Snak

Mere indhold efter annoncen

Indskiftere gjorde forskellen for City på Stamford Bridge

Skrevet af bold
tor 5. jan 21:53

To tidlige skader tvang pressede Graham Potter til at ryste posen mod Manchester City, og selvom holdet havde en fin første halvleg, blev det til et 0-1-nederlag på mål af subersubben Riyad Mahrez.Læs hele nyheden her
Skrevet af gogunners11
han er ikke dårlig ham Zakaria
Skrevet af dimme
City imponere endnu engang ikke. Men fortjent sejr til dem, de var bedst, men jeg synes ikke de ser uovervindelige ud. Kdb er en skygge af sig selv, han ser svag ud i øjeblikket. Men fortjent sejr til city over et meget meget tyndt Chelsea hold.
Skrevet af DonGunner
Chelsea er godt nok elendige. Syndt en kreativ og dygtig Kovacic er omringet af udymamiske championship-niveau kegler.

Havde håbet Chelsea kunne hjælpe lidt, men de imponerede virkelig ikke mod et City hold der ikke rammer dagen i 1. Gear. Jeg er sikker på City nok skal tage Arsenal, desværre. Øv.
Skrevet af Gumle
Det her kan snart ikke blive værre.

Skader, nye ejere, ny træner.. Sæsonen er mere eller mindre slut. Satser på at skadeslisten snart bliver kortere..

Mount
Mendy
Kante
James
Chilwell
Fofana
Loftus-Cheek
Pulisic
Broja
Sterling
og sikkert flere jeg har glemt..
Chelsea FC siden 1995
Skrevet af chill08
Jeg synes, det er hårdt at sige, Chelsea var elendige. Chelsea og Potter gjorde, hvad de kunne med de tilgængelige spillere.
Skrevet af forzabayern
DonGunner. Har du set Chelsea de sidste 10 kampe? Kæmpe forbedring i dag, og der var masser af gejst. Håber City henter Arsenal, med den idiot de har løbende ude på sidelinjen.
Skrevet af Vince71
Chelsea er godt nok elendige. Syndt en kreativ og dygtig Kovacic er omringet af udymamiske championship-niveau kegler.

Var det din konklusion efter denne kamp? Hvor Kovacics makker (Zakaria) nærmest dominere midtbanen?

Flot kamp og fight af Chelsea som jo egentlig taber på egen fejl. Man har 8 spillere ude med skader (Kante, Mount, James, Chilwell, Loftus-cheek, Mendy, Fofana og Broja) og nu to ydeligere i Sterling og Pulisic. Samt sætter tre 18-19 årig spillere på banen. På den baggrund var det mere end godkendt fra deres side.
Skrevet af Eroh
@DonGunner: Ikke så pessimistisk. ;-)
\\\"Football has nothing to do with fair play. It is bound up with hatred, jealousy, boastfulness, disregard of all rules and sadistic pleasure in witnessing violence: in other words it is war minus the shooting.\\\"
Skrevet af tænkligeoverdet
Roman havde trykket på knappen. Haha
Skrevet af Gunner123
Håber City henter Arsenal, med den idiot de har løbende ude på sidelinjen.

Hvad er der nu galt med Arteta?
Skrevet af Munden
Chelsea mangler simpelthen spillere med ordentlig fysik - at se de 2 små tændstikmænd som Pulisic og Sterling gå i stykker i nærmest uskyldige infights - ja det underbygger den stigende kritik, der pt lyder i London at Chelseas indkøbspolitik gennem de sidste år i den grad har været fokuseret på små vævre typer , uden et godt mix at nogle fysisk “hårde “ typer !
Bare tænk på typer som Drogba , Costa , John Terry og Lampard , der kunne give og tage !
Vi er alt for nemme at slå i stykker og derfor oplever vi også stigende problemer, når vi møder bundhold, der kæmper via fight og fysisk formåen !
Og hvordan man overhovedet fik den at ide at købe Aubameyang , der mest af alt løber rundt som en groggy bokser, ja det er vanvid !
Vores sæson er allerede væk - nu er det om at få integreret de mange unge talenter og langsom bringe dem i spil til næste sæson !
Top 4 er væk !
Skrevet af Wise1964
Vildt nok at 2 ud af de 3 første indlæg i tråden slet ikke så kampen …
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af DonGunner
Forzabayern

Har ikke set det sidste mange kampe, men de jeg har set, har de lignet et hold der ikke er bedre end Crystal Palace og Bournemouth. De kan jo ikke drible en mand, slå et indlæg eller skabe noget, der minder om en chance. Stolpeskuddet var rent tilfældigt fordi Citys forsvar lige pludselig ud af ingenting forvandler sig til en motorvej.
Skrevet af TheUnitedWay
Frustrerende at se Chelsea for tiden. De spiller bedst, men kulminationen i form af mål må man kigge langt efter. Chelsea har brug for en spids, ikke en kant, og ikke en mellemrumspiller. Hvis Chelsea havde Ivan Toney så havde de vundet den kamp, men at spille med Havertz som falsk 9´er eller Aubameyang er de facto at spille uden angriber. Det duer bare ikke.
Manchester United siden 92, GF siden 96.
Skrevet af BM
Chelsea er godt nok elendige. Syndt en kreativ og dygtig Kovacic er omringet af udymamiske championship-niveau kegler.


Har man hørt en loppe gø, haha. En Gun(nar) som kommer ud af skyggen, i det ARSEnal står til at vinde deres første liga trofæ i snart 20 år?

Har du hørt om den med den blinde høne og kornene?
Skrevet af Matti224
De bedst spillende hold er Arsenal og United pt. United med best form, city er kedelige, liverpool er færdige og nok tilbage som top 6-4 hold nogle år. Jeg kunne godt tro at united kommer til at spille med om titlen 9 point og 21 kampe
Skrevet af casillas
Zakaria spillede som en kæmpe boss. I første halvleg dominerede Chelsea, men man forstår de kæmper med det når man ser kvaliteten af det der er at skyde med fra bænken.
Real Madrid CF http://www.youtube.com/watch?v=knZ0zwU2oic http://www.youtube.com/watch?v=iaQhF-523As
Skrevet af Grizz
Skidt kamp fra City. Jeg aner ikke hvad Peps tankegang er med Cancelo og Walker begge to som startere, hvor Walker bliver lidt højre center back i en treback kæde og Cancelo skal agere lidt højrekant?

Imponerende hvordan det at tage de to ud, sætte unge Rico Lewis ind og ændre formationen hjalp, selvom det stadig ikke var prangende. Endnu en gang en flot kamp af unge Rico Lewis dog.
Skrevet af LØMBØ
Super indskiftning af Grealish og Mahrez, som så sultne ud. Stærk kamp af Stones og fedt at se Rico Lewis igen. Han ser vildt spændende ud.
Skrevet af Andersen1447
Igen overtænker Guardiola tingene. Set med City-briller, gik det heldigvis op for ham efter første halvleg, at det naturligvis ikke fungerer med en 3-6-1 / 3-2-4-1 formation, hvor Walker og Cancelo nærmest faldt over hinanden og spillede store dele af første halvleg som to højre backs.
annonce
0