Snak

Mere indhold efter annoncen

Indskiftet Simon Kjær tæt på at blive skurk

Skrevet af bold
ons 30. okt 2019

Det endte 2-2 i en dramatisk kamp mellem Atalanta og Napoli i Serie A, hvor Simon Kjær kom i fokus.Læs hele nyheden her
Skrevet af alemao
Kæmpe straffe begået af Kjær. Hvordan den kan undgå ikke at blive dømt, er mig en gåde.

Kjær bliver fanget ved afleveringen og løber direkte ind i Llorente. Han kigger overhovedet ikke på hvor bolden er, kun på hvor Llorente er. Ja, Llorente rammer ham i hovedet med armen og albuen, men han gør sig klar til at tage den ned. Alle der ved noget om fodbold, ved at det gør man, når man bruger brystet til at tage bolden ned med Hvis man nu bare kan kigge på spilleren uden at have øje for spillet, så tegner det til gode forhold for forsvarsspillerne i Italien.

Det er en skandale dom. Medierne i Italien, sir´ også at der var klart straffe. Ærgeligt for Napoli, de havde klart fortjent sejren. Og Atalanta viser sig som et rigtigt godt hold.
Skrevet af Beezzz
Llorente laver et klokkeklart frispark inden. Uden tvivl. Det er fuldstændig irrelevant hvad Kjær laver efter Llorentes frispark - Llorente giver ham en albue i hovedet inden Kjær overhovedet rører ham.

Og du prøver vel ikke at gå med "Kjær løber ind i Llorentes albue" retorikken som andre?

https://twitter.com/johnnasha4/status/1189635827334299657?s=21

I så fald synes jeg konsekvent spillere skal rende rundt med hævede albuer - det er langt nemmere at holde modstanderen væk så.
Skrevet af Nyander
Ja den diskussion lukkede Bezzz med det link, godt dømt. Håber Kjær får spillet sig fast ind på det hold, for de er i den grad medaljekandidater.
Danmark: OB England: Liverpool Holder med alle danskere i udlandet og alle danske hold på eventyr i det europæiske!
Skrevet af alemao
Du er uvidende.....desværre. Situationen er, at Kjær ikke har øjnene på bolden og udelukkende retter blikket mod Llorente, mens bolden er på vej. Det er det som afgør det. Det er fuldstændigt ligegyldigt hvad Llorente gør inden, for han er i gang med tage bestik af, at bolden er på vej. Kjær spiller ikke bolden på noget tidspunkt.

Så du mener, der er straffe hvis ikke Llorente prøver at tage bolden ned? Han skal ikke gå efter bolden og bare lade den flyve over ham uden at vise interesse for den.

Håber det er fordi du er træt, at du skriver sådan blank kommentar.
Skrevet af clary
@ alemao:

Det er ikke korrekt iflg. Fodboldloven, og hvad jeg har lært i min uddannelse som dommer. Der er aldrig noget, der berettiger til en albue i hovedet. Det kan ske ved et hændeligt uheld, når to spillere hopper op i en duel efter en bold. Det er ikke tilfældet her, Llorente tager arm og albue langt ud fra kroppen, inden Kjær er inde på kroppen af ham. Der skal dømmes frispark til Kjær, og gult kort til Llorente - tilsigtet eller ej - da arm og albue ikke befinder sig i en naturlig position jvnf. videoen på Twitter. Havde Llorente ikke gjort det, havde han kunne få straffespark, men det er slet ikke sikkert, at situationen ville have udviklet sig på samme måde, hvis Llorente ikke først havde løftet armen.
Skrevet af Beezzz
Håber det er fordi du er træt, at du skriver sådan blank kommentar.


En hjemmebagt fortolkning af fodboldreglerne og så kalder du min kommentar for blank.

Meget Trumpsk...
Skrevet af alemao
.........hold nu op.........i kan da begge se på videoen, at Kjær først bevæger sig ind mod Llorente og hans albue når han løfter den og gør sig klar. Kjær ved da godt, at når det sker så er bolden meget tæt på Llorente og så skal han ind på kroppen af ham. At han så er heldig og løber ind i albuen..........men, den skal dømmes.
Skrevet af Nyander
@alemeo

Alligevel vildt at du holder fast i din påstand efter det klip og så prøver med at det er Kjærs skyld at albuen er i den højde. Og nej du skal ikke have din albue strakt ud til siden på den måde til noget som helst udover at skabe plads... Tænker ud må være farvet i din analyse
Danmark: OB England: Liverpool Holder med alle danskere i udlandet og alle danske hold på eventyr i det europæiske!
Skrevet af DJ89
Klokkeklart frispark til Kjær inden! Hvordan kan der overhovedet være tvivl om det?
Skrevet af Martinovic
Ingen tvivl om det frispark til Kjær.
Mojn do!
Skrevet af StanTheManDK
Det er til gengæld også klokkeklart at landsholdets anfører spiller temmelig ringe for tiden, både på klub og landshold.
Skrevet af alemao
Ja, jeg holder fast i at der er straffe, ligesom alle andre som har set hændelsen. Jeg kan da sagtens se at armen er oppe i hoved på Kjær. Problemet er, at fra det tidspunkt hvor Mertens ligger afleveringen (1-2 sek), har han på intet tidspunkt kigget efter bolden. Han har kun fokus på, at stoppe/genere Llorente. Hvis han havde intention om at få fat i bolden....så er jeg med på at det er et frispark. Det gør han bare ikke og derfor skal der dømmes straffe. Som medierne iøvrigt også alle er enige om.

Nå,......det er kun fodbold trods alt......og så kunne man senere nyde Ronaldo kaste sig til et straffe. Der er intet system i de domme som gives i de enkelte situationer. Ærgeligt.

God dag til alle og tak for ´debatten´
Skrevet af Fandreastico
Mildest talt klokkeklart straffe.
Kæmpe skandale at VAR ikke en gang tager den ind. Llorente løfter albuen for at hoppe op mod bolden, Simon Kjær løber ind i den. Albuen bevæger sig på intet tidspunkt mod Kjær, kun omvendt. Fuldstændig absurd at forsøge at gøre det til et frispark til Kjær
Skrevet af Higuaín20-985
Der er klart frispark til Kjær
Napoli
Skrevet af Slettet(041433202601)
Det er ikke korrekt iflg. Fodboldloven, og hvad jeg har lært i min uddannelse som dommer. Der er aldrig noget, der berettiger til en albue i hovedet. Det kan ske ved et hændeligt uheld, når to spillere hopper op i en duel efter en bold


Det er så ikke rigtigt. Armene må bruges til at skabe balance i forhold til det naturlige i spillet. Det gør Llorente. Alle skubber armene FOLDET ud til siden for at skabe balance ved en brysttæmning. INGEN skubber armene HELT ud. Derfor en naturlig bevægelse af Llorente.
Det Kjær til gengæld gør er PIV ulovligt i forhold til fodboldloven.
Llorente bruger armene til balance, mens Kjær bruger dem som våben. Det er sådan fodboldloven ser det.
Skrevet af Indspark med bolden
"Hvis han havde intention om at få fat i bolden....så er jeg med på at det er et frispark. Det gør han bare ikke og derfor skal der dømmes straffe. Som medierne iøvrigt også alle er enige om."

= ??? -hvilke medier

"The Danish defender seemed to have barged into the Spanish centre-forward in the initial challenge but reverse angle replays and VAR showed that the striker had used his right arm to bring his opponent’s head further down to the ground."

= Frispark til Kjær -fordelsreglen

https://forzaitalianfootball.com/2019/10/refereeing-spoils-thrilling-napoli-atalanta/

"Simon Kjaer appeared to rugby-tackle Fernando Llorente to the ground in the Atalanta box, before Ilicic curled past Meret first time straight down the other end.

VAR then intervened for a potential penalty to the Partenopei, but officials felt there was no case to be had, rather that Llorente elbowed Kjaer first."

= frispark til Kjær -fordelsreglen

https://www.football-italia.net/SerieA/match/142461

"In a fiery end to the game, Josip Ilicic´s 86th-minute equaliser stood after a long VAR review, as Napoli appealed for a penalty."

= frispark til Kjær -fordelsreglen

https://www.bbc.com/sport/football/50243858
Skrevet af alemao
Der skulle være dømt straffe.

Rizzoli, som er den ansvarlige for dommerstanden i Italien er nu ude og sige, at der burde være dømt straffe.

FORDI: Simon Kjær ikke viser interesse i bolden, når han bevæger sig mig Llorente. Til alle jer, som snakker om fodboldlov mm..............I har fokus på det helt forkerte i denne sag. Som nævnt tidligere, skal der altid dømmes straffe hvis en spiller ikke viser interesse for boldens position. Klart straffe og nu begynder Atalanta spillerne også selv at sige at der burde være dømt straffe.

Fejlfom - og så håber vi ikke det sker igen......mon?
Skrevet af alemao
Haha...... du linker til kopi news sider og ikke saglig journalistik. Læs dog ordentlige artikler. Det eneste medie som har skrevet at der måske var frispark er den lyserøde La Gazzetta og de er nu også ved at trække i land.

Alle andre siger det modsatte, men du læser jo ikke italiensk, så du får nyheder fra...?

Skysport: alle tidligere fodboldspillere i deres panel, siger enstemmigt at der var straffe. Kjær viser ikke interesse for bolden og det er det afgørende.

Du kan få link til alle de betragtninger du vil, men de er på italiensk og det forstår du vel ikke, sinden du linker til den type sider.


Skrevet af Indspark med bolden
@alemao

Suk...

Du mener kan læse Italiensk, som i forstå det korrekt?

"Succede tutto all’85’: su cross di Mertens, Kjaer e Llorente cercano il pallone. Lo spagnolo finisce a terra su una marcatura al limite di Kjaer che dà le spalle al pallone e va sull´uomo, ma è l´attaccante del Napoli a commettere fallo per primo con un gomito altissimo dietro la testa del giocatore dell’Atalanta con cui lo tira giù. La chiamata difficilissima di Giacomelli che non concede il rigore al Napoli è quindi corretta e il parapiglia che ne consegue è amplificato dal gol del pareggio che scaturisce dall’azione successiva. Il Var non interviene perché l’arbitro fa la sua valutazione e non si tratta di un “chiaro ed evidente errore” come da regolamento. Volano i cartellini per la panchina e non solo (per Ancelotti rosso, per Insigne giallo), ma le proteste sono ai limiti dell’assedio e i provvedimenti di Giacomelli sono necessari."

https://www.gazzetta.it/Calcio/Serie-A/Atalanta/30-10-2019/napoli-atalanta-contatto-kjaer-llorente-gomitata-o-trattenuta-giusto-non-dare-rigore-ecco-perche-350691299461.shtml

og for din skyld, har jeg også oversat noget af det, eftersom du åbenbart ikke kan forstå Italiensk...

-kortfattet-
= det er Napoli angriberen der begår frispark først, og den svære beslutning for Giacomelli ikke at give Napoli straffe er korrekt

= Det var frispark til Kjær
-fordelsreglen blev herefter anvendt og Atalanta scorede,

men som alle medier, påpeger, og jeg kan linke til dem, også de Italienske, så begik Llorente frispark først, og derfor var der ikke, og kunne aldrig blive straffe...

EDIT: Nå ja og ham Rizzoli, som du henviser til, siger ikke
"Rizzoli, som er den ansvarlige for dommerstanden i Italien er nu ude og sige, at der burde være dømt straffe." = løgn

Han siger derimod, meget klart, at

“Giacomelli ha concesso il vantaggio, ma avrebbe dovuto fischiare la punizione. Il Var (Banti) una volta confermata la dinamica, non essendoci chiaro errore arbitrale, come da protocollo non ha mandato l’arbitro a rivedere le immagini. Al di là delle interrogazioni parlamentari (che sarebbe meglio e meno imbarazzante per la classe politica riservare ad altri temi), della rabbia dei tifosi e del club partenopeo (capita a tutte le latitudini: se l’arbitro avesse tolto il pari dell’Atalanta e concesso il rigore chissà cosa sarebbe successo a Bergamo…), la scelta presa da Giacomelli, pur difficilissima, resta a nostro avviso condivisibile”

-igen kortfatte-
han synes der skulle have været fløjtet for frispark til Kjær (fordi det så havde været mere tydeligt for publikum på stadion, at det var LLorente, der begik fripark), og at Giacomellis beslutning var acceptabel (at han lader fordelsreglen tælle).

https://www.ilnapolista.it/2019/11/la-gazzetta-parla-come-rizzoli-andava-fischiato-il-fallo-di-llorente-su-kjaer/

Hvis du har så svært ved at forstå Italiensk, skulle du måske forsøge at holde dig til engelsksprogede medier...

annonce
0