Snak

Mere indhold efter annoncen

Hvidovre-chef raser over Vejle-mål: Det er jo helt væk

lør 1. okt 12:43

Per Frandsen er alt andet end tilfreds med, at Hvidovre ikke fik frispark op til Vejles udlignende mål.Læs hele nyheden her
Fodbold er og bliver uretfærdigt.
MEN ét er at overse et frispark, det er noget mere alvorligt angående hovedskader!
Hvor var linjevogterne,4 dommeren og kampens hovedperson nemlig dommeren henne ?
Jeg håber der kommer en indberetning.
Det kunne være gået helt galt. Alle dommere skal indskærpes, at spillet stoppes omgående ved hovedskader. ( Punktum )
Kampen var, på trods af dommernes off day, en topkamp værdig med intensitet, nerve og figth.

kimjen
Intet kunne været gået galt.. så usmageligt, som spillere er begyndt at fake hovedskader, da de ved, at dommerne er tvunget til at stoppe kampen. Godt dommeren ikke faldt for det beskidte kneb i denne ombæring.. og dejligt at se, at spilleren nærmest mirakuløst var helbredt et par minutter efter målet!
Clausen bliver ramt i hovedet og måtte udgå svimmel lige efter og selvfølgelig skulle dommeren havde stoppet spillet.så Vejle ikke fik det angreb som gjorde at Vejle scorede.men en topkanp værdig,med de to bedste spillende hold i 1.div..håber begge hold rykker op.
Lige i den her situation lignede det nu ikke fake, og spilleren måtte da også opgive at spille færdig... Men du har ret, det har taget overhånd i mange situationer
Danmark: Vejle Boldklub England: Manchester United Tyskland: Borussia Mônchengladbach
Problemet for dommere i dag, er desværre antallet af spillere der direkte filmer i disse situationer… Vi er alle enige i at hovedskader er et alvorligt problem, men netop derfor er antallet af spillere der faker hovedskader jo også så afskyeligt! Det er pissesvært for dommerne, når størstedelen af spillere der smider sig og tager sig til hovedet, mirakuløst kommer sig på sekunder…
Intet kunne været gået galt.. så usmageligt, som spillere er begyndt at fake hovedskader, da de ved, at dommerne er tvunget til at stoppe kampen. Godt dommeren ikke faldt for det beskidte kneb i denne ombæring.. og dejligt at se, at spilleren nærmest mirakuløst var helbredt et par minutter efter målet!


Simpelthen en af de mest usmagelige kommentarer på Bold, og det siger ikke så lidt. At påstå han faker en hovedskade viser så også tydeligt du ikke så kampen. Det er så lavt dommerniveau at ingen af de 4 dommere kan kalde den (fair hovedommeren skal se frem i kontraen), at jeg mangler ord. Det må ikke ske. Og jeg håber virkelig de kommer til en alvorlig samtale og får nogen kampes pause for at fokusere på at forbedre deres niveau
Enig. Jeg stod få meter derfra. Klart frispark, sikkert nok til gult også. Tydelig blødende hovedskade. Kummerlig indsats af dommer og linjevogter.
HIF’s målmand har 2 forinden ligget og faked en krampe. Så forstår måske godt dommer tror det er mere pinlig tidsudtrækning.
@thomsen… hvor ved du fra at det var fake? Det er sjovt som, du med sikkerhed kan påstå og mærke, hvordan andre har det. Det kunne du tjene mange penge på. Skulle du ha ret, er der vel forskel på om en spiller får eller faker en krampe - her kan dommeren retteligt lade spillet fortsætte eller stoppe tiden - eller om der er tale om hovedskader.
Cornie70
annonce