Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af futbol92
Så nu sammenligner du Brøndby fans med bander og ghettoer ? Som vist også er de steder der er visitationszoner, jeg syntes det er skrappe sager i beskylder Brøndby fans for.


Er forskellen virkelig så stor? Jeg mener, når man render rundt i landet med ønske om at slå på FCK fans, som ingenting har med jeres pågældende kamp at gøre, samt render hele vejen til Dortmund for at lave "skrappe sager", synes du så virkeligt at det er grove beskyldninger? IMO skulle det her have været sket for mange år siden, hverken Brøndby ellers deres egne SLOer har forsøgt at gøre noget, man har blot råbt noget om stolthed og fælleskab. Offermentalitet Vestegnen burde stoppe her!!
Skrevet af 99Lupus
Endnu engang er det de forkerte der bliver straffet

Var jeg en af de mange lovlydige Brøndbyfans, ville jeg bestemt ikke have noget imod at vise mit kørekort, hvis det kunne stoppe volden og balladen hos nogle af de andre såkaldte "fans".

De er jo også trætte af at blive sat i bås med de få, som ikke kan opfører sig ordenligt.

At der også findes voldlige psykopater og hooligans blandt fans af FCK, AaB og andre klubber, er så en anden sag.
"Benfica ville ikke ende i Top8 i PL, Top4 i Bundes, Top6 i Serie A, Top5 i La Liga eller Top4 Ligue 1. I sin nuværende form også dårligere end Salzburg, Ajax, PSV, Porto og Sporting," - Leander, August 2022.
Skrevet af RVP
Man burde næsten sagsøge beslutningstagerne for diskrimination. Hvorfor skal jeg som fredelig Brøndby tilhænger vise ID pba mit klubtilhørsforhold?


Hvorfor går det i øvrigt nogle personer så meget på at skulle vise ID for at få adgang til en bestemt begivenhed, her en fodboldkamp, såfremt det kan øge sikkerheden?
"Hvis man vil vide, hvor uundværlig man er, så skal man stikke en finger ned i et glas vand og måle hullet bagefter."
Skrevet af law
Synes faktisk den væsentligste del af pressemeddelelsen er

"virkningen af disse tiltag vil være retningsgivende i forhold til om BIF fremadrettet kan have tilskuere med til udekampe" (ikke helt nøjagtigt citeret men meningen er den samme).

Med den udmelding siger de jo faktisk at muligheden for overhovedet at have tilskuere til ALLE udekampe er overvejet, hvis det her ikke hjælper.

Så det er ved at være alvor...
Skrevet af Jennerdrengen2
Næste problem bliver så, at Brøndby-fans i stedet blot køber billetter til hjemmeholdets afsnit og laver ballade der.

I FCN har man faktisk forsøgt at indføre tiltag imod det. Her kan man til BIF-kampe kun købe billetter til FCN-afsnit såfremt man tidligere har købt billetter til FCN-afsnit - fraregnet kampe mod BIF. Ved indgangen kontrolleres det om man evt. har BIF-trøjer på inde under det andet tøj og har man det kommer man ikke ind. Skulle man alligevel slippe igennem går der vagter rundt og smider de tilskuere ud som jubler ved BIF-scoringer. Desuden har man lukket BIF-familieafsnittet og har nu kun et stemningsafsnit (med plads til ca. 2000).

Tiltaget er kommer efter at en del FCN-sæsonkortholdere har følt sig chikaneret el. truet af BIF-fans til kampe.

Der gælder i øvrigt nogenlunde samme regler til FCK-kampe, men de håndhæves vist lige knap så strengt.
FCN
Skrevet af BoroDane
Med den udmelding siger de jo faktisk at muligheden for overhovedet at have tilskuere til ALLE udekampe er overvejet, hvis det her ikke hjælper.

Så det er ved at være alvor...


Det bliver ihvertfald interessant at se, om de lægger handling bag deres ord, såfremt Brøndbys ballademagere også ødelægger det i de kommende udebanekampe. Bliver det så uden udebanefans resten af året, grundspillet eller sæsonen? Men lad os da håbe at det virker, for vi vil gerne have udebanefans. Det er så trist at se et næsten helt tomt udebaneafsnit.
Lee Tomlin on Twitter \"My washing machine was making loads of noise I opened it and kompany crawled out I must of left him in my pocket\"
Skrevet af BoroDane
I FCN har man faktisk forsøgt at indføre tiltag imod det. Her kan man til BIF-kampe kun købe billetter til FCN-afsnit såfremt man tidligere har købt billetter til FCN-afsnit - fraregnet kampe mod BIF.


Hvis det bliver tilfældet, så køber man jo bare en billet til en random FCN hjemmekamp, og så kan man ellers købe til den ønskede kamp. Men det er naturligvis et af flere instrumenter. Men kan man så ikke købe en billet som FCN fan til den kamp, hvis ikke man tidligere har købt? Det kunne godt være et problem i klubber med mange flere fans, hvor der ofte vil være førstegangskøbere.
Lee Tomlin on Twitter \"My washing machine was making loads of noise I opened it and kompany crawled out I must of left him in my pocket\"
Skrevet af simonstof
Som udgangspunkt syntes jeg det er rigtig fint, da der desværre er nogle kæmpe idioter som tager en Brøndby trøje på og så bare vil lave ballade.
Og alle tiltag der kan være med til at fjerne disse fjolser går jeg 100 % ind for.
Jeg er sku lige glad med at jeg skal bruge lidt længere tid på at komme ind.
De gange jeg har været på White Hart Lane blev min billet lagt på et id kort og man skulle kunne fremvise billedes som passede med id kortet.

Men hvordan kommer det i praksis til at virke her?
Men går udfra at alle udebane billetter kun kan sælges af Brøndby nu.
Men hvis Brian Jensen laver ballede til en udekamp hvordan sikre man så han ikke kan købe til næste udekamp hvis gdpr regler er sådan at politiet m.v ikke må videregive nogle følsomme oplysninger til Brøndby? De kan jo ikke sige at alle med navnet Brian Jensen kan ikke købe billet fremad rettet.
Men håber på en løsning med id kort og en lempelse af reglerne omkring gdpr så man kan få identificeret tosserne og dermed lukket deres id kort så de ikke kan få billetter til kampene. Er der folk uden gyldig billet der snyder sig ind, tvinger sig adgang så startes kampen ikke før de er fjerne fra stadion og smidt et par år i fængsel ( lidt overdrevet )

Jeg er villig til hvad som helst for st få disse fjolser ud af min klub
Skrevet af Christian HJ
Lad mig gætte, det var også brøndby fans der var blandt fck fans i dortmundt og sendte fyrværkeri mod hjemmeholdets fans. ja, det er jo nok rigtigt, vi er alle sammen lidt brøndby fans og det er helt fair nogle af jer lader som om i holder fck
Skrevet af Bruger4321
Hvordan er det uskyldige der bliver ramt?

Desuden er det ikke et nyt tiltag. Det er et tiltag man brugte en periode for nogle år siden. Det virkede faktisk ganske fint, det tog en evighed at få billetter til derby. Men der var stort set aldrig ballade på og omkring stadion. Der var så lidt på stationerne omkring. Men i det store og hele fungerede det bedre end nu.

Jeg synes det kunne være fedt alle jer der synes det rammer de forkerte. Hvad skal man gøre som ikke influerer, ganske normale mennesker også?
Skrevet af HelleDusseDa
Ærligt talt syntes i ikke at efter 30 års uafbrudt ballade at det er ok at Brøndby fans bliver forskelsbehandlet? Der er jo også andre regler for bande medlemmer og rockere end for resten af samfundet.
Netop fordi de også over længere tid har vist at de ikke kan opføre sig ordentligt. Har det fint med at fjerne sanktionerne hvis Brøndby gør sig fortjent til det ellers ligger i altså som i har redt.
Skrevet af bruger 147114
Det er klasse. Tænker alle er enige i at det skal takles sådan, pånær 2 klubber. Men om de 2 klubber overhovedet eksisterede ville også rage mig langsomt.
Jeg vil føle mig tryg på stadion, færdig.
Skrevet af Campeones35
Reaktionen (eller mangel på samme) fra brøndby-segmentet her på bold.dk og i denne tråd viser meget godt hvor stort et problem der egentligt er.
I årevis har vi andre skulle høre på at det er meget få der ødelægger det for mange, nu kommer der så endelig et tiltag der rent faktisk kan få bugt med nogle af de problemer der er når brøndby er involveret i en fodboldkamp - og så er der gudhjælpemig stadig indtil flere der synes det er ih og åh så slemt at skulle indrette sig under nye regler.
Det er simpelthen så tåkrummende pinligt at være vidne til hvor stor en offermentalitet der hersker blandt brøndbyfans.
Der findes kun Real Madrid.
Skrevet af nikolaj10
Stor dag for os fodbold tilskuerer, der gerne vil se fodbold, hvor man kan komme og gå til fodbold i fred og opleve kampen med sin familie.
Kan næsten ikke lade være med at tænke på gamle dage, vi var 4-5 personer der kørte til Kampe om søndagen(sommetider 3 kampe på en dag). Eks hvidovre kl 11 Parken kl 16 Næstved kl 20
Vi havde aldrig købt billet på forhånd, vi blev aldrig sikkerheds tjekket, vi tog bare en ståplads, hvor der var fans fra begge hold. Politi var der måske kun for, at hjælpe trafikken efter kampen.
Der må være noget der er gået galt med udviklingen i samfundet.
Skrevet af TTP
Nu er det jo sådan at fck-fans har skulle vise id i et par år nu til udebane kampe. så helt alene står brøndbys fans altså ikke..
Skrevet af MesutCazorla
Man burde næsten sagsøge beslutningstagerne for diskrimination. Hvorfor skal jeg som fredelig Brøndby tilhænger vise ID pba mit klubtilhørsforhold?

Fordi der eksisterer en betydelig mængde brodne kar, blandt dine medfans - og da det desværre ikke står skrevet i panden på dig, om du er en ballademager eller ej, er man derfor nødt til at tage nogle ekstra sikkerhedsforanstaltninger i brug. Dette handler faktisk slet ikke om dig, du bliver blot draget med ind i det af nogle af dine medtilhængere, hvilket du i sidste ende må takke dem for.
Skrevet af AkiH
Brøndbys fans ødelægger sæder og inventar i Parken.

Brøndbys fans kører 800 km. til Tyskland og smadrer FCK-fans, til en kamp de ikke deltager i.

Brøndbys fans trodser politiafspærring på en rasteplads på Fyn for at overfalde FCK-fans.

Divisionsforeningen: Ingen FCK-fans på Brøndby Stadion.

Fint - og på tide - med registrering af BIF-fans i stil med FCK-away.

At udelukke FCK-fans på baggrund af de seneste hændelser går imod al logik.
Walking along, Singing this song, Walking in a Bergkamp Wonderland ...
Skrevet af CopenhagenNoice
@christian: offerrolle much?
Vi har da skulle vise id i flere år for at komme ind på andre stadions. Get with the program.
Skrevet af Spimi
I samfundet bliver du straffet for vold, i fodbold kan du skubbe, stemple etc. og slippe med et rødt kort.
Hvad er din pointe?
Skrevet af haraltidret
Det er selvfølgelig ærgerligt at det er kommet hertil, at FCK fans og Brøndby fans nu får den straf der er tildelt. Men helt ærligt så kan jeg ikke se anden udvej, end at politi og divisionsforeningen nu begynder at finde det tunge værktøj frem, ifht den fanballade de to klubbers fans har været involveret i de senere år. Som samfund kan vi ikke leve med at københavnerderbyet fire gange om året sætter hovedstaden i bål og brand med vold og hærværk til følge. Jeg synes det ville være fint at forsøge at bekæmpe hooliganismen på samme måde som myndighederne bekæmper bandekriminaliteten i Danmark. Dialogen og forsøg på samarbejde mellem klubber, fans og politi har ganske enkelt spillet fallit.
annonce
0