Snak

Mere indhold efter annoncen
@Mathews

Smagsløst at dræbe 10.000 vis af gadehunde med gift for at få deres lorteland til at fremstå pænere over for sommerens turister.


Der bliver dræbt flere tusinde hunde, katte, kaniner og marsvin i DK hvert år fra internater etc, en stor del af - specielt katte - indfanget. Så jeg kan ikke få øje på forskellen. Desuden bliver der e.g. slagtet omkring 20 mio svin i DK om året, så jeg har godt nok svært ved at set berretigelsen for at Russerne skulle være specielt "klamme" fordi de dræber et relativt lille antal hunde.
Alt kommer til at se fint ud, og er sikker på at Infantino og Vitali Mutko også nok skal holde styr på at doping ikke bliver et problem ved VM
Med til historien er også at man oplyser at hundene jo er ejerløse, befængt med sygdomme og at alle jo også kan komme ud i nogle rigtig farlige situationer mht. Angreb på turister o.l.

Desuden husker jeg danske journalister snakke om at gadebørn i Brasilien faktisk ligefrem blev myrdet af politiet op til OL og VM for 4 år siden.... Hvad er værst????
annonce