Snak

Mere indhold efter annoncen
Og klap nu i med racisme snakken. Det er sgu for lavt og Trump-agtigt
Berker @ problemet er at ud af at det jeg skrev fremhævede du en et lille ord og ignorere at det andet. Og det er så det vi stadig kører i nu.
Du valgte at gå efter det fordi det var et belejligt fokus skift, for det som du holder fast i nemlig buycut.
Noise valgte at kaste wgataboutism ind, ud fra det jeg skrev.

Så i vil ikke forholde jer til at vi i vesten ikke har haft homo rettigheder særligt længe selv, men forventer at alle omstiller sig hurtigt til trods fir vi selv har bruge over 100 år på at nå til hvor vi er nu?

I vil ikke forholde jer til at mange gæste arbejdere kan give deres familier bedre liv ved at arbejde i Emiraterne bla.
Det er altså meget få lande der har vores levevilkår. Vil du forholde dig til det?

At du så det i Rusland er jo en antagelse jeg har ret i så, barnligt at påstå andet.
Qatar skulle aldrig have haft slutrunde da de ikke er et fodboldland, det skal spilles om sommeren samt at en masse slaver døde udelukkende for at lave de stadions som de ikke havde i forvejen.

Når det er sagt synes jeg kvaliteten og spændingen af kampene har været fin. De små hold har virkelig vist tænder, og bortset fra Danmarks pinlige exit har det været underholdende.
Manchester United siden 92, GF siden 96.
Egentlig ikke copenhagennois. Hvordan vil du ellers forklare, at danskerne er ligeglade med udryddelsen af palæstinensere og apartheid tilstande i Israel, at danskere var røv ligeglade med da slutrunden blev afholdt i Rusland? Men lige pludselig i Qatar, så skal vi fandeme stå op for de menneskerettigheder. Hvad er din forklaring??? For det er vel ikke bare tilfældigt, eller hvad? Og fri mig for det vanlige ævl on at det nu er blevet for meget pga. døde migrantarbejdere. Det er sket mange gange tidl. at arbejdere dør under opførsel i VM stadion og det sker hver eneste dag st folk dør, fordi menneskerettigheder ikke blevet overholdt. Så kom med din forklaring istedet for bare at benægt den mest sandsynlige forklaring på det, hvilket er ret trumpagtigt i sig selv. Er du sikker på det ikke er dig som kærer Trump stil? Den plejer du at være god for.

Du er en hykler ligesom alle de andre danskere, som pludselig har fået nok og er blevet empatiske, da det landede i deres egen baghave. Jo før du indser det, jo bedre.
Ja selvfølgelig sætter jeg fokus på den del, når det er så tåbelig skrevet! Der er reelle problemer med racisme i verden, og du kaster om dig med kortet.! Det er så tåbeligt, at det selvfølgelig skal pointeres.

Jeg har taget den debat i mange andre tråde. Hvem er afholder af turneringen? FIFA ikk? Hvad står der i FIFA ´s vedtægter artikel 4? Det har INTET at gøre med rascime. Det har til gengæld alt at gøre med at leve op til vedtægter og sociale aspekter som man har budt ind på ved at vælge at være medlem af FIFA. Om det så er Qatar, Danmark, USA, Nordkorea etc.

Det er som om du ikke anerkender at man frivilligt har valgt at være medlem af en organisation som har disse vedtægter. Der er vel ingen som har truet Qatar?

Om jeg vil forholde mig til at det er få lande der har vores levevilkår? Ja det vil jeg da gerne. Det har du ret i. Og så? Skal vi så bare læne os tilbage og lade være med at forsøge at gøre en indsats, for bedre forhold og menneskerettigheder andre steder, fordi vi har det åh så godt her?

Hvad har vi påvirket positivt nede i Qatar ved at deltage og gøre en forskel? For det var jo det som var argumentet for ikke at boykotte. At man kunne den store forskel ved at tage debatten og snakken dernede. Hvad har vi gjort af forskel dernede? Fortæl mig gerne.

Ja jeg så det i Rusland. Var jeg imod det. Ja. Ønskede jeg at vi ikke skulle deltage? Ja! Ønsker jeg også vi skal boykotte hvis det ender med at blive afholdt i Nordkorea? Ja!

Hvis det ender i Nordkorea, vil du så også se og støtte det?
Spillemæssigt det bedste VM i mange mange år!


Baseret på hvad? Det har været et gruppespil hvor stort alle de “større” fodboldlande har spilet langt under niveau, og fået de mindre lande til at se bedre ud…

Spillemæssigt måske det mest lige nogensinde, men baseret på et generelt set lavere niveau…
Så find fejlen ved de ting jeg har skrevet, hvor er den jeg venter spændt på du kan pointere den, de ting jeg pointere er virkelige hændelser der er sket og sker lige nu i verden, at dit kære TV 2 ikke har fortalt dig det er ikke mit problem. Søg din egen viden og se tingene fra flere perspektiver og derefter danne dig nogle holdninger og meninger man kan forholde sig til, man føler hele tiden man debattere med TV 2 robotter der virkelig udstiller deres uvidenhed og snæversynethed til en grad hvor jeg faktisk har ondt af jer. Tør vædde med at du ikke var i nærheden at være imod VM i Rusland og slet ikke pga de dræbte syrer, igen hykleri længe leve.
Jeg kaldte ikke folk højreorienteret fordi de er uenige med mig jeg skrev at det er TYPISK et begreb brugt af dem, når de ikke kan/gider forholde sig til fakta, at du tager det personligt og føler dig truffet må stå for din egen regning og egentlig en bekræftelse af det jeg skrev.
Jeg fordrejer ikke en skid det er dig der går personligt ind kalder mig arrogant og jeg ved ikke hvad, det her handler ikke om dig og mig, vi kender ikke hinanden hold dig til emnet, men jeg ved godt det er svært, når man ikke rigtig kan modargumentere og man då begynder og kalde modparten navne og man slet ikke kender eller har mødt personen.
Det eneste arrogance er hvordan man tror at man kan diktere hvordan andre skal leve deres liv og “ there is our Way or no Way” og manipulere med sin befolkning og sæt VM i Qatar i dårligt lys, når man ikke er et hak bedre selv. Hvad er problemet? Er det kun europæere der har ret til bold eller hvad? De marrokanske fans og mange andre fra Asien og Sydamerika har ligeså meget ret til at nyde dette VM som folk her har. Kom de muslimske lande med anførerbind der skal forbyde alkohol under slutrunden i Tyskland i 2006? Nej vel? Så stop hykleriet
Hvis du starter med din bevisførelse vedrørende at det før er sket at mellem 7-og 8.000 mennesker har mistet livet under opførelse af stadions i nyere tid, så kan vi tage derfra.
For øvrigt står jeg jo ikke på mål for alle danskere, men blot mig selv. Jeg har holdninger til mange at de forfærdelige begivenheder der foregår og har foregået rundt om i verden. Jeg støtter gode formål og har været udsendt til mange brændpunkter gennem de sidste 25 år.
Jeg er dog røv træt af at du og ligesindede undskylder jeres støtte til Qatar med at vi andre ikke nævner Israel, Syrien, N’gorno Karabagh og Uighurerne når vi kritiserer dette VM.
Det er JER der er dobbeltmoralske. Det er en undskyldning for ikke at hjælpe eller gøre en forskel nogen steder overhovedet, i øvrigt i stil med “jeg kan ligeså godt se VM, det gør ingen forskel at lille mig slukker for skærmen”
I min optik, den største fejlfortolkning og undskyldning til dato.
@berker
Jeg anderkender at jeg kunne have formuleret mig anderledes. Men der er nogle undertoner af at kritikken af Qatar er for voldsom, er det racisme eller cancelkultur der har taget overhånd jeg ved det ikke.

FIFA er korrupt og et kæmpe problem.
Der er vi helt enige.

Men præmissen for et boycutt er dumt, det er jo netop her vi har muligheden for dialog med styret i Qatar, om at forbedre rettighederne for minoriteter og migranter.
Det er nok her vi er uenige. Jeg vælger dialog og mindre fremskridt frem for buycutt og pres, det skaber modvilje.
Se bare på Trump og hans følgere i usa, hjalp det at udskamme og boycutte der?
Så tror mere vi er uenige om vejen og og ikke målet.
På den her årstid vil jeg helst se klubfodbold. Savner at være på stadion. Heldigvis starter Championship næste weekend igen. Den der slutrundefølelse har slet ikke været der. Det er blevet en irriterende pause.
Lee Tomlin on Twitter \"My washing machine was making loads of noise I opened it and kompany crawled out I must of left him in my pocket\"
annonce