

Klasse præstation af defensiven, ført an af Kiilerich.
Ahhh men har folk herinde ikke fulgt med i dansk fodbold i de sidste 10 år?? Det er sådan Horsens spiller og opnår resultater! Kompakt defensiv, fysisk performance og løbevillighed for hinanden. Fodbold romantikere vil gerne have underholdende bold med en 5-3 sejr til deres hold. Men sådan er verdenen bare ikke skruet sammen. Det handler om point på kontoen=overlevelse i SL.
Ps hvis nu fck vinder i næste runde og fcm spiller uafgjort så er fck foran fcm i tabellen. Så stik alle jeres postulater om hvor mesterskabet ender op i (i ved hvor)
Fedt nok, at AC vandt
Flot mål Lumomba scorede
Mange fans af f.eks FCK + div andre, forventer, at man på forhånd opgiver at kæmpe, når man f.eks møder et hold som FCK
Men det gjorde de altså ikke……..

Hvor vi så ender ved slutningen af sæsonen, ved kun guderne, men den næste uge, (og måske længere), vil jeg f..’.. , have lov at være glad og tilfreds over MIT AC Horsens
Sic parvis Magna : Storhed begynder i det små
Flot Girty. Du skal have lov at at være selvtilfreds. For en gangs skyld har du ikke travlt med at svine VB. Og hov, var det ikke en udlænding der scorede for Horsens - er det nu ok med dig??? Er det anderledes fordi det går din vej???
Bell

Man kan eventuelt slå ordet "besørgelsestid" op, hvis man er i tvivl om hvad jeg er så irriteret over.


Nu stavede du det jo selv forkert, så…. 😂
annonce