Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af CopenhagenNoice
@fremad Amager: det er godt nok noget sent i debatten, at du bringer “whataboutism”.jeg mener, den vinkel er godt forvasket efterhånden og jeg vil foreslå dig at gå 2-300 artikler tilbage og læse op på argumenter for og imod.
Skrevet af Arriba
What- Aboutism er et begreb fundet på, som folk tror de kan bruge i en debat fordi de ikke kan forholde sig til fakta ergo endnu end anderkendelse af hykleriet og dobbeltmoralen.
Skrevet af Berker
Så det giver mere et indtryk af at noget af jeres boycot skyldes racisme mod Qatar. Som om de er de eneste der har købt sigt til vm værtsskabet.


Der kom racisme kortet..! Det var da dejligt. Boykotterne er racister, Amnesty er racister fordi de har været ude med mere kritik end ved tidligere slutrunder. Alle der imod slutrunden I Qatar må være racister! Det må være derfor folk boykotter. Vi er alle racister!
Skrevet af tbear
Politik til side: Det har da været et VM med meget langt mellem de gode kampe, synes I ikke? Holdene har ikke haft forberedelse og virker trætte, usammenspillede og det ødelægger også rytmen, giver mange skader pga for mange kampe, at det ligger mist i en sæson.

Uanset hvor det holdes, så er vinter-vm - altså for os, der ser europæisk fodbold - noget hø.
Skrevet af Rsabrawi
Arriba
Jeg an på ingen måde være mere enig i det du skriver!
Jeg brækker mig generelt over mange mennesker da de i den grad er dobbeltmoralske.
Skrevet af Arriba
Tammeste stemning?
Var de tunesiske fans tamme?
Hvad med de marokkanske?
De sydamerikanske og Mexicanerne?
De europæiske? Ja Dk og andre europæiske lande har så få fans derned fordi man valgte og lege moralbetjente samt fremstå som nogle kæmpe hyklere stedet for at spille fodbold dejligt at det her VM viser hvor stor verden er og endnu sjovere er at man tror man har mere passion for fodbold end foreksempel marokkanske fans, jeg kan love dig for der er ingen europæiske fans der kan måle sig med marokkanerne hvad angår stemning.
Skrevet af Rsabrawi
Berker
Kan være du skal fokusere på de ting der bliver skrevet, for her er det mere dig der trækker på racisme delen.
Prøv nu at læs det hele han skriver.
Og du er tydeligvis dobbeltmoralsk når du ikke evner at læse de ting Arriba skriver
Skrevet af Arriba
tbear
Mener ikke der har været langt mellem de gode kampe, men mere taktisk præget kampe der har gjort at især en del 1 halvlege er startet meget langsomt og en del af dem er endt 0-0 hvor så i 2 halvleg det helt har ændret sig til en anden kamp. Ved ikke om det for at spare kræfterne fra holdenes side.
Hvem af holdene mener du ser trætte ud? Synes ikke de store hold gøre er mere bekymret for hold som Japan, Marokko og Sydkorea hvad angår træthed.

Skrevet af plutonium
Dem der har svaret "mindre", er sikkert dem som ikke ser det i forvejen... :-)


Personligt har jeg tidligere fulgt tæt med til slutrunder, men har valgt at boykotte årets slutrunde. Jeg har ikke set ét sekund VM denne gang, men læser interesseret med i nyhedsstrømmen på DR og her på bold.

Årsagen er ganske enkelt, at den eneste måde jeg som forbruger kan gøre noget, det er ved at forringe værdien af deres (FIFAs) produkt. Jeg er helt med på, at når der så bliver slået rekorder på verdensplan, så batter lille mig ikke noget - men tænk, hvis man på 10-15 år kunne få vendt tendensen, så FIFAs produkt langsomt stagnerede og til sidst blev mindre værd - så kunne man håbe på, at udviklingen ville vende.

Jo flere, der tager afstand, og direkte vælger ikke at se slutrunden, jo hurtigere kan vi som forbrugere gøre en forskel.

Så længe pengene fosser ind hos FIFA, så tror jeg simpelthen ikke på, at politisk opmærksomhed og vrede fans flytter noget som helst. Så vil det til enhver tid være den bedst betalende marginalstat, der får fordelen, når der skal findes værter til slutrunder. Som Infantino sagde det; Nordkorea kunne få VM...!
Skrevet af Jaaja8000
Arriba har helt ret mht. hykleriet hos danskerne. Det er direkte pinligt at observere, som vi pludselig alle er blevet nogle empatiske mennesker, som står op for menneskerettighederne. Så snart VM er slut og TV2 stopper sin Qatar hetz, vil i skide menneskerettighederne et stykke igen. Hvis ikke det var så sørgeligt at mennesker fungerer så primitivt og er så nemme st påvirke af de medier de stoler på, ville det jo næsten være sjovt, at folk ikke selv kan se hvor latterligt det fremstår.
Skrevet af VIF57
Jeg ser mindre, da DK er slået ud.
Skrevet af Berker
Kan være du skal fokusere på de ting der bliver skrevet, for her er det mere dig der trækker på racisme delen.
Prøv nu at læs det hele han skriver.
Og du er tydeligvis dobbeltmoralsk når du ikke evner at læse de ting Arriba skriver


Ved du hvad dobbeltmoralsk betyder? Kan du ikke lige uddybe hvordan jeg er dobbeltmoralsk, når jeg trækker på skulderen af at gruppen af mennesker der har boykottet slutrunden bliver stemplet som racister?
Skrevet af asler24hol
Hvor er det bare et fantastisk VM og hvor er det fedt at BT idag har undskyldt overfor befolkningen at de har fejlinformeret omkring migranters levevilkår.
Vores egen migranter herhjemme vil vi gerne sende til døden, fattigdom og antidemokrati i Rwanda, men kritiserer Qatar, bare fordi det er et muslimsk land.
HYKLERISK HYKLERISK !!!
Skrevet af Joe87
Yup, Qatar får tildelt ét VM og vi slåsser om hvem der kan kritisere mest. Men 75 års besættelse, terror og folkemord, fra isrealerne lukker vi øjnene for. Og nej ikke bare det. Vi honorere besætteren med politisk, økonomisk og kulturel samarbejder. Ellers så er det et rigtig fedt VM der viser spænding og underholdende fodbold, noget som jeg ikke tror har været vidne til i rigtig lang tid
Skrevet af Jaaja8000
Plutonium: Sorry, men du er jo helt blank, hvis du tror dit og andres boycut rammer FIFA. Har i ikke forstået at rettighederne til kampene er solgt for en krig siden? Rettighederne er solgt og koster det samme, om så hele DK boycuttese lortet.

Tror du FIFA får færre TV penge, hvis seertallet i DK bliver lavt eller hvad? Din intention er god, men det er rent objektivt tåbeligt at du straffer dig selv på den måde, for din handling har ingen, som i overhovedet ingen effekt.

Langt over 50% af danskerne har lige stemt på et parti, som vil have at DK som det eneste land i verden, godkender at sende syriske flygtninge hjem og direkte i døden, imens i skriger på menneskerettigheder i Qatar. Så bliver det ikke meget mere hyklerisk og latterligt.
Skrevet af Fremad Amager på Landsholdet
Noisepolice : så er du der igen! Din lille politimand. Ud af alt det jeg skrev, er det du får ud af whatabutism. Seriøst? Du så det i Rusland med glæde din lille hykler!!

Berker@ ja er det ikke skønt at jeres udskamning også kan bruges mod jer.
Plat jeg ved det godt, det var helt bevidst jeg skrev det fordi du ville føle dig truffet.
Men du forholder dig heller ikke til noget af det andet. Fordi du ved det er rigtigt.
Skrevet af Aussie
Tammeste stemning?


Sammenlignet med tidligere VM slutrunder 100%! Og det er vel det der afgører om det er det “bedste VM nogensinde” ;)

Andre slutrunder var kæmpe stadionfester, i år kommer 1/3 af tilskuerne knapt tilbage til deres pladser fra halvleg. Lydniveauet er så lavt at man decideret kan høre spillerne tale sammen på banen. Få tusinde Ecuadorianere kunne overdøve et helt stadion med deres “queremos cerveza”…

Er klar over at motivationerne fra debattører i disse tråde er meget forskellige, men det “bedste VM nogensinde” er det langtfra!
Skrevet af CopenhagenNoice
@arriba: du er en hykler. Du anderkender ikke begrebet “whataboutism” og i samme åndedrag vil du have at jeg tager afstand til alle andre kriser fordi jeg er kritiker af dette VM?
Hvad véd du i øvrigt om mit virke og forhold til undertrykte folkefærd generelt.
Vil du låne en skovl til det hul du er ved at grave?
Skrevet af inter bedre end sex
Jeg har set det hele.jeg sprang sommerferien over.så jeg er i gang med 4 ugers ferie lige nu.ska starte på arbejde igen den 19 December.
Skrevet af Neutralboldfan
Fantastisk VM. Dem, der mener noget andet, skal holde sig til den kedelige lorte superliga eller fortsætte med at se cykling.
annonce
0