Snak

Mere indhold efter annoncen
Hahahahaha, Jeg elsker at Esbjergs ledelse prøvede at tale ham op i starten:-)
Er det ikke sådanne bortforklaringer man ser hos en typisk psykopat? ´Det er alle andres skyld´. Sådan et menneske høre jo ikke til i fodbold. Væk med ham.
Det evige offer. Han er guf for psykiatrisk
Er det ikke sådanne bortforklaringer man ser hos en typisk psykopat? ´Det er alle andres skyld´


Jo præcis.
Når man som jeg har været helt tæt på en psykopat, og oplevet måden de fungerer på og det spil de kører, er man ikke i tvivl næste gang man møder en. (og med det mener jeg ikke bare en man møder en enkelt gang, det tager lidt tid at gennemskue)

De føler og tror vitterligt at andre modarbejder dem hvis noget ikke går deres vej, og deraf kommer modreaktionen, fysisk og psykisk vold, trusler, afpresning osv.

Hyballa er et stjerneeksempel på en, og til dem der tager ham i forsvar og leder efter andre ting der kan være galt, vil jeg bare sige: Lær en psykopat at kende :)
Det er godt nok træls at der er langt til popcorn når man sidder i et tog og læser kommentarer på denne tråd. Jeg tror jeg venter med at læse resten af kommentarsporet indtil jeg kommer hjem og kan få fyret op for den store gryde.
Det er godt, vi har internettet, når vi ikke længere har gabestokken.
Daisy - "Prøv at gøre noget, der ikke er nødvendigt, noget der ikke er behov for, noget unyttigt!"
@Dr. Def
"Manden er skizofren til op over begge ører"

Har på papir fra hans læge på det? Ellers er det noget af en påstand at slynge ud!!!
Det er naturligvis helt åbentlyst, at Hyballa’s CV snarere ligner et WC end et CV. Og der er åbentlyst noget om snakken. Ellers ville han aldrig ende i den ene kaos-historie efter den anden. Undrer mig så også over, at der er flere klubber, som har hyret Hyballa efter tiden i Esbjerg. Hvorfor? Siger det mere noget om desperat klubledelse? Hvorfor er Hyballa stadig attraktiv (ja, det kan forhåbentligt være forbi!).
Der var EM 92. Der var DM 94. I røde trøjer!
Jeg kan da godt grave lidt sympati og empati frem til Hyballa, da jeg oprigtigt tror på, at manden har det dårligt. Problemet er bare, at hans vanvittige adfærd går ud over andre mennesker, og derfor skal han selvsagt ikke bestride et lederjob.
You can talk about spirit, or you can live it - Jürgen Klopp
Udbrændt?? Ja præcis længe nok til en ny klub er panisk nok til at hyre ham :)
annonce