Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af CLkommerhjem
Jeg er sgu meget konservativ når det kommer til fodbold, men jeg håber da man har tænkt sig om hvordan dette skal virke. Det er ikke et tiltag jeg vil være mest i mod, men det er også noget som virkelig kan trække tempoet ud af kampene, hvis den samme dødboldsspecialist skal trækkes ud til sparkene, der skal opsættes mure og alt det der. Hvis det bliver sådan at det skal afvikles indenfor 5 sekunder eller lignende, så kan man lige så godt beholde indkast.
Skrevet af Slettet(021211222109)
Der er jo 100 ting man kunne tage fat i før man kigger på indkast. Synes personligt det vil være røv nederen med 100 hjørnespark i en kamp frem for indkast. Synes det er et lorte initiativ og skriger på der sidder nogle mennesker der prøver at genopfinde den dybe tallerken. Vi elsker spillet som det er. Kig på noget af det der giver mening, såsom mængden af tidsudtræk
Skrevet af SønAfKlopp
Ligeså vel som den teknologiske verden udvikler sig, vil fodboldverdenen også. Er dog slet ikke fan.
Bevar Brøndby IF YNWA
Skrevet af fetaehhgodt


Jeg ser det som fint med de øvrige tiltag de har i sigte. Men lige det her med droppe indkast og gøre det til en masse hjørnespark, der frygter jeg som andre allerede har nævnt, at det i hvert fald ikke kommer til at gå stærkere.

På positiv siden så ville der helt sikkert blive scoret flere mål.

På negativ siden, frygter jeg det tekniske fodbold kommer til at lide.
Læs: De kloge hold vil blive nødt til at have en masse forsvarere som gardering stående i straffesparksfeltet, da der lyn hurtigt kan komme et hjørnespark. De samme kloge vil ikke mere satse på de tekniske typer, men dem der er gode i hovedspillet.


Jeg frygter at en Drillo form for fodbold vil blive belønnet her, på bekostning af det flotte tekniske fodbold.
Hvad fordel ville der være at være gode til driblinger og pasningsspil ? Når det er meget mere effektivt at sparke lange bolde og være stærke i hovedspillet.
Skrevet af LunD^
Grotesk hvis man tror det vil gå hurtigere af den grund.

Alle kan jo tage et indkast men det er få spillere der sparker frispark. Du sætter jo ikke en dårlig sparker ud og sparker bolden ind.

Hellere sige man har xx antal sekunder fra bolden er ude til indkastet er taget.
Fan of The Gunners!
Skrevet af Sten_H
Ikke tilhænger af det forslag.

Historisk kan jeg kun huske et hold, hvor modstanderen hellere gav dem et hjørnespark end et indkast, og det var Stoke, midt i 00´erne, der havde Rory Delap til at kaste indkast.
KENWRIGHT OUT, VAR OUT
Skrevet af loller
Jeg er enig med de fleste af jer der ikke er fan af 100 hjørnespark i hver kamp. Nogle af jer kommenterer at man nok ikke kan tage tilløb eller måske kun får 6 sekunder til at tage det. Men, så kan man lige så godt lade indkast være som de er. Vi ved alle godt hvor meget reglen om hvor lang tid en målmand må holde bolden i hænderne 6 sekunder bliver overholdt - og der vil helt sikkert være nogen der finder ud af hvordan man sparker langt uden at det ligner man har taget tilløb.

Jeg var personligt kæmpe fan af implementeringen af VAR, fordi den løste et kæmpe problem i forhold til retfærdighed i fodbold. Der var vitterligt så mange kampe der blev ødelagt fordi dommeren overså en vigtig hændelse ved et mål, og det er måske 90% løst nu. Fantastisk.

Den af disse idéer jeg er mest fan af, vil være at stoppe tiden ved samtlige spilstop, så den effektive spiltid altid er den samme i alle kampe. Jeg synes det er ødelæggende for fodbold at man kan spilde 15-20 minutter af en kamp ved at lade som om man er skadet, eller ved at nøle ved dødbolde. Det er uretfærdigt, ødelæggende for fodbolden og kedeligt at se på som tilskuer.
Når man skal se på tiltag, er det denne type jeg synes man skal overveje først.
Skrevet af Aarhus F.yren
Jeg tror det vil sinke spillet endnu mere end som det nu, så nej tak.
Skrevet af boldgal
det skal generelt gå hurtigere at kaste de indkast, det er en pine at se på nogen gange.
Skrevet af Slettet(270750222507)
Længe leve Hoofball!

Fingrene væk IFAB.

Værn dog om reglerne, i stedet for at lade som om I produktudvikler for en alternativ liga i USA.

Law 1: The Field of Play
Law 2: The Ball
Law 3: The Players
Law 4: The Players´ Equipment
Law 5: The Referee
Law 6: The Other Match Officials
Law 7: The Duration of the Match
Law 8: The Start and Restart of Play
Covers the kick-off and dropped-ball; other methods of restarting play are covered in other laws.
Law 9: The Ball In and Out of Play
Law 10: Determining the Outcome of a Match
Law 11: Offside
Law 12: Fouls and Misconduct
Law 13: Free Kicks
Law 14: The Penalty Kick
Law 15: The Throw-in
Law 16: The Goal Kick
Law 17: The Corner Kick
WE ARE [b]FANS[/b] WE ARE [b]OWNERS[/b] When everyone around seems bought and sold We are worth our weight in gold!
Skrevet af Slettet(270750222507)
We trained very hard, but it seemed that every time we were beginning to form up into teams, we would be reorganised. I was to learn later in life that we tend to meet any new situation by reorganising and a wonderful method it can be for creating the illusion of progress, while producing confusion, inefficiency and demoralisation
WE ARE [b]FANS[/b] WE ARE [b]OWNERS[/b] When everyone around seems bought and sold We are worth our weight in gold!
Skrevet af vicham
Jeg kan simpelthen ikke se, hvordan indspark skulle gøre spillet hurtigere. Det giver et større areal at spille bolden ind på og derved flere spillere, der skal finde en taktisk position.

Se nu i stedet på andre situationer, der med tydelighed obstruerer og forsinker spillet, som målspark, hvor forsvarsspillere fra en position til et kort spark lunter op midten. Eller spillere, der forhindrer hurtige frispark. Og ikke mindst bedre håndhævelse af 6-sekundersregelen.
Evasive action, what a load of baloney. A dive is a dive!
Skrevet af Mr_Oasis
Nu må de stoppe de snotskovle. Skulle vi ikke aftale at forbyde nogen former for ændringer de næste 5 år, inden de jubelidioter i IFAB, UEFA mv. får smadret fodbolden til ukendelighed. Inkompetence og grådighed er her ikke gangbare, acceptable undskyldninger.

Hold Jeres fede, fedtede fingre fra vores elskede fodboldspil.
annonce
0