Snak

Mere indhold efter annoncen
Udspilning i højeste klasse, kæft hvor det latterligt vi ikke vinder den kamp..
Men virkelig positivt at vi viser hvem so mer det bedste hold, vi spiller utrolig flot, og skaber chancer.. uheldigt handanovic står som han gjorde idag..
@Foggy Milan var selvklart ikke det bedste hold i sæsonens første derby. Ellers havde de jo vundet.


Det hænger jo ikke sammen. Vi var også det bedste hold i dag, men vandt ikke.
Mojn do!
Det er ellers ganske logisk.
Solo non mai in B. Altobelli-Baresi-Bergomi-Zanetti-X-Handanovic
Palacio løber igen solen sort og arbejder virkelig for holdet.


Komplet uenig! Palacio løber og løber, men det hjælper jo ingen. Han får højest et frispark hvis det er en urutineret forsvarsspiller. Han kan ikke holde på bolden og det ene skud han tog på mål i aften røg ud til indkast. Han modtager den kun løbende i siden, går aldrig med i spillet med ryggen til mål som ex Zlatan/Milito gør. Han er for nem at dæmme op for.
Palacio er bestemt ikke nogen A+ angriber - i know. Men set ud fra hvad vi kan få, så er jeg bestemt tilfreds med ham. De defensive løb er vigtige for Strama, for ellers kan han ikke have sin taktik med 10 mand bag bolden..
INTER & FCK siden 1994! CHIVU///STANKOVIC///CLAUDEMIR///ZANETTI/// Always remember: Djorkaeff///Allbäck///Todi///C.Hemmingsen!
Så langt er vi enige. Men offensivt er det langt fra tilfredsstillende. Cassano viser noget uforudsigelighed til tider, men der er langt mellem snapsene. Savner Milito grusomt!
Synes det er underligt som folk er efter Strama. Han har jo slet ikke holdet, alt kreativitet er solgt og ender Inter i top 5, må det være mere end godkendt. Mange er efter Guarin for hans mange vildskud, men hverken Cassano eller Palacio er jo skræmmende i det offensive så jeg forstår ham nu godt når han vælger at udfordre eller skyde.
Vi må håbe Moratti kommer til penge, for ellers går der lang tid før vi kæmper om titler igen.
Inter har et hold der er svært at sætte ja, men alligevel. En mand som Kovacic kunne have startet i stedet for Gargano f.eks.

Det jeg vil frem til at den defensive indstilling vi kommer med på hjemmebane.. Det er ikke i orden.
INTER & FCK siden 1994! CHIVU///STANKOVIC///CLAUDEMIR///ZANETTI/// Always remember: Djorkaeff///Allbäck///Todi///C.Hemmingsen!
satans vi ikke kunne holde den hjem..... forza Rossoneri
I <3 The Red Devils! <3 dream line up: Schmeichel P. Neville-Rio-Vivic-Evra Becks-Scholes-Keane-Giggs Ronaldo-Ruud derudover er Bárcá (09), Bayern (02), Porto (04) i hjertet. M. Legendrup som landstræner! EN KLUB I MANCHESTER DER ER KUN EN KLU...
uheldigt handanovic står som han gjorde idag..


Det er der skam intet uheldigt over. Han står sgu lige godt hver gang, og han er KLART et af vores vigtigste våben.
annonce