Snak

Mere indhold efter annoncen

Huntelaar seks spilledage i straffeboksen

man 2. feb 2015
Klaas-Jan Huntelaar har fået seks spilledages karantæne for sin udvisning mod Hannover. Schalke appellerer afgørelsen.

Læs hele nyheden her
Schalke har ret: det er alt for boldsomt!
Det pepper en artikel op med lækre tastefejl som "boldsom" i stedet for "voldsom". :P

Kan nogen bekræfte (evt. med link til video), at Huntelaars forseelse er for "boldsom"?
http://gfycat.com/Shocki…erianbarbel


Den minder lidt om den Rooney lavede for noget tid siden.
Sir_Cumcised er blevet kaldt fan af alle mulige hold, så hvis det virker som om, han holder med Real og afskyr Barcelona, så er det bare tilfældigt. Igen.
https://www.youtube.com/…ho42BC9pIjE

Den er dum og voldsom og han går 100% efter manden.
\"What is good in our world is that everybody is bankrupt, but the guy who doesn\'t spend is an idiot.\" Arsene Wenger Aab
Får han seriøst 6 dages karantæne for det der? Synes jeg er alt for voldsomt, 2 dage for direkte rødt må være rigeligt..
FCM Liverpool
6 dage for det, mens Arda turan slipper uden straf, for at kaste sin støvle efter en linjedommer. Til grin.
ok
Alle kan vist blive enige om at det er noget af en hjerneblødning han får sig den kære Hønselår. Men 6 spilledages karantæne lugter lidt af en meget fisset person, som har haft behov for at signalere et eller andet. Den er ikke værre end så meget andet, og det er jo tydeligt at han går efter at vælte manden, men ikke slå ham halvt fordærvet, som man af og til ser.

Det er en tosset handling, som selvfølgelig skal straffes, men det halve af seks spilledage må så absolut være rigeligt. Ellers fremstår den tyske liga pludselig som en noget mere autoritær liga end resten af Europa, og jeg ser virkelig ingen grund til at skævvride forbundene SÅ meget. I Spanien havde det givet 2-3 dage, det samme i England. Jeg kender ikke til forholdene i Italien dog.
Silkeborg IF
6 dage er godt nok lidt meget, eftersom voldsomheden ikke er helt vildt.

Til gengæld ligner det en decideret hjerneblødning og hævnagt, der godt måtte give lidt mere end bare en standardkarantæne.
Det var det Ronaldo skulle have haft
3 dages karantæne ville være en passende straf for den slags, især når man tager i betragtning at Huntelaar ikke plejer at lave den slags svinestreger. 6 dages karantæne er helt ude i hampen og skal selvfølgelig ankes.
annonce