Snak

Mere indhold efter annoncen
Poh... beskeden var ironisk, men ikke rettet imod dit indlæg - det var en fejl. Var ren faktisk enig med dig.
Blev AB jagtet rundt? Haha
Den dårlige stemning er jo alene Hvidovres fans skyld. Det var vel ca. 50/50 hadesange mod AB og sange pro Hvidovre. Og på vej ud havde de også lige behov for at råbe lidt.
Fair nok hvis man synes det er den bedste måde at bakke sit hold op på, men så skal man ikke også begynde at tude over at der kommer to-tre sange retur i løbet af kampen!
Hvorfor er det i grunden de hader AB så meget? Jeg kan da komme på en god håndfuld klubber AB hader mere end Hvidovre...

Straffet til AB burde have udløst et rødt kort. Hvis han vælger at dømme den, skal han også give kort. Hvis armen er så tæt på kroppen som I påstår, så skal han slet ikke dømme straffet! Men ingen anfægter jo om der var straffe...
Frank ab

I tager ikke point med over hvis både i og hif bliver top 4

Man tager kun de point med fra de 4 nedrykkere
Pokalen
Så vidt jeg ved, er det kun, hvis bolden bliver reddet med hånden, hvor man er sikker på, at der havde været mål. Det var man ikke her. Østberg er 4-5 m fra målstregen og der var flere spillere inkl. målmanden bag ham. Derfor ikke rødt kort. I øvrigt var det min holdning, at Østberg havde armen inde til kroppen. Sådan så det ud fra min synsvinkel.
Mht. det såkaldte had. Det skal du ikke lægge for meget i. Det opstod, da Lassen i sin tid skiftede til AB. Herfra stammer sangen: Vi hader AB og Peter L .... Den har hængt ved lige siden og er også blevet sunget for Peter, da han vendte tilbage. Der er venskabelige drillerier mellem Peter og fanklubben. Op til kampen havde Peter lagt en billede op af en tidligere formand - iklædt AB´s kampdragt og flag. God humor!
Til sidst vil jeg sige, at jeg krummer tæer, når jeg hører sangen med "lorte AB". Det lyder ikke godt.
@ Hvidovre IF.. Jeg er et 100 enig med dig.. Slagsangene fra både HIF og AB er ikke egnet.. Vi har hørt de samme skrål de seneste 5 år, og hverken lorte lorte AB og HIF lyder som en sygdom... Er noget der skaber en god stemning på stadion.. God efter sommer til Jer alle
Her må du lige læse på lektien igen
de 4 hold der går videre tager INDBYRDES point med .....vi skal nemlig kun spille imod de ndre 2 gange 4 hold i den endelige opryknins kval.

Så der er 18 points max fra de 3 øvrige hold...og så møder du de NYE 8 hold hjemme og ude....

Men du kan se hvis ny FREM kommer over med 18 points og ....XX fra gruppe 3 kommer mem 18 points .....og feks AB kun har 12....
så er der pludselig langt op....så jo det er TOPholdene der skal slås.

undskyld for at korrekse dig :-)

AB HIF HIK ....Brønshøj/ Avarta er de hold jeg tror der deler vores points
Frank AB AB Har altid holdt og vil ALTID holde med .om det 2 div øst eller CL Vinder . Lyngby ...fødeby og klubben der ALTID kommer igen og som vi altid taber til.
@ Hvidovre IF.. Jeg er et 100 enig med dig.. Slagsangene fra både HIF og AB er ikke egnet.. Vi har hørt de samme skrål de seneste 5 år, og hverken lorte lorte AB og HIF lyder som en sygdom... Er noget der skaber en god stemning på stadion.. God efter sommer til Jer alle
Hvis vi leger med tanken om at det bliver AB, Hvidovre, HIK og Brønshøj, der skal i oprykningsspillet, var dette resultat jo super for HIK og Brønshøj. For ganske rigtigt som Frank A skriver, har AB og Hvidovre nu "mistet" 2 points.

Har forøvrigt selv tidligere oplevet Hvidovre-fans på Hvidovre Stadion, og det er beskæmmende.Støt dog jeres hold i stedet for at hade de andre.


Nu har jeg set straffesparket, og det er rigtig nok ikke til rødt. Til gengæld synes jeg der bør være gult - det får man hvis man tager den med armen alle andre steder på banen.

Selvlgelig skal der være plads til drillerier på tribunen - det er da blandt andet noget af det, der gør det sjovt. Det har vi i AB også med Brønshøj. De synger "ingen ugler i vores mose", og vi svarer med "i har aldrig vundet noget". Det er sjovt en fire-fem gange i løbet af en kamp, men resten af tiden skriger man da på sit eget hold. Hvidovres hate er jo bare mærkeligt når det er SÅ meget hele tiden. Jeg har også lige set et billede af et brændende AB-flag i dag, og så må man jo bare spørge sig selv: hvorfor?
I de 15 år jeg har fulgt AB har der ikke rigtig været nogen vildt der skulle udløse så meget had. Måske et par Hvidovrefans der har lyst til at byde ind? Den med Lassen retfærdiggør da på ingen måde SÅ meget had!
Mig bekendt blev ab flager brændt ifm en polterabend, hvor Peter Lassen, tidligere sponsorchef og spiller i hif/ab, klædte hvidovre fanklub daværende formand ud i ab tøj. Så det var nok blot en række gages den dag og intet ondt det!
annonce