Snak

Mere indhold efter annoncen
Sjovt nok har spillerne fungeret fint under andre cheftrænere både i EfB og andre klubber.

Spillerforeningen er nok bare gået ind i sagen efter at have læst EB.
You can talk about spirit, or you can live it - Jürgen Klopp
Det er efterhånden klart, med de historier fra sladderpressen, samt de ting klub og træner siger, udover de rygter som kommer fra byen jungletrommer, at det er Ankersen og Conboy
.

Altså, hvis du ikke selv kan se, at du er ude på et overdrev med din lemfældige omgang med ord som fakta, rygter, løgnagtige sladderaviser og så meget mere, og så skriver du selv, at noget er klart, altså fakta, fordi det kommer fra sladderpressen og byens jungletrommer.

Din vilje til at forsvare klub, ejere og træner og attakkere spillere er imponerende.
Din evne til at udlede potentielle konsekvenser af juridiske forhold ditto.

Det klæder dig ikke at afvise kilder, grundet manglende kvalitet og så i næste sammenhæng ophøje de samme som sandhedens ypperste repræsentanter.
Efb, Standard Liège, Werder Bremen, Spurs, FC Metz Landshold: België/Belgique/Belgien
Få da ham af h til
Set udefra ligner det han har fripas fra de nye ejere til at gøre hvad der passer ham…


Han har vist fået en bunden opgave, der er et par ældre løntunge spillere PMG ikke kan sælge. Dem vil de gerne have til at gå selv!
Glory hunters, stick with your team during a really bad spell to become a fan! Success is temporary, loyalty is forever
Hvad er definitionen på et slag. Forurettede synes det er et slag, udøveren synes det er et klap på skulderen.

Her kan det ses på TV af Ove Christensen :-)

https://youtu.be/G17bv3eNN30
Husk nu at Esbjerg truppen fik fjernet og fyret Lars Olsen m.fl. Jeg har hørt at det er 4 spillere som ikke passer ind i det nye spil system med aggressivt pres som åbenbart er utilfredse - de er erfarne og har rendt rundt og samlet underskrifter mod træneren fra de helt unge spillere -

Der er altid 2 sider af en sag
Det lyder som en træner der helt klart har trådt kraftigt ved siden af, men han skulle have haft chancen for at rette op på det og det ligner at klubben har svigtet totalt i kommunikationen.

Zorniger var også en hård hund I Brøndby, men behøvede dog ikke at give sheriff stjerner mv. selv om der gså der var lidt fysisk kontakt.

Tysk disciplin er der ingen der tager skade af, men det kan nok være opslidende i længden og specielt i modgangstider. Og det er langt fra moderne ledelse og rundkreds hygge man normalt praktiserer i DK. Når man så kombinerer det med spydigheder og korporlig afstraffelse skal det gå galt.

Er kommet i Tyskland siden jeg var barn i forretningsøjemed og de firmaer jeg blev slæbt med til af mine forældre har ofte ikke udviklet sig. Vi handler med firmaer hvor der er nye ansigter men bygninger og funktioner er præcis den samme som for 35 år siden.
Esbjerg fan: Sorry sproget, men det er jo direkte håbløst at sige, at Ankersen ikke passer ind et sted hvor der skal løbes helt vildt og aggressivt presspil. Han er decideret skræddersyet til det. Meget kan man sige om hans niveau i GF, men arbejdsraseriet og presspillet var altid i top, ligegyldigt hvor mange store chancer han brændte.
Hvis dette er det pure opspind fra fire spillere, hvorfor er der ikke en eneste spiller fra truppen, der går ud og forklare, at ingen er blevet slået. Den larmende tavshed fortæller en hel del.
AGF 1880
Da jeg var serie 5 træner var sheriffstjerner obligatorisk hvis man ville skiftes ud
KSDH YNWA
annonce