Snak

Mere indhold efter annoncen
At der er noget galt i klubben er helt vist, der er en syg kultur i klubben, der skal udryddes koste hvad det koste vil.


Man erstatter en syg kultur med en anden. Win-win.

Du forstår slet ikke problemstillingen. Det er tydeligt.
Næstved, Brøndby, FC Bayern München (CL vinder 2020). \"Jeg kunne ikke falde til i Italien. Det var som at bo i et andet land.\"  - Ian Rush om sin tid i Juventus.
Jeg kommer til at savne disse tråde, når der engang kommer ro på.

EaF : du er simpelthen for vild.
Épandeur à Fumier

At du mener at du bliver svinet til fordi folk sætter spørgsmål ved om du har flere profiler, gør bare at jeg tænker at du ikke ved hvad det er at blive svinet til for hvis det er at blive svinet til så er du aldrig blevet svinet til.

Men i din lille verden er det at have 2 eller flere profiler eller blive beskyldt for det altså en kæmpe kriminalitet og så kan du ikke forstå at folk sætter spørgsmål ved om du er helt ved dine fulde fem.

Lad nu vær med at det var spillerne der havde en dagsorden der sagde, at de skulle have lov til, at gå kvit og frit, eller få en lønforhøjelse.

Det var din elsket ledelse & ejer, der kom på banen med at hvis der var spiller der var utilfreds, kunne de bare komme og sige til også ville de få deres kontrakt opsagt. Men igen for drejer du det til at det hele er nået spillerne har planlagt for at det skal passe ind i din sandhed, så hvis der er nogle der er for viderekommende så er det altså dig min ven. For som jeg skrev så tror jeg desværre at du er ude fra nogen form for pædagogisk række rækkevidde ser det ud til.
Danmark Brøndby I.F Altid og for evigt England Chelsea F.C
Sagen er, at om træneren så havde været Messias, så ville der stadig have været en konflikt.

Og her gik jeg og troede, det hele drejede sig om fakta.
Evasive action, what a load of baloney. A dive is a dive!
Hold kæft hvor er det egentligt sjovt at læse den her debat... ene og alene ud fra at alle andre klubbers fans har en mening, fordi de har læst EB. Men ingen har en viden fordi de ikke har været tilnærmelsesvis tæt på EFB, spillerne eller trænerne igennem tiden. Bevares der er nogle EFB fans der ikke vil indse de enorme egoer vi har haft rendende rundt igennem de sidste 20 år i EFB. Helt sikkert store talenter der er blevet nurset og poleret i alle ender og kanter.

NU ved jeg godt jeg ikke tilhøre den del af Bold.dk brugerne der husker at logger ind og deltager i debatterne og derfor er min mening pr automatik void. Heldigvis ved Great999 hvem jeg er, han ved muligvis også hvor meget jeg har fulgt træningen under Hyballa. Det her har taget vores spillere med bukserne nede, imens de var ved at tørre sig med det ekstra bløde 4 lags Lambi papir, der kun lige er god nok til vores spillere numser omkring de 30.

Ingen af os tro vel at Hyballa er nogen engel, men de udenlandske spiller mugger ikke og gider ikke være en del af piveriet(ud over Yakovenko). De har prøvet værre eller noget i samme stil og ved hvad der kræves og ikke mindst venter i større klubber.

Svarer man træneren igen = u 19 (Flueben)
Gider man ikke lave øvelserne med tilpas intensitet = u19 (Flueben)
Laver man Ballade = u19 (Flueben)
Tror man man er over klubben = U19 (Flueben)Ingen der undre sig over at Conboy og Yakovenko ikke smuttede da de fik chancen ?????

Lad nu være med at tro så ensidet på EB og deslige...

Hyballa har ikke holdt længe nogen steder - det er der en årsag til.
FCM, St. Pauli, Union Berlin
annonce