Snak

Mere indhold efter annoncen

Horsens satte sig igennem mod Silkeborg

Skrevet af bold
ons 19. aug 2015
AC Horsens var et skridt foran Silkeborg i aftenens kamp i 1. division. Den Gule Fare vandt 2-0 på mål af Andre Bjerregaard og Mathias Nielsen.

Læs hele nyheden her
Skrevet af oso grande
hold da helt kæft en sølle indsats. jeg får lange løg af at se på jeppe illum.
Silkeborg I.F.
Skrevet af Frosty
Jeg slukkede efter Horsens´ anden scoring. Har vi virkelig ikke noget bedre end Jeppe Illum og Thomas Nørgaard?
Eksiljyde i Odense.
Skrevet af girty
Go´ kamp af AC

Josef Mensah afgjort en oplevelse

Ham bliver vi glad for når han kommer op i omdrejninger....
Sic parvis Magna : Storhed begynder i det små
Skrevet af acgade
Faktisk en ret opløftende gul indsats , hvis det fortsætter tegner det godt
Den Gule Fare
Skrevet af Lange32
Flot kamp af de gule. Det burde give lidt ro. Håber på et par forstærkninger til. Silkeborg var godt nok elendige - skal andre boller på suppen, hvis de skal rykke op.
Skrevet af knaldhatten
Nu spørger jeg lige lidt dumt. Er i begyndt at sælge casa arena? synes der manglede en endetribune.
Randers FC
Skrevet af Ammen
Kim Poulsen burde da om noget stå for no-nonsense fodbold! Tydeligvis ikke... Hvor man i sidste sæson kunne skyde skylden på spillerne og (med rette) deres manglende vindermentalitet synes jeg mere og mere, at træneren må tage en større del af skylden for dette mildest talt rædderligt spillende Silkeborg mandskab. Og ja der er et par profiler ude, men vil det gøre en forskel? Frank Hansen kan være afgørende på en god dag (men det er efterhånden lang tid siden han har haft sådan en) og Robert Skov kan vel ingenlunde kaldes en profil endnu.
Hele historien om Silkeborg er ved, at blive uudholdelig. En klub med visioner, men uden midler, evner og, jeg er endda tilbøjelig til at sige, lyst til at føre noget som helst ud i livet.

Det HELE falder tilbage på dårlige ledelse og den sygdom som de høje herre med penge og magt lider af, ser ud til at have spredt sig til både spillere og træner!

Det. er. frygteligt.

Ikke mere klagesang fra min side, men jeg frygter at der ikke sker meget ved det i den nærmere fremtid...
Skrevet af Hr. Peter
Flot 2. halvleg af Horsens (Jeg så ikke 1). Det så meget bedre ud end noget jeg har set i lang tid. Bjerregaard så tændt ud idag.

Silkeborg var ikke imponerende, men alle hold har dårlige dage.
Skrevet af lindballe-01
knaldhatten: ja vi sælger lidt af gangen for at få råd til profbold hahaha, nej det er en flytbar tribune som har været flyttet pga der har været sprdway, de har bare ikke nåed at få sat den på plads endnu.
Flot kamp af de gule, den sejer kan man vist ikke sige noget imod.
FC BARCELONA AC HORSENS BRENTFORD
Skrevet af acgade
@knald: endetribune er mobil og har været flyttet pga speedway vm...den kommer igen. Til gengæld er vi så fattige at der ikke er råd til navne på trøjer
Den Gule Fare
Skrevet af skyper
Frosti : hvis du overhovedet så kampen så kan du ikke mene at det er Illum og Nørgaard der er problemet ?...😡👺👺
Prøv lige at tage Thomsen og Vendelbo de smider samtlige bolde væk og på intet tidspunkt formår de at sætte noget
Fremad banen - det har været det samme i 5 kampe nu - nogen dårligere end andre og idag var det så PIVRINGE.
Men det er ikke kun dato - hvad byder Scheel ind med - bortset fra dødbolde ??? Det er for øvrigt også det eneste Thomsen byder ind med
Skrevet af mheitmann
FANTASTISK indsats af de gule, som spiller bedre end set længe. Horsens var suveræne på alle parametre. Fortsæt det gode arbejde...

GULE
Skrevet af WBA 4ever
Nu følger jeg ikke ret meget med i dansk fodbold, men jeg kan da forstå, at det er ikke pga SIF at jeg skal være stolt over, at bo i Silkeborg :-/
Men ja, det er vist flere år siden, at de har skruet ned for ambitionsniveauet, selvom de ikke melder det ud, gab ...
Skrevet af KudosTokens
@knald: endetribune er mobil og har været flyttet pga speedway vm...den kommer igen. Til gengæld er vi så fattige at der ikke er råd til navne på trøjer


Og mad efter kampen :)
Skrevet af Slettet(381903191812)
Flot kamp Gule. Længe siden man har set holdet kæmpe og spille så godt. Silkeborg havde ikke meget at komme med, måske på grund af at de blev presset så snart de havde bolden. Bjerregård var stærkt kæmpende, men også Mensa var rigtig god. Gule Gule
osb68
Skrevet af haraltidret
Det er forhåbentlig nu gået op for Sif´s ledelse at der kræves forstærkninger hvis målet om oprykning skal nås. 7 point i 5 kampe og en målscore på -1 er alt andet end godkendt og det burde få alarmklokkerne til at ringe her små to uger inden transfervinduet lukker.
Skrevet af piben
Der var ro på, både i forsvaret og på midtbanen og endda i angrebet i lange perioder i kampen. Det var en fornøjelse, at være tilskuere i aften på Casa Arena og det er lang tid siden man har haft den oplevelse.

Vi fik set, at De Gule også godt kan spille fodbold selvom de måtte undvære Niels Lodberg i forsvaret. Det var rigtig godt at se, som der blev kæmpet af alle mand gennem hele kampen.

Det er længe siden sidst, jeg har kunnet sige det men i dag var en god dag, at være Gul!
HfS/ACH siden 76
Skrevet af Rasbak
Silkeborg skal nok passe på, at de ikke laver den samme fejl som AC Horsens gjorde da de rykkede ned for nogle sæsoner siden.
Når man beholder et stort set uændret holdkort, hvor de få der er rejst erstattes 1:1 med kvalitet, så skal den hedde :oprykning: i første hug.

Det er åbenbart en svær størrelse, og for AC´erne har det taget 2 år og en hel trup-udskifning at forny afdankede superliga-klenodiers mangel på sult med nye spændende spillere der skal genstarte holdet helt forfra.

Jovist - der er fantastisk stor forskel på top og bundniveau hos de gule. Idag var toppen mens Silkeborgenserne lignede nogen, der troede oprykningen vil komme automatisk uden hårdt arbejde.
*
Skrevet af JLS
Ved godt, at det er svært, at vurdere allerede nu efter kun 4-5 kampe.. Men syntes alligevel der tegner sig et billede af, at det er/blir´ svært, at spå om i hvert fald 2 af de 3 oprykkere.. Lyngby må stadig være stor-favorit til den ene plads - og inden sæsonen ville "man" nok ha´ sagt, at Silkeborg og FCV snuppede de 2 andre - uden, at nævne rækkefølgen på 1, 2, og 3.. Men vurderet på de få kampe der er spillet, så er jeg ikke sikker på, at det nødvendigvis er naturlov, at det blir´ Silkeborg og FCV der følger Lyngby op.. Det er så ikke sagt ud fra stillingen som sådan - men jeg syntes ganske enkelt ikke, at hverken Silkeborg eller FCV har spillet særlig godt.. Men men men - det kan naturligvis hurtigt vende..
annonce
0