Snak

Mere indhold efter annoncen

Indskiftet Simon Kjær tæt på at blive skurk

ons 30. okt 2019

Det endte 2-2 i en dramatisk kamp mellem Atalanta og Napoli i Serie A, hvor Simon Kjær kom i fokus.Læs hele nyheden her
Kæmpe straffe begået af Kjær. Hvordan den kan undgå ikke at blive dømt, er mig en gåde.

Kjær bliver fanget ved afleveringen og løber direkte ind i Llorente. Han kigger overhovedet ikke på hvor bolden er, kun på hvor Llorente er. Ja, Llorente rammer ham i hovedet med armen og albuen, men han gør sig klar til at tage den ned. Alle der ved noget om fodbold, ved at det gør man, når man bruger brystet til at tage bolden ned med Hvis man nu bare kan kigge på spilleren uden at have øje for spillet, så tegner det til gode forhold for forsvarsspillerne i Italien.

Det er en skandale dom. Medierne i Italien, sir´ også at der var klart straffe. Ærgeligt for Napoli, de havde klart fortjent sejren. Og Atalanta viser sig som et rigtigt godt hold.
Llorente laver et klokkeklart frispark inden. Uden tvivl. Det er fuldstændig irrelevant hvad Kjær laver efter Llorentes frispark - Llorente giver ham en albue i hovedet inden Kjær overhovedet rører ham.

Og du prøver vel ikke at gå med "Kjær løber ind i Llorentes albue" retorikken som andre?

https://twitter.com/johnnasha4/status/1189635827334299657?s=21

I så fald synes jeg konsekvent spillere skal rende rundt med hævede albuer - det er langt nemmere at holde modstanderen væk så.
Ja den diskussion lukkede Bezzz med det link, godt dømt. Håber Kjær får spillet sig fast ind på det hold, for de er i den grad medaljekandidater.
Danmark: OB England: Liverpool Holder med alle danskere i udlandet og alle danske hold på eventyr i det europæiske!
Du er uvidende.....desværre. Situationen er, at Kjær ikke har øjnene på bolden og udelukkende retter blikket mod Llorente, mens bolden er på vej. Det er det som afgør det. Det er fuldstændigt ligegyldigt hvad Llorente gør inden, for han er i gang med tage bestik af, at bolden er på vej. Kjær spiller ikke bolden på noget tidspunkt.

Så du mener, der er straffe hvis ikke Llorente prøver at tage bolden ned? Han skal ikke gå efter bolden og bare lade den flyve over ham uden at vise interesse for den.

Håber det er fordi du er træt, at du skriver sådan blank kommentar.
@ alemao:

Det er ikke korrekt iflg. Fodboldloven, og hvad jeg har lært i min uddannelse som dommer. Der er aldrig noget, der berettiger til en albue i hovedet. Det kan ske ved et hændeligt uheld, når to spillere hopper op i en duel efter en bold. Det er ikke tilfældet her, Llorente tager arm og albue langt ud fra kroppen, inden Kjær er inde på kroppen af ham. Der skal dømmes frispark til Kjær, og gult kort til Llorente - tilsigtet eller ej - da arm og albue ikke befinder sig i en naturlig position jvnf. videoen på Twitter. Havde Llorente ikke gjort det, havde han kunne få straffespark, men det er slet ikke sikkert, at situationen ville have udviklet sig på samme måde, hvis Llorente ikke først havde løftet armen.
Håber det er fordi du er træt, at du skriver sådan blank kommentar.


En hjemmebagt fortolkning af fodboldreglerne og så kalder du min kommentar for blank.

Meget Trumpsk...
.........hold nu op.........i kan da begge se på videoen, at Kjær først bevæger sig ind mod Llorente og hans albue når han løfter den og gør sig klar. Kjær ved da godt, at når det sker så er bolden meget tæt på Llorente og så skal han ind på kroppen af ham. At han så er heldig og løber ind i albuen..........men, den skal dømmes.
@alemeo

Alligevel vildt at du holder fast i din påstand efter det klip og så prøver med at det er Kjærs skyld at albuen er i den højde. Og nej du skal ikke have din albue strakt ud til siden på den måde til noget som helst udover at skabe plads... Tænker ud må være farvet i din analyse
Danmark: OB England: Liverpool Holder med alle danskere i udlandet og alle danske hold på eventyr i det europæiske!
Klokkeklart frispark til Kjær inden! Hvordan kan der overhovedet være tvivl om det?
Ingen tvivl om det frispark til Kjær.
Mojn do!
annonce