Snak

Mere indhold efter annoncen

Horsens nedjusterer med 10 millioner

Skrevet af bold
tor 30. maj 2013
Nedrykkerne AC Horsens har nedjusteret sin forventninger til 2013\'s regnskab med ti millioner kroner.

Læs hele nyheden her
Skrevet af President
Det bliver godt for den bedste række, at evt. få 2 nye hold op, som vil noget på banen og som har en tro på sig selv.
Men det bliver også godt for Horsens, at komme et sted hen hvor de kan være med, på den længere bane.

Horsens er lidt ham der altid har skulle bruge special undervisning i skolen, men først nu har lærerne indset det. Og fra næste sæson finder de sin plads i dansk fodbold. 1 Division.
Det bliver godt for alle parter.
Den dag Steven Gerrard faldt...
Skrevet af KLC
@President

Du er da træls at høre på.

Horsens havde da klart niveauet til superligaen. Problemet var bare at det var der 11 andre hold der også havde.

De to hold der kommer op, har derimod intet at skulle der.
Mere elektronik i moderne fodbold, TAK!
Skrevet af President
Ifølge din signatur, kan jeg forstå, at du allerede er begyndt at spille med Horsens i fifa. Det er et fantastisk alternativ, i denne lyse tid for dansk fodbold.
Men jeg har været en fast bestanddel af 1. division, som gæst og det er slet ikke så slemt. Tværtimod.
Den dag Steven Gerrard faldt...
Skrevet af Mælkemanden
De skulle have haft 2 playoff kampe mod FCV , så kunne man vurdere
hvordan niveau´et er mellem divisionerne
Skrevet af Anonym_92762
Hvornår lærer den klub at sætte tæring efter næring?
Skrevet af fodbøldsmølf
Playoff er ikke helt fair overfor oprykkerholdet. De skal typisk bruge et par kampe til at vænde sig til tempoet, hvilket de ikke har mulighed for inden playoff. Bare se på Esbjerg.
Verden er ond det ved selv et barn. Der er ingen retfærdighed til Bif siden 1985
Skrevet af KLC
Det er korrekt at jeg spiller med ACH i FIFA. Det gør jeg også i FM2013, men det mener jeg ikke har noget at gøre med det emne vi diskuterer.

Siden ACH var der sidst, har jeg holdt et halvt øje på 1. division, og jeg er enig med dig i at 1. division ikke er så dårlig endda.

Min pointe er bare at dansk fodbold i øjeblikket har 12 hold med SL-niveau og 2 af dem skal en tur ned hvor de ikke hører til. Du kan sige at jeg er farvet af at den ene hold er det jeg følger (muligvis rigtigt), men jeg mener stadig at både ACH og Silkeborg er væsentligt bedre hold end FCV og VFF.

At FCV vandt 1. div er, på baggrund af spillermateriale, er meget stor overraskelse. Nr. 5-7 i 1. div er nok mere deres niveau. De er dog, ligesom Viborg, ved at bygge klubben op, og spørgsmålet er om ikke de er rykket op for tidligt.
Mere elektronik i moderne fodbold, TAK!
Skrevet af President
Det var mest ment for sjov ang. fifa. :)

Altså tiderne skifter og alle skal have en chance. Da jeg startede med at følge mit lokale hold i 1. division i 1996+ var der ikke noget Horsens i 1. division, end ikke i 2 division. Så tiderne skifter og Viborg kan man sgu aldrig vide hvor man har.
Det handler også om økonomi og at være attraktiv. På det område bliver de væsentligt forbedret i næste sæson, ligesom at man kan sige, at ACH bliver lidt forværret i den retning.
I år blev oprykkerne henholdsvis pokal vinder og fik bronze medaljer, dog trods et lidt mere "parat" setup, kunne man forestille sig.
Men det er dansk fodbold, så man ved aldrig hvad der kan ske.

FCV kan meget muligt være en fremtidig fast bestanddel af superligaen, de har da i hvert fald noget spændene på tegnebrættet og et potentialet, som jeg umiddelbart vil tro er større end HB køges, hvis ene del har et mesterskab i nyrere tid, apropos svingningerne i dansk fodbold, som også udgør mesterskab til FCN, BIF deroute, samt ACH´s lysere tid, de senere år.
Den dag Steven Gerrard faldt...
Skrevet af Roeren
FCV blev nr. 2 i 1. div., der blev vundet af Viborg FF på en klart bedre målscore.
Roeren
Skrevet af buzz lightbeer
Det bliver godt for den bedste række, at evt. få 2 nye hold op, som vil noget på banen og som har en tro på sig selv.

Hvad for noget? FCV spiller dødssyg fodbold og har slået rekord i at rykke op med færrest scorede mål. Det er Ove P. fodbold når det er bedst.

Medmindre Onkel Kurt virkelig er gavmild bliver de kørt fuldstændig over.
Skrevet af oliver34
For min skyld må de godt blive dernede... De bragte intet andet end uskøn fodbold til Superligaen. Håbet er nu, at SønderJyske ryger samme vej til næste år!
AGF :-)
Skrevet af Kings&Kaliber
Velkommen til 1. division. Det er unægteligt lidt svære at drive en fodboldklub her end i suppen. Jeg så dog gerne superligaen og 1. division udvidet til 16 hold. Jeg er overbevist om, at det ville gavne udviklingen og interessen for fodbold i Danmark. Og sæt så de billetpriser ned for h....! Hellere et fyldt stadion hvor det koster 50kr. end et halvfyldt hvor det koster 100 kr.
Bor i Lyngby. Hjertet tilhører Vejle Boldklub - siden 1993! Elber am Ball, Elber, immer wieder Elber, Elber schiesst und Tor!!! Carsten ^ Jancker!
Skrevet af Bassemand1
@Oliver 34 - Hvorfor håber du det om SønderjyskE ?
Skrevet af Freja57
Hvis bare end nedjustering på 10 mio. er nok. Jeg tvivler - især hvis ACH kommer til at ligge i den "tunge ende" fra starten. På den anden side tror jeg ikke meget på VFF i ligaen - og slet da ikke på FCV.

Hvad skal vi med de mindre sjællandske klubber i ligaen, der ligger alt for tæt på hovedstaden ? Ret beset er der vel økonomisk og sportsligt kun basis for FCK, BIF, FCN, OB, AaB, Agf, EfB, FCM, RFC, ACH, VB - Kolding eller VFF.

SE har klaret sig flot og mirakuløst, men hvor længe varer det ? Der er reelt ikke basis for ligafodbold mht. tilskuere og og sponsorpenge, I Haderslev har man konkurrence med med andre store sportsgrene (nogle til lige med inden for inden for samme "koncern - bl.a ishockey.
Skrevet af Anonym_92762
De 10 mio. kr. er jo alene for et halvt år i efteråret 2013.

2014 regnskabet bliver formentlig heller ikke med et forventet positivt resultat, da minimum foråret også er som værende 1. divisionsklub.
Skrevet af Bassemand1
@freja57. Og fordi du mener der ikke er basis for tilskueropbakning og sponsorstøtte i Haderslev, skal de hvad? Trække holdet? Så længe SE klarer sig blandt de 10 bedste er de vel berettiget til at spille i Suppen, eller?

Jeg spurgte Oliver hvorfor han mener det han skriver, og ikke om du mener om der er sponsoropbakning nok etc., et argument du vel ikke kan dokumentere?
Skrevet af Falkhid
#President: Altså tiderne skifter og alle skal have en chance. Da jeg startede med at følge mit lokale hold i 1. division i 1996+ var der ikke noget Horsens i 1. division, end ikke i 2 division.


Så har du ikke fulgt særlig godt med
I’ve got a few England caps but I’d probably say captaining Liverpool would beat that
Skrevet af Gud_Larsen
+1 Falk

Jeg er lidt forbavset over alt den had til ACH...

Det virker lidt som om vi stadig har det ry vi fik os for 5-6 år siden da vi rykkede op og spille en masse 0-0 kampe...

Jeg er klar over, at vi ikke har scoret ret mange mål i denne her sæson, men modsat den gang, er det ikke fordi vi ikke har forsøgt!!

Efter de første par sæsoner i Superligaen har AC forsøgt at ændre deres spil, og er langt fra tidligere tidersdefensive fodbold...

AC har forsøgt at spille bolden rundt, at kontrollere kampene, og at score mål, men desværre har spillerne været alt!! for uskarpe, og den manglende evne til at omsætte chancer i mål er nok hoved årsagen til, at det nu hedder 1. division... Kombineret med, at vi har spillet for mange kampe, med semifinaler i pokalen, og ekstra kampe i EL...

Hvis vi nu istedet havde spillet den defensive omgang fodbold som vi konstant bliver beskyldt for, så havde vi sgu fået en sæson mere i suppen...

Synes det er lidt sjovt, at folk allerede har glemt sidste sæson, hvor vi var i pokalfinalen og blev 4 i Superligaen, hvor vi var 1 spillerunde fra bronce medaljer...

Til ham der skriver at oprykkerne i år er klar til superliagen fordi de blev pokalvindere og nummer 3, så kan du jo sammenligne det med AC sidste år, hvor vi næsten opnåede en kombination af de 2 ting... Når det så er sagt, så synes jeg både Randers og EFB har gjort det godt, og også spillemæssigt har vist niveau til Superligaen...

Med hensyn til niveauet i 1. division, så regner jeg da så afgjort med, at AC kun skal have 1 enkelt sæson dernede, da jeg sinpelthen ikke kan se hvem der skulle rykke op istedet... Bortset fra Silkeborg, så virker det for mig ikke som om der findes andre hold med bare tilnærmelsesvist Superliga niveau!! Men hvem ved,det kan være jeg bliver overrasket...AC Horsens siden 1985 (ca.) Hader spillere der filmer!!
Skrevet af teleduffe
Hvornår lærer den klub at sætte tæring efter næring?


Dagens dummeste kommentar.
Minus 10 millioner er meget meget lidt, når vi ser på forskellen i indtægt fra Superligaen til 1. Division, og det er ganske imponerende, hvis Horsens kan holde et så beskedent tab.
Det fortæller noget om en ansvarlig ledelse.
Skrevet af Rogosjin
Minus 10 millioner er meget meget lidt, når vi ser på forskellen i indtægt fra Superligaen til 1. Division, og det er ganske imponerende, hvis Horsens kan holde et så beskedent tab.


Ikke at jeg ikke er enigt i dit svar generelt, men jeg tror blot manden forsøgte at provokere, efter der igennem årene har været en del ACH fans som har råbt og skreget om at andre klubber skulle sætte tæring efter næring.

Men det er nu ikke minus 10 millioner Horsens kommer ud med, det er et regnskab som er 10 millioner dårligere end det forventede resultat som i forvejen var et millionunderskud. (3-5 millioner).

De 10 millioner er hvad det koster Horsens at spille et halvt år i suppen med dårligere resultater end forventet, plus et halvt år i 1.division.
Someday, someday, someday, someday, someday, someday Leeds United
annonce
0