Snak

Mere indhold efter annoncen

Hurtige Brøndby-mål fældede Marienlyst

ons 8. mar 2017
Fire Brøndby-mål på 14 minutter var onsdag aften nok til at nedlægge 2. divisionsmandskabet Marienlyst med 4-1 i DBU Pokalens ottendedelsfinale. Dermed er Brøndby i kvartfinalen.

Læs hele nyheden her
"Nu kommer kæmpe talentet Corlu på banen" aldrig i mands minde har jeg set et "ringere" talent. Wow! Han satte ikke en fod rigtig! Piv hamrende ringe. Svag dommerpræstation i øvrigt. Ikke i nærheden af straffe til Marienlyst og klokkeklart straffespark til Brøndby samt, og ikke i nærheden af offside på Kliment til sidst.
Flot fightet af Marienlyst og svag svag indsats af Brøndby i 2. Halvleg.
Professionel indsats uden at bruge for mange kræfter. Godt at afgøre kampen så hurtigt.

Kredit til Marienlyst, der gav den alt hvad den kunne trække!
BIF - Danske mestre 2021!
Nu var det vel ikke Paulus Arajuuri der lavede straffe, men Sven Crone
Det her med at give hjemmebanen væk ødelægger fuldstændigt charmen ved pokalfodbold .
OB og Sheffield Wednesday gode billige krimier : http://www.arnoldbusck.dk/boeger/krimi-og-spaending/smertens-hus http://www.arnoldbusck.dk/boeger/krimi-og-spaending/doedens-kavaler http://www.arnoldbusck.dk/boeger/krimi-og-spaending/laaste-doere
Fuldstændig enig!
Men godt at se Brøndbys "MasterClass" få chancen i dag, hvor man kun stiller med ni udlændinge i startopstillingen :-)
Jeg syntes også det er lidt skuffende at man ikke giver flere unge spillere chancen i sådan en kamp. Man kan jo drage lidt parallel til FCK´s kamp mod B93, hvor de startede med Keita på banen og havde 4 U19 spillere på bænken, hvoraf 3 kom ind. Ærgerligt at vi ikke fik Kabongo at se i dag, den lå da ellers lige til venstrebenet når nu Röcker sad over.
annonce