Snak

Mere indhold efter annoncen

Hver fjerde dansker ser mindre VM grundet Qatars værtskab

Skrevet af bold
søn 4. dec 08:39

En ny undersøgelse fra Voxmeter viser, at hver fjerde dansker ser mindre VM, fordi slutrunden spilles i Qatar, skriver Ritzau. Læs hele nyheden her
Skrevet af Careca
Lorte vm på alle parametre
Skrevet af Vagn1896
Enig

Generelt er fodbold blevet en lorte sport.

Politik,Jurister,agenter,egoer og de sociale medier har ødelagt det fra banen og op på tribunerne…..og selvfølgelig $€£

Og det er ret grotesk at tænke på hvor langt væk fodbolden er kommet fra dens oprindelse…er med på tingene udvikler sig men fodbold idag kan næsten ikke komme længere væk hvad det startede med…
Skrevet af bl4zt3r
Dem der har svaret "mindre", er sikkert dem som ikke ser det i forvejen... :-)

Jeg synes det har været fedt med noget godt VM bold... det bliver spændende og se hvem der tager guldet!
Skrevet af MesutCazorla
Én ting er hvad de siger under en meningsmåling (eller på nettet, eksempelvis i artikeltråde her på bold.dk), noget er muligvis, hvad der reelt bliver målt hjemme i stuerne. Ud fra Danmarks to første kampe, har man jo i hvert fald kunne konstatere, at den meningsmålin ikke helt flugter med de reelle tal, når Danmark har spillet.
Det kan så selvfølgelig være, at det er alle andre kampe end Danmarks, der er valgt fra, hvilket vi jo først får svar på senere.
Skrevet af Arriba
Med afstand det fedeste VM.
Mindes ikke et så spændene gruppespil hvor alle har haft noget at spille for til sidste spillerunde og ingen har fået 3 sejre.
Skrevet af Fremad Amager på Landsholdet
12 ud af 10 synes at journalister og meningsdannere, skal blande politik ud af sport.
Lad os se fodbold unden at prøve at pådutte os skam og skyldfølelse.
Skrevet af Orlaj
Har heller ikke set kampe siden dk røg ud, kender heller ikke mange som stadig følger med. Det vm var tabt for længe siden. Ser frem til em 24 i Tyskland. Men tillykke til qatar med deres bedste vm nogensinde. Må alle de vantro arbejdere der mistede livet, hvile i fred.
Skrevet af CopenhagenNoice
@arriva: “Med afstand det fedeste VM”?..så véd man bare at du enten troller, eller mangler højre side af den supramarginale gyrus ;)
@mesut: der er flere variabler. Jeg har feks. ikke set ét sekund af VM men min søn (som bor hjemme) har set alle de kampe han kunne/kan. Jeg har en del venner hvor det er samme billede der tegner sig. Vi ville under normale (mindre korrupte og blodsudgydende) omstændigheder have set alt hvad der var muligt.
Skrevet af Aussie
Nu kunne der vel også være flere faktorer? Personligt dur November og spilletidspunkterne på ingen måde for mig. Stort set alle kampe er i arbejdstiden, derfor har jeg set LANGT færre kampe end under andre slutrunder!
Skrevet af JEGerUenig
Det eneste der har stoppet mig i se de fleste kampe er sku den lorte sendingstid, midt i arbejdstiden... Heldigvis er resten af kampen vist mere eller mindre om aftenen herhjemme så kan mad stadigvæk se alle de gode kampe der kommer nu...
Skrevet af D.B.R. ©
er med på tingene udvikler sig men fodbold idag kan næsten ikke komme længere væk hvad det startede med…

Hvilke dele af spillet er kommet langt væk fra det man startede med? Det handler stadig om at banke bolden ind i kassen.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af Arriba
Nu det nok dig der troller.
Du har jo lige skrevet du ikke har set nogen kampe?
Skrevet af Berker
Én ting er hvad de siger under en meningsmåling (eller på nettet, eksempelvis i artikeltråde her på bold.dk), noget er muligvis, hvad der reelt bliver målt hjemme i stuerne. Ud fra Danmarks to første kampe, har man jo i hvert fald kunne konstatere, at den meningsmålin ikke helt flugter med de reelle tal, når Danmark har spillet.
Det kan så selvfølgelig være, at det er alle andre kampe end Danmarks, der er valgt fra, hvilket vi jo først får svar på senere.


Ja for det er jo eneste parameter der spiller ind. At der er færre storskærmsarrangementer så folk må sidde hjemme foran egen skærm spiller ikke ind? At det er om vinteren vs. sommeren så folk har større tilbøjelighed til at være inde døre spiller ikke ind? At landsholdet var populært blandt befolkningen, som næsten aldrig før, lige før VM spiller ikke ind?

Man kan jo ikke sammenligne seertal 1 til 1, for i år og EM sidste år. Der er en helvedes masse andre faktorer som spiller ind. Men det er selvfølgelig nemmest at påstå at folk bare lyver når de bliver spurgt.
Skrevet af CopenhagenNoice
@arriva: det har intet med spillet at gøre men derimod hvor, hvornår og selve baggrunden hvormed denne lorte slutrunde bliver afholdt. Derfor nævner jeg din manglende situationsfornemmelse og empati når du kalder det “det bedste vm nogensinde”
Skrevet af Slettet(461551232703)
"SpOrT oG pOlItIk SkAl HoLdEs AdSkiLt"

Aldrig bliver det for dumt. Hele slutrunden er politisk i sin grundvold, men når det omhandler andre menneskers rettigheder, så skal vi helst bare snakke om noget andet, så man kan hygge sig derhjemme. Det er ikke ´medierne´ eller journalister der har gjort slutrunden politisk.
Skrevet af Taco mix
Haha, en "meningsmåling".

Utroligt de stadigvæk bliver brugt som en pejling for noget. De lavede også meningsmålinger der viste at det seneste valg (og forrige valg), blev et "klimavalg". Fordi det er det "rigtige" at svare, og det svarer folk automatik når de bliver spurgt.

På samme måde kunne de ikke forstå hvordan at hver 4. dansker engang havde stemt dansk folkeparti, fordi det sagde folk ikke da de blev spurgt, og meningsmålingerne viste noget andet.
"Banke banke på" - "Hvem der?" - "Ronaldo!" - "Ronaldo, hvem?" "Fede Ronaldo".
Skrevet af Aussie
Hvad er definitionen på “det bedste VM nogensinde” anyway? I mine øjne er det jo blot en tom floskel, som en siddende FIFA præsident per definition SKAL sige hvert fjerde år ;)

Personligt synes jeg ikke at spillet på banen er bedre denne gang, der er for mange hold der ikke er i form/rytme. Stemningen på stadions må vel også tendere til noget af det tammeste nogensinde til et VM.

Men hvis man med “det bedste” f.eks. mener flere små hold der overrasker i gruppespillet, er det da korrekt…
Skrevet af Fremad Amager på Landsholdet
Det fede ved dette vm er da netop at der i næsten hver gruppe har været overraskelser, ved at favoritterne ikke går videre. Det er da underholdende.

Synes meget af kritikken er lidt skævvreden. Strak nogen mener det er et Ok eller et godt vm så er man en troll eller et uhumant menneske, der hader fattige og homoseksuelle.

Nu har der med rette været neget kritik af Qatar, men hvor var kritikken af vm i Rusland? Der ville i ikke boycotte?
OL i Kina? Heller ikke der?
Sydafrika - verdensmestrene i voldtægt? Nej det var en afrikansk fest. Ingen kritik af landet.

Så det giver mere et indtryk af at noget af jeres boycot skyldes racisme mod Qatar. Som om de er de eneste der har købt sigt til vm værtsskabet.

Vi kan så hurtigt blive enige om vinter vm er noget lort, dødsfald bland arbejdere er meget, meget skidt.
Men for mange af gæste arbejderne er det noget der ændrer deres familiers liv.
(Jeg har været i Dubai, det var det indtryk jeg fik af at tale med folk)

Have måske det været en bedre løsning at vise forståelse for deres land og religion. opfordre til at fjerne dødsstraf, gennem dialog og tage det et skridt ad gangen for at nå et mål, end at råbe dem i hovedet og vifte med regnbueflag. Vi ændrede jo heller ikke vores love i Europa på en måned, det var også en process over flere hunderede år. Husk det!

Vi tror at vi har så evigt ret i vesten.
Tag ud og se verden, folk lever i lort andre steder, deres største problem er ikke regnbue flag, men mad og uddannelse. Vi har det så godt at det vores største problem og der nu er lige rettigheder for alle, eller om der er nok kvinder i bestyrelsen.

Vores problem i vesten er ikke de Samme problemer andre steder.
Skrevet af Liv'pool
Jeg har ikke set noget vm i denne omgang.
Skrevet af Arriba
Dobbeltmoralen og hykleriet vil ingen ende tage, stop med at sprede TV 2 og The Guardian propaganda ud. Empati? Hvad ved du om empati? Du har kun empati når medierne har hjernevasket dig og siger du skal have det?
Hvor din sympati med Uyghur folket? Hvorfor anderkender du ikke Tysklands hykleri i forhold til Özil, samt køb af gas fra Qatar. Hvor din sympati for palæstinensernes sag når så sent som for 2 dage siden blev en ung dreng skudt ned som en eller anden udyr af en israelsk soldat? Græder du over de danske soldaters ulovlige deltagelse baseret på en løgn hvor man har været med til at dræbe 1 million irakere ?
Du havde intet imod og se VM i 2018 i Rusland, når de i samme øjeblik som slutrunden var igang BOMBEDE løs i Syrien, men du boykotter her pga TV2 siger du skal, og jeg kan blive ved med at føje til listen til i morgen. Det er intet andet end ren propaganda fra især nogle Europæiske lande bunder ud i islamofobi og ren misundelse intet andet. Tro mig der er mange også her der kan anderkende hykleriet og du kan egentlig sammenligne retorikken omkring VM med vores udlændingepolitik - muslim bashing så det vil noget, man leger moralbetjente, man siger man har empati og jeg hvad ikke hvad, men hvis flygtninge bevæger sig heroppe ved vi godt hvilken kasket folk har på herhjemme. Skriv ikke til mig omkring empati og hvor den er, når din er styret af en TV station der ikke laver andet end at stigmatisere og indoktrinere.
annonce
0