Snak

Mere indhold efter annoncen
Kritikken af Jesus´ manglende mål er berettiget, men selv når han ikke scorer, er han fortsat involveret i en masse mål. I dag tegner han sig for to assists, og kunne ret beset være gået fra banen med tre, hvis Reis havde sparket bolden ind i første omgang, i stedet for første at spille bande med målmanden. I Premier League er han nu noteret for fem mål og seks assists, fordelt over tolv kampe, hvilket jeg trods alt vil mene er ganske godkendt. Der skal flere mål til, men det er stadig godkendt.
Jeg er ligeglad med hvad folk siger. Jeg er overbevist over at Forest manager er den samme person som spiller Jack Blacks room mate i School Of Rock !
Imponerende af Arsenal de bare bliver ved. Klar titeludfordre til City, og stensikker top 4 ihvertfald.
Som jeg forstår Sims, prøver han ligesom bare at pointere, hvor god og speciel Haaland egentlig er, fordi det har været op til debat flere gange her på bold, at visse fodbolddumme fans mener, at Haaland selvfølgelig kommer til at score 30-40-50 mål, fordi han spiller på så godt et hold som City. Det skal ikke forstås som kritik af Gabriel Jesus, som har spillet en rigtig flot sæson, men alligevel ser vi, hvor svært det faktisk er at sparke bolden i kassen kamp efter kamp, som Haaland gør.
I må gerne forsøge, men uanset hvor mange gange I fortæller, hvor speciel Haaland (hvilket han også er), så er det stadig en tråd omhandlende to hold, som ikke er Man City, hvor ingen har nævnt Haaland udover jer.
BustaRhymes

Derfor må man sku da godt nævne andre spillere dit fjols?
Et fjols ligefrem?
Haaland min bare....vi ligger squ no 1....COYG
COYG...... St.Pauli
Tillykke med mesterskabet Arsenal ;)
Skal vi snart stoppe med at sammenligne Jesus og Haaland? Ingen har nogensinde påstået de var lige gode, så stop nu det nonsens. Liverpool fans har også ufatteligt travlt med at sammenligne Nunez og Jesus, nu de ikke længere kan sammenligne ham med Haaland. Hvad er meningen? Hvorfor har man så travlt med andre holds spillere? Jesus leverer 2 assists i dag, sætter pres hele tiden, og er en bærende figur i Arsenals succes pt.

Der er aldrig nogensinde nogen, der har troet eller påstået, at Jesus ville gå ud og score 30 mål pr sæson i Premier League. Det er heller ikke det manden er købt ind til.
annonce