Snak

Mere indhold efter annoncen

Horsens sælger back til belgisk klub

Skrevet af bold
ons 16. jun 2021

AC Horsens har solgt Jacob Buus til belgiske Waasland-Beveren, meddeler klubben.Læs hele nyheden her
Skrevet af AbCH
Tillykke til Buus. Jeg er bange for at han bliver savnet, men forhåbentlig giver transfersummen mulighed for flere gode forstærkninger til oprykningsprojektet.
Skrevet af Principia
Øv
Men kæmpe fortjent
Den gule førertrøje
Skrevet af Yellowroad
Det er selvfølgelig super ærgerligt at Buus skifter, men det er omvendt fuldstændig fortjent, Buus skylder intet til klubben og har altså været den bedste i foråret generelt, så intet mod ham at han får det skifte, det er jo også et enormt positivt signal til spillere at man altså ikke bare kidnapper spillere som Hobro gjorde for eksempel, men giver dem lov til at skifte såfremt der er et ordentligt bud og altså at de har præsteret, det er jo også et vink med vognstang til Thor Lange om at han altså kan få samme slags skifte hvis han vælger at blive i klubben en sæson, det er altså en del nemmere at blive solgt til udlandet fra Horsens end fra Amager (Alt respect til FCA).

Og så kan man vel rette også sige at der er begyndt at opstå en "belgisk connection" i Horsens; Først Sivert, sidenhen målmandstræneren og nu Buus, man kan jo kun håbe at de vil kigge mere mod en klub som Horsens vej.

Det jeg tilgengæld godt kunne tænke mig at vide er hvem der nu kommer til at erstatte ham på højreback? Torben Andersen (Folkeren) skrev ellers noget i retning af at man måske stadig venter med Bjarke og Nymann, det kan jeg så orientere er forkert, kigger man fx. på Nymann´s Transfermarkt profil så fremkommer det at han altså har stoppet karrieren og det ville også være åndssvagt ikke at satse på en der er yngre og har gjort det bedre, umiddelbart ser jeg kun Thomas Santos, men han er vel mere fløj end han er wingback, så der skal altså købes en ordentlig erstatning. Frantsen fungere ikke i denne sammenhæng da han er klassisk HB og ikke wingback.

Dog lige en tanke: Lidt skægt at bestyrelsen først er med til at melde dette ud efter generalforsamlingen sluttede, tyder på at de har været max pressede og har ventet med udmeldingen af frygt for hvad aktionærerne vil synes, til det kan jeg kun sige at jeg intet har imod at vi sælger spillere, men der SKAL ordentlige erstatninger ind, det der pis der også fremgår på hjemmesiden, hvor man har sat adskillige spillere op under angreb på trods af de ikke er reelle angriber, giver jeg heller ikke meget for, Tengstedt har selv udtalt han er offensiv midt og Thomas Santos er også mere fløj end reel angriber, de kan selvfølgelig begge spille positionen, men det er altså at strække den at sige begge er fuldblodsangribere.

I kan ikke narre os jer i bestyrelsen, vi ved udmærket godt hvor meget den trup mangler forstærkninger og i burde se at komme igang istedet for at sidde på hænderne og hente den ene billige spiller efter den anden, nu er kapitalen hvertfald til det og jeg forventer der bliver købt flere offensive spillere (man har allerede meldt ud at man leder efter erstatning for Brock), samt wingback og en erstatninger for Prip hvis han ryger, i kan måske snyde de største jubeloptimister, men så dumme er vi fans altså heller ikke.
ACH
Skrevet af YellowArmy
Yellowroad:
Fuldstændig enig i, at der skal investeres i nogle wingbacks, for at holdet skal kunne have en chance for at rykke op til sommer. Men den offensive flanke er vel allerede blevet godt fyldt op med både Tengstedt og Santos, desuden så har vi tre angribere i Qamili, Mo og Pohl, som sagtens kan lave en del kasser i løbet af næste sæson. Hvis Prip skifter her til sommer, så skal der naturligvis også investeres i en afløser eller bruge Tengstedt på hans position, som han ville kunne løse mindst ligeså godt. Men ellers mener jeg, at vi skal have brugt nogle penge på kvalitetsspillere på wingbacks, som vi lige nu har mangler på.
Skrevet af Yellowroad
Jeg tror bestemt er Qamili og Mo kommer til at brænde ligaen af, men problemet er at Santos skal spilles ind først og som du selv nævner skal der være en ordentlig erstatning hvis Prip ryger.

Pohl kan være fugl eller fisk, tror godt han kan få en god halvsæson, men hans skadehistorik er dog bekymrende, han er eftersigende ikke skadet lige nu og her, men vil nu vente inden jeg siger han er en af de fast etablerede i offensiven, så længe han kun kan spille 5-6 kampe og så derefter bliver skadet, ville det være smart at have et ekstra kort på hånden.
ACH
Skrevet af konge44
Øvøvøv gad godt at havde set ham i Bif
Skrevet af YellowArmy
Helt enig med Pohl. Han har dog kontraktudløb her til vinter, så han kunne være en god backup til de to andre angribere og så til vinter lede efter en erstatning for Pohl, når man ved hvordan man er placeret i tabellen osv.
Skrevet af JUXTAPOZ
Fedt for ham. Rigtig god spiller.
AaB fan til jeg dør..bum bum!
Skrevet af Bruger 007
Jeg har aldrig set en superligaspiller smide så mange skæve afleveringer ud over sidelinjen.
Skrevet af VBK - Leeds
Nogen der har en ide om hvad han er solgt for?
Skrevet af Kurbis
altså udover få personer på direktionsgangen/bestyrelsen o.l., så er der vel ingen der ved hvad prisen er.

Men der er RIGTIG mange (som i alle andre transfers der ikke bliver oplyst beløb) som gætter på et beløb.

Personligt tror jeg prisen ligger et sted mellem 1 og 50 mill. kr. ;-)
Det gæt er vist ca. lige så godt som alle andre
AC Horsens
Skrevet af ACH-fan
Jeg hører på vandrørene, at prisen er 500.000 euro plus videresalgsklausul.
Fan af: AC Horsens [i] siden 1998 [/i] Manchester United [i] siden 2001 [/i] Villareal [i] siden 2009 [/i] Sympatisør af: IF Elfsborg Molde FK FC Fredericia Wimbledon AFC
Skrevet af Balder24
AC er bedre blevet gode til at udvikle og sælge spillere. Det er flot. Men det gælder nu også om at turde at bruge lidt mønt på at styrke holdet. Det bliver ikke nemt i 1. division.
annonce
0