Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af VinnieJonesFTW
Så vildt, at der stadig er nogle EfB-fans, der køber det spin fra trænerteamet.
Ja, der har muligvis været en historik med forkælede spillere i klubben, der ville bestemme træneren i EfB, men det er også hundrede procent den historie Hyballa og ledelsen har udnyttet til det maksimale for at så tvivl om de anklager, der er rettet mod dem.

Hele Hyballas forsøg på at vinde sympatien over på sig, efter han stoppede med hans "jeg var nødt til at æde en lort og jeg blev mobbet, mens jeg var træner" er textbook, det en psykopat vil forsøge at manipulere med, når man er blevet fanget med fingrene i kagedåsen.

Hvor stor troværdighed har en 45-årig træner, der har været i - er det 19 klubber? - når han og hans fysiske træner prøver at tegne et billede af, at det er alle andre den er galt med? For så har han godt nok være uheldig i alle de klubber, han har været i...

Var det 19 spillere, der underskrev et åbent brev til ledelsen, og hvor mange spillere og andet personale har sagt op? Og spillernes fagforening er blevet inddraget i den her sag!

Til de - givetvis nok få EfB-fans - der stadig læser hele miseren om Peter Hyballa, som et kupforsøg fra en forkælet spillertrup, hvor meget fucking røg skal I kunne se, før I også tror, der har været en ildebrand?!
AGF, Manchester United
Skrevet af Épandeur à Fumier
Til de - givetvis nok få EfB-fans - der stadig læser hele miseren om Peter Hyballa, som et kupforsøg fra en forkælet spillertrup, hvor meget fucking røg skal I kunne se, før I også tror, der har været en ildebrand?!

Når man kan se, at spillerne der er årsagen til hele sagen, opnår både en økonomisk og sportslig gevinst, så er det nu nemt nok, at lægge 2 og 2 sammen og få 4.

Virkeligheden er, at visse spillere igennem deres agenter, forsøgte at afpresse klubben, til at lade dem gå uden kompensation til klubben.

Når man ikke kan se, at spillerne har haft økonomisk og sportslig gevinst af sagen, så kommer ordet blindhed frem.

Hele sagen bunder ud i en beskidt bagvaskelseskampagne, ledt på vej, af Ankersen og Conboy. Conboy har så ikke lykkedes at få nogen økonomisk gevinst endnu, men bare rolig den kommer, når kontrakten ophæves, og han kan hæve sin fede løn alligevel.

Det er tydeligt, at Ankersen eksempelvis havde en stor aktie i sagen, og at han er den, som har fået den største økonomiske og sportslige gevinst ud af den. Det er ganske tydeligt, hvad hans motivation var.

Desværre betyder det, at en træner og hans hjælpetrænere, skulle trækkes igennem møget, blot fordi nogle spillere var grådige, og utilfredse over deres status i klubben.
Snefnuggene smelter i varmen, og gud hvor er det godt!!!
Skrevet af Poor Scouser Tommy
Det er et partsindlæg. Hybbalas håndlangere har - ligesom Hyballa - brug for at tørre miseren af på spillerne og rense deres eget navn. Fint at Arbejdstilsynet går ind og undersøger, hvad der er op og ned. Det er der vist brug for. Lige nu fyger det frem og tilbage med beskyldninger i pressen. Ikke kønt og ikke noget, der peger fremad for EfB.
You can talk about spirit, or you can live it - Jürgen Klopp
Skrevet af Nickdkinter
Du for vild EAF!! Shit mand. Det er jo helt helt helt vildt. Gad vide hvad verden du lever i. Men damn der sker nogle vinde ting. Wauw. Hehehehe. Shit
Skrevet af MortenM
@EAF

Bliver oprigtigt bekymret for dig, da du ser og fortolker ting som ingen andre udover Claus145.

Er det alle os andre der er helt på månen eller hvad sker der? Det må ikke være sundt når alle andre omkring en ser noget helt andet end en selv. Så enten er du den vildeste troll eller os er jeg seriøst bekymret for dig. Må være skræmmende at leve i en verden hvor alle andre tænker anderledes end en selv.
Håber på masser af succes til de danske hold i europa.... Liverpool- kæft hvor jeg elsker den klub!! BIF BVB R. Madrid Så kender i mine tilhørsforhold hvis nogen skulle være i tvivl.
Skrevet af Slettet(172333222811)
EAF er vild - blandt hans mange brugere.
Skrevet af SofaEFB
Manden har jo fuldstændig ret.

det er da helt vildt at en flok spillere godt orkestreret af spillerforeningen og de clickliderlige journalister kan få lemmingerne på de sociale medier til at gå fuldstændig i selvsving over reelt set en skideballe og en klap i ryggen.

men det siger jo unægtelig en del om intelligensen på en del af brugerne af de sociale medier, at de kan finde på at sende trusler mod folk og deres familier, håber det politianmeldes.

ligesom jeg håber det politianmeldes skulle vi få en træner der gør noget ulovligt
EFB og det danske landshold - resten er ligegyldigt
Skrevet af Socialistens
De er snot forkælede de spillere i Esbjerg. Pinligt. Hvis I vil være med hvor det er sjovt, så skal I ikke pive bare fordi der kommer en træner der laver hårdere fysisk træning. Problemet var det samme i Brøndby da de havde Morten Olsen. Spillerne synes at hans tyske tilgang var for hårdt. Men prøv at se, hvad de opnåede. En semifinale mod Roma i Europacuppen. Det opnår Esbjerg ikke med blødsødenhed og forkælelse


Endnu en ny profil med en speciel tilgang til Hyballa og Co.
Kan admin mon holde styr på alle kopierne :D?
Skrevet af Socialistens
Ingen overraskelser . Svag bestyrelse . Tog den nemmere løsning . Man sku have smidt dem ud en efter en . Middelmådig 3 division spillere.


en mere :D.
Skrevet af Sticky
@ bpg100

Pas nu bare din egen butik og lad være at trolle i alle EfB tråde.
Skrevet af Horseman
@MortenM

Du har helt ret. Heldigvis så tror jeg at de fleste er klar over at de 3 ikke repræsenterer Esbjergs fans. Underligt de gider blive ved, især nu når Hyballa er væk. Tror der er brug for at alle i Esbjerg skal stå sammen nu, hvis de vil noget med klubben, og så hjælper det jo naturligvis ikke at blive ved med at skyde på spillerne. Men det forstår de jo ikke helt. Jeg kan ikke helt finde ud af om de virkelig er fans fra Esbjerg, eller om de er nogle som slet ikke har noget med klubben at gøre og bare ønsker det værste for jer. Det kan i hvert fald ikke være ægte fans som udtaler sig på den måde.
Skrevet af SofaEFB
Du har helt ret. Heldigvis så tror jeg at de fleste er klar over at de 3 ikke repræsenterer Esbjergs fans.


Gør du det?
EFB og det danske landshold - resten er ligegyldigt
Skrevet af Épandeur à Fumier
Det eneste positive er, at sådan en skamplet som Ankersen ikke længere er i klubben for at forgifte truppen. Nu vi bare håbe, at Conboy snart også er ude.

Jeg ved ikke, hvad der er mere grotesk, at visse spillere, har fået lov til, at afpresse klubben, for øknomisk og sportslig gevinst, eller at de er lykkedes med det, med ukritisk hjælp fra sladderpressen og sociale medier.

Spillerne har gjort sig skyldige i, at iværksætte en bagvaskelseskampagne, blot for at opnå økonomisk og sportslig gevinst. De er ligesom de eneste, som har haft gavn af sagen, og hvorfor mon?

Det er dokumenteret, at visse spillere begyndte at lave rævekager inden træneren overhovedet var ansat, og efter få dage fortsatte med deres helt egen dagsorden.

Det er ganske tydeligt, og nej, jeg er ikke alene om at se sagen på denne måde, der er rigtig mange mennesker i byen og blandt fans, som mener det samme. Uanset hvad tosserne herinde måtte mene om det.

Problemet er bare, at det som regel er tosserne der er flest af, på et forum som dette, eller sociale medier for den sags skyld. Og det er som regel også tosserne, som overfalder folk eller truer folk på livet, fordi de tror på sladder og rygter fra sladderpressen og sociale medier.

Hvor mange der tror spillerne er problemet, har forsøgt at overfalde dem eller true dem på livet? Jeg synes det siger rigeligt om, hvilken del af befolkningen vi tilhører.

Jeg synes det er interessant, at folk tror, at de er en del af flertallet, blot fordi de larmer mest. Jeg vil blot sige noget om tomme tønder ;)

Det er lidt ligesom Trump supportere tror de er en del af flertallet, blot fordi der er flere af dem i debatten, og der er flere, som klapper dem på skulderen for at have den rigtige mening. Selvom virkeligheden er, at normalt vil folk bare ikke gå i krig med tosserne.

Jeg kender langt flere folk her i byen, som har det som jeg, og jeg kender rigtig mange mennesker.
Snefnuggene smelter i varmen, og gud hvor er det godt!!!
Skrevet af Socialistens
Jeg vil opfordre til ikke at reagere på EAF`s (nicket betyder møgspreder) skriverier, når der ikke længere reageres på trolleriet, så mister personen gejsten :).
Skrevet af Épandeur à Fumier
Jeg vil opfordre til ikke at reagere på EAF`s (nicket betyder møgspreder) skriverier, når der ikke længere reageres på trolleriet, så mister personen gejsten :).

Jeg vil anbefale ikke at reagere på Stalinistens opslag, han er kun ude efter at kommunismen afskaffer fri tale, og alle andre dele af demokratiets fundament.

Hvis man mener noget andet end hvad Stalinisten har deklareret, skal man helst henrettes øjeblikkeligt eller sendes til Gulag.
Snefnuggene smelter i varmen, og gud hvor er det godt!!!
Skrevet af Crap11
"Jeg kender langt flere folk her i byen, som har det som jeg, og jeg kender rigtig mange mennesker"

Så tal med dem om det, i stedet for at kaste op overalt på bold.dk som har noget med EfB at gøre.

Savner de tider hvor det var en fornøjelse at læse om EfB.
Manchester United - Since 1999. Juventus FC
Skrevet af Tropico
Det er alligevel svært at forstå, at Hyballa skulle være en så fantastisk træner, når man kigger på hans CV. Han må godt nok have været uheldig i sine ansættelser, når han ikke har kunnet beholde et job i længere tid af gangen!
Det kan vel ikke være fordi ham Robin Adriaenssen er røget sammen med Hyballa i sine seneste 3 job, at han forsvarer ham?


Har du set interviewet på 20 min, som TV3 sport har lavet med ham? Han forklarer netop sine mange jobs fra 2020 og frem. Bl.a. en afskedigelse af manden, der hentede ham til en klub, hvorfor han selv ville væk.
En anden klub sagde han midt i sæsonen, at han ville videre og prøve noget nyt efter sommer. Så valgte direktøren at fyre ham, da han ikke ville have ham som træner.

Det er jo ikke udelukkende dårlige resultater, som er skyld i de mange jobs. Jeg begynder i hvert fald at blive mere og mere skepsis omkring spillernes udlæg. Måske er der noget om snakken fra Hyballas side. Uanset hvad, så er det jo direkte karaktermord, som spillerne har lavet på ham.
Skrevet af Sticky
@ Socialist

Jeg vil opfordre til ikke at reagere på EAF`s (nicket betyder møgspreder) skriverier, når der ikke længere reageres på trolleriet, så mister personen gejsten :).


Og alligevel mener du vi skal læse det møg du spreder herinde, er du overhovedet EfB fan ?
Skrevet af SofaEFB
Og alligevel mener du vi skal læse det møg du spreder herinde, er du overhovedet EfB fan ?


Nej han er en Troll der gentagne gange har meddelt at han ikke er fan af nogle klubber. det bedste er at ignorere ham
EFB og det danske landshold - resten er ligegyldigt
Skrevet af Slettet(281109220903)
Og alligevel mener du vi skal læse det møg du spreder herinde, er du overhovedet EfB fan ?

Så man skal være fan af Esbjerg før ind man må skrive i tråde om dem.
Danmark Brøndby I.F Altid og for evigt England Chelsea F.C
annonce
0