Snak

Mere indhold efter annoncen

Horsens og Silkeborg delte i uskøn testkamp

fre 2. jul 2021

AC Horsens og Silkeborg IF spillede fredag 0-0, da de to hold tørnede sammen i en træningskamp på CASA Arena i Horsens.Læs hele nyheden her
Det er okay at ACHorsens får 0-0 mod et superliga hold der har udraderet Vejle med 5-0. Det tegner godt for livet i 1. Division.
ACHorsens
@Blokvogn og når mal læser livereportagen i HF ser det ud til at vi havde flest chancer - godt at holde nullet
Gul er en smuk farve, også når det ikke er påske
Gustav09: Folkebladet måske også en anelse farvet men fint at holdet nullet.
Er enig! Men inden den gule klaphat går i kredsløb, så vil jeg bare lige minde om, hvordan det gik i testkampene inden sidste sæson ;-)
Er enig! Men inden den gule klaphat går i kredsløb, så vil jeg bare lige minde om, hvordan det gik i testkampene inden sidste sæson ;-)

Fint nok, at du vil minde om det. Jeg mangler dog fortsættelsen for at kunne forstå hvad du mener?
Du har ikke mindet om noget!
FC Midtjylland Liverpool F.C.
Rigtig fin kamp af Horsens mod en god modstander. At holde Silkeborg nede på én farlig chance er bestemt tilfredsstillende. Og Horsens skabte mere end Silkeborg - et par store chancer og flere gode tilløb.

Rigtig fint arbejde og stor koncentration hele vejen rundt.

Hlynsson virkede usikker/nervøs på opgaven som wingback, men spillede sig op. Forsvaret virkede roligt og afklaret. Kruse og Gemmer fyldte godt på midtbanen.

Qamili blev bedre og bedre i løbet af kampen, han skal nok få en god sæson, og arbejdede ligesom Brajanac stenhårdt. Og Brajanac lavede vist ikke ét dumt og unødvendigt frispark! Virkelig opmuntrede at se.

Frandsen og Lange kom ind halvvejs og mod slutningen. Begge må gerne blive mere fremadrettede i deres spil.

Også de mere uprøvede indskiftere gjorde det udmærket de sidste tyve minutter. Holdt godt fast i konceptet, var aggressive og løbevillige.

Uskøn kamp? Overhovedet ikke. Både Jens Berthel og spillerne bør være tilfredse.
Måske fortæller det meget om ACH-indsatsen, at Kent Nielsen blev stadig mere utilfreds og højtråbende som kampen skred frem.

AC Horsens - ligaens stolt flyvende humlebi
Synes AC spillede en rigtig fin kamp i dag mod et rigtig dygtig hold fra Silkeborg. Virkelig god kompakthed bagved og nogle gode mønstre offensivt, så det ser virkelig lovende ud. Mo og Qamili spillede en flot kamp oppe foran, hvor Mo særdeles dominerede deres forsvar fysisk og Qamili med hans gode fart. Santos og Hlynsson var helt udmærket på wingbacksne med nogle gode offensive løb og det samme med de to midtbanespillere. Virkelig opmuntrende at se et AC-hold gå ud og spille noget god fodbold.
Uskønt - det kan man kalde Bolds helt ubegrundede stempling af en fair spillet kamp af to gode hold, hvosf især Horsens viste fine takter.
Tommy Poulsen, det var jo der de fyrede Bo Henriksen og tog Jonas Dahl. Det skulle gå galt.
ACHorsens
kan ikke finde AC Horsens fan side, sku der ikke være en der hed den gule fare. ser ud som om den er lukket pga. lav aktivitet. det er vel det eneste sted det stod lidt om klubben. har også prøvet guloggratis
annonce