Snak

Mere indhold efter annoncen
Hvordan kan økonomiske interesser have nogen indflydelse?
Freja & Thor!!
Den fysiske træner forklarer videre, at billederne af spillernes overkroppe var helt normal procedure.

- Ideen var at vise forskellen mellem deres kroppe, inden vi kom dertil og efter et par ugers træning med os. Pludselig dukkede det op i danske medier, at vi tog billeder af spillere. Jeg har aldrig oplevet noget lignende.


Ja, ja Rudi Frederiksen. "Det er til en musikvideo", den har vi hørt før. Og bare lige, inden jeg bestormes af, at det ikke er det samme; Nej, ikke ift. motivet, men ift. handlingen er det stort set det samme. Mænd er ingen undtagelse.
Man skal ikke rende og tage billeder i omklædningsrummet, og da slet ikke uden folks samtykke!
.
@inter:
Som har nævnt under andre artikler, så giver det fagligt ikke mening at skulle bruge billeder som et mål for den fysiske form. Hans argument med at man bruger billeder på sociale medier i belgien er også tyndt. Virker til at dem fysiske træner skulle bruge den pause der nok opstår nu (tænker en klub skal være pænt desperat eller meget lavt niveau, for at ville tage Hyballa pt) til at supplere sin fysisk trænerkompentence med en kandidat inden for emnet, så han har noget mere faglighed at bakke det op med
Som spiller gælder det vel om at lave lidt diskret hængemave på de første par billeder og så langsomt suge maven mere og mere ind over tid.

Vupti, så tror trænerne man er i sit livs form lige pludselig og har gjort enorme fremskridt.
"Hvordan kan økonomiske interesser have nogen indflydelse?"

Det kunne være hvis man mangler penge og har bygget et nyt hus... Så er det ikke så rart at skulle finde en kontrakt andet sted hvis man regnede med at slutte i Esbjerg.

Så nærmer vi os sandheden, at spillerne igen fik fyret en træner i EfB

Du er simpelthen for vild Claus.
Jeg har ikke set andre på bold.dk med så store skyklapper på som dig.
For de fleste andre EFB fans skyld, så håber jeg i snart får vendt bøtten.
OB / Liverpool / Bayern siden start 80erne
Så nærmer vi os sandheden, at spillerne igen fik fyret en træner i EfB.

Hvordan hænger det sammen du har jo altid sagt (sammen med EaF SemTex og hans MANGE profiler) at Hyballa jo netop ikke blev fyret da han selv sagde op. Kan du snart bestemme dig, blev han fyret eller sagde han op for du kan ikke få det på begge måder når det passer ind i din sandhed.

Men vi er jo inde på endnu en gang at i kun vil bruge de beviser som i kalder det, som der passer ind i jeres syn på hvad sandheden er.

Jeg kan ikke forstå dig Claus145 her de sidste par dage har du trykket lidt i land, for så her i dag gå totalt tilbage til dit snæver syn på sagen. Bare fordi en af Hyballa egene folk udtaler sig godt om hans chef.
Danmark Brøndby I.F Altid og for evigt England Chelsea F.C
I min optik virker de sku som nogle vatpinde dernede i fiskerbyen, hvad fuck er det her for noget #metoo woke pis? Hvis Graversen eller tøffe har været dernede have enten spillerne eller Hybhyb hesten fået en skalde og så videre. hvad fuck skal det så langt ud for?
Det er jo så ikke nogen nyhed, at spillerne nu igen har fået presset en træner ud af klubben. Desværre kommer EfB aldrig tilbage på superliga sporet med denne syge kultur i klubben. Bevares man kan sikkert igen igen tage en heldig oprykning, der dog meget hurtigt vil blive efterfulgt af en stensikker nedrykning.

Patienten er ikke bare syg, patienten er simpelthen død.

Det er simpelthen grotesk at folk læser sladdersprøjterne, som fanden læser biblen.

Det burde få et retsligt efterspil, når visse spillere har forsøgt at afpresse klubben økonomisk. Hvilket de jo også er lykkedes med. Ankersen fik eksempelvis lov til, at skifte kvit og frit, hvorfor han jo nok ikke har været tvunget til, at gå ned i løn ved et skifte, hvilket han sandsynligvis ville være tvunget til, hvis der skulle betales en kompensation til EfB.
Snefnuggene smelter i varmen, og gud hvor er det godt!!!
Desværre kommer EfB aldrig tilbage på superliga sporet med denne syge kultur i klubben.

Heldigvis for Efb har du ført ramt forbi med dine profetier.
OB / Liverpool / Bayern siden start 80erne
annonce