Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Berker
Berker@ ja er det ikke skønt at jeres udskamning også kan bruges mod jer.
Plat jeg ved det godt, det var helt bevidst jeg skrev det fordi du ville føle dig truffet.
Men du forholder dig heller ikke til noget af det andet. Fordi du ved det er rigtigt.


Truffet? På ingen måde. Jeg finder det dog forholdsvis morsomt som racisme kortet efterhånden bliver brugt. Pyrus er racist, folk der boykotter VM er racister. Findes der overhovedet folk i den vestlige verden ikke er racister længere, sådan som du går og kaster om dig med ordet?

Hvis du føler et behov for at udskamme folk der har valgt at boykotte slutrunden pga. den ene eller anden årsag ved at stemple dem som racister, så giver du den da bare gas. Jeg er ret sikker på at hverken jeg, eller andre føler sig ramt af dit racismekort! ;)

Hvad jeg dog finder ærgerligt, det er din medvirken til at udvande den reelle racisme som finder sted. Takket være folk som dig, så er racisme ikke længere et ord som folk ser som et problem, for det bliver jo brugt af folk som dig konstant.
Skrevet af CopenhagenNoice
Ja, tænk sig at mene noget andet på er debatforum..
Skrevet af plutonium
Plutonium: Sorry, men du er jo helt blank, hvis du tror dit og andres boycut rammer FIFA. Har i ikke forstået at rettighederne til kampene er solgt for en krig siden? Rettighederne er solgt og koster det samme, om så hele DK boycuttese lortet.

Tror du FIFA får færre TV penge, hvis seertallet i DK bliver lavt eller hvad? Din intention er god, men det er rent objektivt tåbeligt at du straffer dig selv på den måde, for din handling har ingen, som i overhovedet ingen effekt.

Langt over 50% af danskerne har lige stemt på et parti, som vil have at DK som det eneste land i verden, godkender at sende syriske flygtninge hjem og direkte i døden, imens i skriger på menneskerettigheder i Qatar. Så bliver det ikke meget mere hyklerisk og latterligt.

For det første, så er jeg udmærket godt klar over, at et boykot ikke rammer FIFA i dag eller i morgen. Men når der en dag skal forhandles om rettigheder til en anden slutrunde, så vil tv-selskaberne naturligvis se på seertallene, og vurdere hvor meget de er villige til at give for at vise en slutrunde.

Det handler jo ikke kun om for dem, at få rettighederne, så de kan være gode mod fansene - de skal jo også gerne tjene pengene ind igen på reklamer, abonnementer etc. Så nej, jeg er ikke helt blank. Jeg er bevidst om, at hvis jeg ønsker, at der skal ske forandring i fodbold, så kan jeg som forbruger kun gøre én ting - undlade at lægge penge i deres forretning, så længe den ikke leverer et produkt jeg gerne vil støtte.

Men som jeg også skriver - at én dansker boykotter gør ingen forskel, når det globale seertal er steget markant. Det er jeg godt klar over. Men så kan jeg så vælge om jeg vil give op og blive én i mængden, eller om jeg vil fortsætte min stille protest, og håbe at flere gøre det samme.

At du mener, at jeg kun straffer mig selv, er jeg uenig i. Al modstand/protest starter i det små, og kan så enten vokse sig meget stort (se Iran) eller dø ud. Tiden vil vise, hvad vej det går.

At du blander Social Demokratiet ind i det her forstår jeg ikke. Først og fremmest, så stemmer jeg ikke på dem, og så gerne at de havde fået et lortevalg. Men er din holdning også, at jeg bare skal give op og undlade at stemme til folketingsvalg, fordi flertallet ønsker at Mor-Mette skal fortsætte? Hvad i alverden flytter det dog? Man må bruge sin stemme, så godt som man nu kan, og hvis mange deler min holdning, så vil det flytte noget - står jeg alene, så er det sgu nok meget godt, at det ikke er mig der bestemmer.
Skrevet af EisernUnion!
Spillemæssigt er det for mig ikke så godt som tidligere. Stemningen og følelsen af VM mangler også synes jeg. Nok mere på grund af tidspunktet end at det er i Qatar. Et vinter-VM er bare wank. Den manglende pause op til tror jeg har noget med de mest overraskende resultater indtil videre at gøre.

Fladt at det er i Qatar, ja men det var langt fladere at det var i rusland taget i betragtning at putin og hans slæng allerede var i gang i Ukraine på daværende tidspunkt.
Skrevet af Arriba
Jeg anderkender ikke begrebet når det bliver brugt mod FAKTA, da det er typisk et begreb der bliver brugt af højreorienterede folk med selektive holdninger og følelser omkring diverse emner. Et godt eksempel er Rusland bl.a. der holder slutrunden i 18 mens man bomber i Syrien og havde annekteret Krim 4 år forinden. Men det jo ligemeget det jo bare en flok arabere/muslimer nede i Syrien. Gad vide hvad reaktionen havde været hvis det var Ukraine? Når ja så vi tilbage til den selektive empati, holdninger mm. Læs mit indlæg ordentligt, fordi ligemeget hvor meget du prøver at finde en fejl, så kan du ikke, det er desværre fakta om du kan lide det eller ej. Og det at du forsøger at modargumentere det, graver du dig selv ned i mere uvidenhed og ignorance.
Skrevet af Fremad Amager på Landsholdet
Det er da dig berker og noise der skaber en dårligt debat, med jeres udskamning og hykleri.

Jeg udvander bestemt ikke racisme, det er dig der fremhæver racismekortet, men det er da sjovt at det kun er et problem når det er i et muslimsk land og ikke da det var i Rusland? Så er der vel noget underlæggende racisme i dit boycut?
Skrevet af Berker
Det er da dig berker og noise der skaber en dårligt debat, med jeres udskamning og hykleri.

Jeg udvander bestemt ikke racisme, det er dig der fremhæver racismekortet, men det er da sjovt at det kun er et problem når det er i et muslimsk land og ikke da det var i Rusland? Så er der vel noget underlæggende racisme i dit boycut?


Skal vi kigge tilbage på indlæggene i tråden her, og se hvem af os to der bragte racisme på banen? Det var dit allerførste indlæg.

Hvor har jeg skrevet at det ikke var et problem i Rusland? Det er en præmis DU har sat op for debatten. Vis mig gerne hvor jeg har nævnt dette?

Så du mener simpelthen jeg er racist fordi jeg tidligere har set en slutrunde i et vestligt land (hvilket du jo egentlig ikke ved om jeg har, men blot antager) og nu denne gang har taget valg om jeg vil boykotte slutrunden, uden overhovedet at kende mine bevæggrunde herfor? Wow.. Bare wow.

Når du er SÅ hurtig på racisme aftrækkeren, ja så mener jeg i den grad du går forrest i udvandingen af den reelle racisme.
Skrevet af Jaaja8000
Berker: Ja, der er kæmpestore problemer med racisme i vesten, det er stukket helt af efter 9/11, hvor der har været budkrig fra vestens ledere mht. hvem der vil bekæmpe mellemøsten mest. Det er en sørgelig tendens, som vi bør tage ansvar for og bekæmpe, istedet for at negligere den, som du så flot forsøger. Hyggeracismen spirrer de fleste steder rundt i DK. På arbejdspladser, jargon i vennegrupper osv. og for de fleste danskere er det blevet så normalt, at de ikke længere tænker over det. Det er da et glimrende bud på, hvorfor danskere pludselig har menneskerettigheder øverst på listen, så snart det omhandler et muslimsk land, selvom folk normalt er røv ligeglade med at sportsarrangementer bliver afholdt i slyngelstater, hvor menneskerettigheder ikke er en del af hverdagen.
Skrevet af smalldeine
Spillemæssigt det bedste VM i mange mange år! Altså med undtagelse af skodhold som Danmark
Skrevet af CopenhagenNoice
@arriba:Det er svært at diskutere mod/med så arrogant en bruger. Det at du direkte skriver at det er umuligt at finde fejl i dine indlæg, er lår klaskende morsomt. Hvorfor startede du ikke blot med at sige “lad være med at modsige mig, mine argumenter er uimodsigelige”
Lad mig fastslå..jeg var også imod VM i Rusland. Så stop nu din …WHATABOUTISM.
Og hvis du kalder folk højre-orienterede fordi de er uenige i dit snævre udsyn, har du allerede tabt.
Du kan ligeså godt smide nazikortet med det samme.
Jesus Chris, mand..du misser pointerne og fordrejer sandheder imens du bilder dig ind at du sidder med de vises sten.
Skrevet af CopenhagenNoice
Og klap nu i med racisme snakken. Det er sgu for lavt og Trump-agtigt
Skrevet af Fremad Amager på Landsholdet
Berker @ problemet er at ud af at det jeg skrev fremhævede du en et lille ord og ignorere at det andet. Og det er så det vi stadig kører i nu.
Du valgte at gå efter det fordi det var et belejligt fokus skift, for det som du holder fast i nemlig buycut.
Noise valgte at kaste wgataboutism ind, ud fra det jeg skrev.

Så i vil ikke forholde jer til at vi i vesten ikke har haft homo rettigheder særligt længe selv, men forventer at alle omstiller sig hurtigt til trods fir vi selv har bruge over 100 år på at nå til hvor vi er nu?

I vil ikke forholde jer til at mange gæste arbejdere kan give deres familier bedre liv ved at arbejde i Emiraterne bla.
Det er altså meget få lande der har vores levevilkår. Vil du forholde dig til det?

At du så det i Rusland er jo en antagelse jeg har ret i så, barnligt at påstå andet.
Skrevet af TheUnitedWay
Qatar skulle aldrig have haft slutrunde da de ikke er et fodboldland, det skal spilles om sommeren samt at en masse slaver døde udelukkende for at lave de stadions som de ikke havde i forvejen.

Når det er sagt synes jeg kvaliteten og spændingen af kampene har været fin. De små hold har virkelig vist tænder, og bortset fra Danmarks pinlige exit har det været underholdende.
Manchester United siden 92, GF siden 96.
Skrevet af Jaaja8000
Egentlig ikke copenhagennois. Hvordan vil du ellers forklare, at danskerne er ligeglade med udryddelsen af palæstinensere og apartheid tilstande i Israel, at danskere var røv ligeglade med da slutrunden blev afholdt i Rusland? Men lige pludselig i Qatar, så skal vi fandeme stå op for de menneskerettigheder. Hvad er din forklaring??? For det er vel ikke bare tilfældigt, eller hvad? Og fri mig for det vanlige ævl on at det nu er blevet for meget pga. døde migrantarbejdere. Det er sket mange gange tidl. at arbejdere dør under opførsel i VM stadion og det sker hver eneste dag st folk dør, fordi menneskerettigheder ikke blevet overholdt. Så kom med din forklaring istedet for bare at benægt den mest sandsynlige forklaring på det, hvilket er ret trumpagtigt i sig selv. Er du sikker på det ikke er dig som kærer Trump stil? Den plejer du at være god for.

Du er en hykler ligesom alle de andre danskere, som pludselig har fået nok og er blevet empatiske, da det landede i deres egen baghave. Jo før du indser det, jo bedre.
Skrevet af Berker
Ja selvfølgelig sætter jeg fokus på den del, når det er så tåbelig skrevet! Der er reelle problemer med racisme i verden, og du kaster om dig med kortet.! Det er så tåbeligt, at det selvfølgelig skal pointeres.

Jeg har taget den debat i mange andre tråde. Hvem er afholder af turneringen? FIFA ikk? Hvad står der i FIFA ´s vedtægter artikel 4? Det har INTET at gøre med rascime. Det har til gengæld alt at gøre med at leve op til vedtægter og sociale aspekter som man har budt ind på ved at vælge at være medlem af FIFA. Om det så er Qatar, Danmark, USA, Nordkorea etc.

Det er som om du ikke anerkender at man frivilligt har valgt at være medlem af en organisation som har disse vedtægter. Der er vel ingen som har truet Qatar?

Om jeg vil forholde mig til at det er få lande der har vores levevilkår? Ja det vil jeg da gerne. Det har du ret i. Og så? Skal vi så bare læne os tilbage og lade være med at forsøge at gøre en indsats, for bedre forhold og menneskerettigheder andre steder, fordi vi har det åh så godt her?

Hvad har vi påvirket positivt nede i Qatar ved at deltage og gøre en forskel? For det var jo det som var argumentet for ikke at boykotte. At man kunne den store forskel ved at tage debatten og snakken dernede. Hvad har vi gjort af forskel dernede? Fortæl mig gerne.

Ja jeg så det i Rusland. Var jeg imod det. Ja. Ønskede jeg at vi ikke skulle deltage? Ja! Ønsker jeg også vi skal boykotte hvis det ender med at blive afholdt i Nordkorea? Ja!

Hvis det ender i Nordkorea, vil du så også se og støtte det?
Skrevet af Aussie
Spillemæssigt det bedste VM i mange mange år!


Baseret på hvad? Det har været et gruppespil hvor stort alle de “større” fodboldlande har spilet langt under niveau, og fået de mindre lande til at se bedre ud…

Spillemæssigt måske det mest lige nogensinde, men baseret på et generelt set lavere niveau…
Skrevet af Arriba
Så find fejlen ved de ting jeg har skrevet, hvor er den jeg venter spændt på du kan pointere den, de ting jeg pointere er virkelige hændelser der er sket og sker lige nu i verden, at dit kære TV 2 ikke har fortalt dig det er ikke mit problem. Søg din egen viden og se tingene fra flere perspektiver og derefter danne dig nogle holdninger og meninger man kan forholde sig til, man føler hele tiden man debattere med TV 2 robotter der virkelig udstiller deres uvidenhed og snæversynethed til en grad hvor jeg faktisk har ondt af jer. Tør vædde med at du ikke var i nærheden at være imod VM i Rusland og slet ikke pga de dræbte syrer, igen hykleri længe leve.
Jeg kaldte ikke folk højreorienteret fordi de er uenige med mig jeg skrev at det er TYPISK et begreb brugt af dem, når de ikke kan/gider forholde sig til fakta, at du tager det personligt og føler dig truffet må stå for din egen regning og egentlig en bekræftelse af det jeg skrev.
Jeg fordrejer ikke en skid det er dig der går personligt ind kalder mig arrogant og jeg ved ikke hvad, det her handler ikke om dig og mig, vi kender ikke hinanden hold dig til emnet, men jeg ved godt det er svært, når man ikke rigtig kan modargumentere og man då begynder og kalde modparten navne og man slet ikke kender eller har mødt personen.
Det eneste arrogance er hvordan man tror at man kan diktere hvordan andre skal leve deres liv og “ there is our Way or no Way” og manipulere med sin befolkning og sæt VM i Qatar i dårligt lys, når man ikke er et hak bedre selv. Hvad er problemet? Er det kun europæere der har ret til bold eller hvad? De marrokanske fans og mange andre fra Asien og Sydamerika har ligeså meget ret til at nyde dette VM som folk her har. Kom de muslimske lande med anførerbind der skal forbyde alkohol under slutrunden i Tyskland i 2006? Nej vel? Så stop hykleriet
Skrevet af CopenhagenNoice
Hvis du starter med din bevisførelse vedrørende at det før er sket at mellem 7-og 8.000 mennesker har mistet livet under opførelse af stadions i nyere tid, så kan vi tage derfra.
For øvrigt står jeg jo ikke på mål for alle danskere, men blot mig selv. Jeg har holdninger til mange at de forfærdelige begivenheder der foregår og har foregået rundt om i verden. Jeg støtter gode formål og har været udsendt til mange brændpunkter gennem de sidste 25 år.
Jeg er dog røv træt af at du og ligesindede undskylder jeres støtte til Qatar med at vi andre ikke nævner Israel, Syrien, N’gorno Karabagh og Uighurerne når vi kritiserer dette VM.
Det er JER der er dobbeltmoralske. Det er en undskyldning for ikke at hjælpe eller gøre en forskel nogen steder overhovedet, i øvrigt i stil med “jeg kan ligeså godt se VM, det gør ingen forskel at lille mig slukker for skærmen”
I min optik, den største fejlfortolkning og undskyldning til dato.
Skrevet af Fremad Amager på Landsholdet
@berker
Jeg anderkender at jeg kunne have formuleret mig anderledes. Men der er nogle undertoner af at kritikken af Qatar er for voldsom, er det racisme eller cancelkultur der har taget overhånd jeg ved det ikke.

FIFA er korrupt og et kæmpe problem.
Der er vi helt enige.

Men præmissen for et boycutt er dumt, det er jo netop her vi har muligheden for dialog med styret i Qatar, om at forbedre rettighederne for minoriteter og migranter.
Det er nok her vi er uenige. Jeg vælger dialog og mindre fremskridt frem for buycutt og pres, det skaber modvilje.
Se bare på Trump og hans følgere i usa, hjalp det at udskamme og boycutte der?
Så tror mere vi er uenige om vejen og og ikke målet.
Skrevet af BoroDane
På den her årstid vil jeg helst se klubfodbold. Savner at være på stadion. Heldigvis starter Championship næste weekend igen. Den der slutrundefølelse har slet ikke været der. Det er blevet en irriterende pause.
Lee Tomlin on Twitter \"My washing machine was making loads of noise I opened it and kompany crawled out I must of left him in my pocket\"
annonce
0