Snak

Mere indhold efter annoncen
Jeg har været på Jetsmark Idrætscenter flere gange og har altid beundret klubben og den lokale opbakning.
MEN allerede i starten af de nye ejeres tid anede jeg uråd.
Jeg håber for Jammerbugt, at de kan få den lokale forankring tilbage.
Jeg krydser fingre.
kimjen
Jammerbugt, Vendsyssel, Fremad Amager, Helsingør, Esbjerg, Vejle, Sønderjyske... og FC Nordsjælland, hvor millionerne fra Kamaldeen, Kudus, Skov Olsen, Damsgaard etc. er pist væk. FCM udeladt som undtagelsen, der bekræfter sandheden.

Dansk fodbold bliver udnyttet og vi gør ikke noget.
Hvordan er FCN penge pist væk, er klubben ved at gå konkurs?

Dog er jeg ikke fan af klubben pga. Udenlandske ejer der tjener på at udvikle udenlandske talenter. Det eneste det giver er at priserne på andre klubbers talenter stiger og udenlandske talenter vælger DK i højere grad
Jeg ser også gerne ny regler vedrørende hvor mange spillere med dansk pas der skal være i truppen - og i kamptruppen. Det bør holde de værste spekulanter væk.
Det er "underholdende" at læse om, hvordan overambitiøse 1. divisionsklubber forsøger at række ud efter superligaen eller bare forsøger at finde fodfæste i landets næstbedste række. Det er ubetinget svært at bevæge sig i grænselandet mellem amatørisme og professionalisme, og famlende bestyrelser er åbenlyst kritikløse og forblindede, når udenlandske pengemænd kommer med store planer om fremtiden. Hvis det helt lyder for godt til at være sandt, så er det sikkert også tilfældet.

Alt kommer med en pris og Jammerbugt er et godt eksempel på, hvor hurtigt en fornuftig fodboldklub kan blive smadret. Fra en klub med et lokalt og nogenlunde solidt fundament til en klub, hvor trænere og spiller er skiftet ud med personer, som ikke har nogen rødder i lokalsamfundet. Knap nok én spiller tilbage med et danske pas.@PUSB fuldstændig enig, der er intet og har aldrig været grundlag for at den klub skulle kunne klare sig i NBL.
Gul er en smuk farve, også når det ikke er påske
Jeg ser også gerne ny regler vedrørende hvor mange spillere med dansk pas der skal være i truppen - og i kamptruppen. Det bør holde de værste spekulanter væk.

Du skal så nok lige have os meldt ud af EU, inden det lader sig gøre...
@Sundet 2 enig
Gul er en smuk farve, også når det ikke er påske
Lifetec

Fremad Amager er gået konkurs 2 gange med danske ejere. Det samme er Lyngby. Derudover er der flere andre eksempler (FC Fyn, Aarhus Fremad, FC Vestsjælland osv). Lyngby har fået dansk ejerkreds med ridser i lakken. AGF med dansk ejerkreds er kendt som Danmarks galehus. Oscar-gaten i Brøndby er også “eksotisk” men med dansk aktionær i rollen.

Jeg ser en tendens
The Goat. Er det noget du ved noget om, for det jeg har læst er, at de overskud der er, bliver brugt på deres akademier, og ikke går i ejerens lommer.
annonce