Snak

Mere indhold efter annoncen
“Efter nogle ekstremt korte ansættelser i Esbjerg, Türkgücü München og Trencin er den kontroversielle nu blevet ansat i hollandske NAC Breda.”

Imponerende Hyballa kan blive ved med at score betalte jobs med det C.V. Respekt nok for lidt selverkendelse. Bedre sent end aldrig.
Der var EM 92. Der var DM 94. I røde trøjer!
Kig på billedet… se mandens øjne og fortæl mig, at han ikke er skingrende sindssyg. Det er, som nævnt ovenstående, textbook sociopati at forfalske empatiske egenskaber for at hive sig lidt sympati. Han er uhyggelig
Endnu mere mystificerende at det er NAC Breda når han tidligere har været ansat netop der i et lille halvt år tilbage i 2020...
Sig
Maxm: Jeg hælder også mest til din teori.
Måske et sidespor og en detalje, men altså: Bold.dk´s overskrifter er altså ofte (bevidst?) vildledende eller præget af begrænsede sproglige kompetencer hos penneføreren. Når man skriver "Hyballa ramt af depression", så indikerer det, at han er ramt af depression lige nu. Når man læser artiklen står det klart, at overskriften rettelig skulle have været "Hyballa var ramt af depression:...". Men det er der nok 25% færre klik i?
Jeg tror sgu på ham denne gang. Bliver spændende at følge.
annonce