Snak

Mere indhold efter annoncen

Hver fjerde dansker ser mindre VM grundet Qatars værtskab

søn 4. dec 08:39

En ny undersøgelse fra Voxmeter viser, at hver fjerde dansker ser mindre VM, fordi slutrunden spilles i Qatar, skriver Ritzau. Læs hele nyheden her
Lorte vm på alle parametre
Enig

Generelt er fodbold blevet en lorte sport.

Politik,Jurister,agenter,egoer og de sociale medier har ødelagt det fra banen og op på tribunerne…..og selvfølgelig $€£

Og det er ret grotesk at tænke på hvor langt væk fodbolden er kommet fra dens oprindelse…er med på tingene udvikler sig men fodbold idag kan næsten ikke komme længere væk hvad det startede med…
Dem der har svaret "mindre", er sikkert dem som ikke ser det i forvejen... :-)

Jeg synes det har været fedt med noget godt VM bold... det bliver spændende og se hvem der tager guldet!
Én ting er hvad de siger under en meningsmåling (eller på nettet, eksempelvis i artikeltråde her på bold.dk), noget er muligvis, hvad der reelt bliver målt hjemme i stuerne. Ud fra Danmarks to første kampe, har man jo i hvert fald kunne konstatere, at den meningsmålin ikke helt flugter med de reelle tal, når Danmark har spillet.
Det kan så selvfølgelig være, at det er alle andre kampe end Danmarks, der er valgt fra, hvilket vi jo først får svar på senere.
Med afstand det fedeste VM.
Mindes ikke et så spændene gruppespil hvor alle har haft noget at spille for til sidste spillerunde og ingen har fået 3 sejre.
12 ud af 10 synes at journalister og meningsdannere, skal blande politik ud af sport.
Lad os se fodbold unden at prøve at pådutte os skam og skyldfølelse.
Har heller ikke set kampe siden dk røg ud, kender heller ikke mange som stadig følger med. Det vm var tabt for længe siden. Ser frem til em 24 i Tyskland. Men tillykke til qatar med deres bedste vm nogensinde. Må alle de vantro arbejdere der mistede livet, hvile i fred.
@arriva: “Med afstand det fedeste VM”?..så véd man bare at du enten troller, eller mangler højre side af den supramarginale gyrus ;)
@mesut: der er flere variabler. Jeg har feks. ikke set ét sekund af VM men min søn (som bor hjemme) har set alle de kampe han kunne/kan. Jeg har en del venner hvor det er samme billede der tegner sig. Vi ville under normale (mindre korrupte og blodsudgydende) omstændigheder have set alt hvad der var muligt.
Nu kunne der vel også være flere faktorer? Personligt dur November og spilletidspunkterne på ingen måde for mig. Stort set alle kampe er i arbejdstiden, derfor har jeg set LANGT færre kampe end under andre slutrunder!
Det eneste der har stoppet mig i se de fleste kampe er sku den lorte sendingstid, midt i arbejdstiden... Heldigvis er resten af kampen vist mere eller mindre om aftenen herhjemme så kan mad stadigvæk se alle de gode kampe der kommer nu...
annonce