Snak

Mere indhold efter annoncen
er med på tingene udvikler sig men fodbold idag kan næsten ikke komme længere væk hvad det startede med…

Hvilke dele af spillet er kommet langt væk fra det man startede med? Det handler stadig om at banke bolden ind i kassen.
Y. N. W. A. #JFT97
Nu det nok dig der troller.
Du har jo lige skrevet du ikke har set nogen kampe?
Én ting er hvad de siger under en meningsmåling (eller på nettet, eksempelvis i artikeltråde her på bold.dk), noget er muligvis, hvad der reelt bliver målt hjemme i stuerne. Ud fra Danmarks to første kampe, har man jo i hvert fald kunne konstatere, at den meningsmålin ikke helt flugter med de reelle tal, når Danmark har spillet.
Det kan så selvfølgelig være, at det er alle andre kampe end Danmarks, der er valgt fra, hvilket vi jo først får svar på senere.


Ja for det er jo eneste parameter der spiller ind. At der er færre storskærmsarrangementer så folk må sidde hjemme foran egen skærm spiller ikke ind? At det er om vinteren vs. sommeren så folk har større tilbøjelighed til at være inde døre spiller ikke ind? At landsholdet var populært blandt befolkningen, som næsten aldrig før, lige før VM spiller ikke ind?

Man kan jo ikke sammenligne seertal 1 til 1, for i år og EM sidste år. Der er en helvedes masse andre faktorer som spiller ind. Men det er selvfølgelig nemmest at påstå at folk bare lyver når de bliver spurgt.
@arriva: det har intet med spillet at gøre men derimod hvor, hvornår og selve baggrunden hvormed denne lorte slutrunde bliver afholdt. Derfor nævner jeg din manglende situationsfornemmelse og empati når du kalder det “det bedste vm nogensinde”
"SpOrT oG pOlItIk SkAl HoLdEs AdSkiLt"

Aldrig bliver det for dumt. Hele slutrunden er politisk i sin grundvold, men når det omhandler andre menneskers rettigheder, så skal vi helst bare snakke om noget andet, så man kan hygge sig derhjemme. Det er ikke ´medierne´ eller journalister der har gjort slutrunden politisk.
Haha, en "meningsmåling".

Utroligt de stadigvæk bliver brugt som en pejling for noget. De lavede også meningsmålinger der viste at det seneste valg (og forrige valg), blev et "klimavalg". Fordi det er det "rigtige" at svare, og det svarer folk automatik når de bliver spurgt.

På samme måde kunne de ikke forstå hvordan at hver 4. dansker engang havde stemt dansk folkeparti, fordi det sagde folk ikke da de blev spurgt, og meningsmålingerne viste noget andet.
Sønderjyske & Hansa Rostock.
Hvad er definitionen på “det bedste VM nogensinde” anyway? I mine øjne er det jo blot en tom floskel, som en siddende FIFA præsident per definition SKAL sige hvert fjerde år ;)

Personligt synes jeg ikke at spillet på banen er bedre denne gang, der er for mange hold der ikke er i form/rytme. Stemningen på stadions må vel også tendere til noget af det tammeste nogensinde til et VM.

Men hvis man med “det bedste” f.eks. mener flere små hold der overrasker i gruppespillet, er det da korrekt…
Det fede ved dette vm er da netop at der i næsten hver gruppe har været overraskelser, ved at favoritterne ikke går videre. Det er da underholdende.

Synes meget af kritikken er lidt skævvreden. Strak nogen mener det er et Ok eller et godt vm så er man en troll eller et uhumant menneske, der hader fattige og homoseksuelle.

Nu har der med rette været neget kritik af Qatar, men hvor var kritikken af vm i Rusland? Der ville i ikke boycotte?
OL i Kina? Heller ikke der?
Sydafrika - verdensmestrene i voldtægt? Nej det var en afrikansk fest. Ingen kritik af landet.

Så det giver mere et indtryk af at noget af jeres boycot skyldes racisme mod Qatar. Som om de er de eneste der har købt sigt til vm værtsskabet.

Vi kan så hurtigt blive enige om vinter vm er noget lort, dødsfald bland arbejdere er meget, meget skidt.
Men for mange af gæste arbejderne er det noget der ændrer deres familiers liv.
(Jeg har været i Dubai, det var det indtryk jeg fik af at tale med folk)

Have måske det været en bedre løsning at vise forståelse for deres land og religion. opfordre til at fjerne dødsstraf, gennem dialog og tage det et skridt ad gangen for at nå et mål, end at råbe dem i hovedet og vifte med regnbueflag. Vi ændrede jo heller ikke vores love i Europa på en måned, det var også en process over flere hunderede år. Husk det!

Vi tror at vi har så evigt ret i vesten.
Tag ud og se verden, folk lever i lort andre steder, deres største problem er ikke regnbue flag, men mad og uddannelse. Vi har det så godt at det vores største problem og der nu er lige rettigheder for alle, eller om der er nok kvinder i bestyrelsen.

Vores problem i vesten er ikke de Samme problemer andre steder.
Jeg har ikke set noget vm i denne omgang.
Dobbeltmoralen og hykleriet vil ingen ende tage, stop med at sprede TV 2 og The Guardian propaganda ud. Empati? Hvad ved du om empati? Du har kun empati når medierne har hjernevasket dig og siger du skal have det?
Hvor din sympati med Uyghur folket? Hvorfor anderkender du ikke Tysklands hykleri i forhold til Özil, samt køb af gas fra Qatar. Hvor din sympati for palæstinensernes sag når så sent som for 2 dage siden blev en ung dreng skudt ned som en eller anden udyr af en israelsk soldat? Græder du over de danske soldaters ulovlige deltagelse baseret på en løgn hvor man har været med til at dræbe 1 million irakere ?
Du havde intet imod og se VM i 2018 i Rusland, når de i samme øjeblik som slutrunden var igang BOMBEDE løs i Syrien, men du boykotter her pga TV2 siger du skal, og jeg kan blive ved med at føje til listen til i morgen. Det er intet andet end ren propaganda fra især nogle Europæiske lande bunder ud i islamofobi og ren misundelse intet andet. Tro mig der er mange også her der kan anderkende hykleriet og du kan egentlig sammenligne retorikken omkring VM med vores udlændingepolitik - muslim bashing så det vil noget, man leger moralbetjente, man siger man har empati og jeg hvad ikke hvad, men hvis flygtninge bevæger sig heroppe ved vi godt hvilken kasket folk har på herhjemme. Skriv ikke til mig omkring empati og hvor den er, når din er styret af en TV station der ikke laver andet end at stigmatisere og indoktrinere.
annonce