Snak

Mere indhold efter annoncen
Når man er bevidst om, at der kan være tale om en falsk opdatering, burde man som journalist og medie nok vente med at bringe "nyheden", til den er bekræftet. At dække sin ryg på denne måde, er ikke en erstatning for kildekritik. Men det giver selvfølgelig en dejligt masse kliks.

Sløjt arbejde, bold.
Nej.

Hvis han skriver at sin seksuelle orientering er homoseksuel så er han homoseksuel. Uanset hvem han har været eller er sammen med.
tja sådan er det med realmadrid spillere og fans... men hva skal man gøre visca barca. !
Tweetet er sendt ud for 1,5 time siden, og alle medier skriver ukristisk om det, før de har tjekket om han evt. er blevet hacket.
Ser mærkeligt ud, og Poyul det tweeter om “at fortælle deres historie”
Tror det er fake.
Kildekritik bold... Lærte vi i 7.klasse


Kilden er Iker Casillias twitter.

Det burde vel som udgangspunkt være en kilde som man mener er god at anvende.
Someday, someday, someday, someday, someday, someday Leeds United
Altså nu må folk sgu læse andet end overskriften, i og med at der er sandsynlighed for at kontoen er blevet hacket. Sådanne nyheder plejer at indholde mere end enkelt sætning.
Næstved, Brøndby, FC Bayern München (CL vinder 2020). \"Jeg kunne ikke falde til i Italien. Det var som at bo i et andet land.\"  - Ian Rush om sin tid i Juventus.
Altså nu må folk sgu læse andet end overskriften, i og med at der er sandsynlighed for at kontoen er blevet hacket. Sådanne nyheder plejer at indholde mere end enkelt sætning.


Jeg ved ikke, om jeg misforstår din kommentar, men sådan en nyhed skal jo slet ikke skrives, før den på den ene eller anden måde er bekræftet. Ellers kan man jo sprede alle mulige rygter, hvis man bare lige husker at tilføje, at der er usikkerhed omkring dem. Det kan ikke bare være forbrugernes ansvar at være kritiske.
Kilden er Iker Casillias twitter.

Det burde vel som udgangspunkt være en kilde som man mener er god at anvende


Kilden er strengt taget kun Twitter. Hvis man har hørt om at konti kan og bliver hacket, er kilden måske ikke så valid…
Tweetet er slettet igen, så mon ikke han har glemt at logge af på kontoret? Eller mere plausibelt er blevet hacket.
Så du mener, at et socialt medie er en troværdig kilde med tanke på, hvor ofte man hører om folk bliver hacket.? Ligesom Ankersen jo blev det for kort tid siden;)
annonce