Snak

Mere indhold efter annoncen

Iniesta: Pepes ord gør ondt

Skrevet af bold
ons 10. okt 2012
Barcelona-stjernen Andres Iniesta er ked af, at Real Madrids Pepe har refereret til Barca-spillerne, og i særlig grad Iniesta, som teatralske.

Læs hele nyheden her
Skrevet af Ronge
Iniesta smed sig jo i den situation. Men stadig ingen grund til at sige det til ham Pepe.
Real Madrid AaB In Arsene We Trust <3 Aaron Ramsey <3
Skrevet af lfc_ob
men jeg bør ikke tage notits af det, for vi kender jo alle sammen Pepe, siger Barcelona-stjernen.

En subtil sviner fra Iniesta...
Darwin -> Evolution in Liverpool YNWA...!!! Tænk, hvis dette forum havde en moderator...?
Skrevet af bold.forside
Iniesta starter fint ud, og bør få sympati for den første del. Han ødelægger det dog når han angriber Pepe efterfølgende.
Om Barca-legenden Johan Cruyff: \"se mea en los pantalones cuando se enfrenta al Real Madrid\" - Diaz Vega
Skrevet af TheLuffe
Jaaaa... Man kommer nok ikke udenom, at der er et par Barcelona spillere, der er lidt teatralske. At det så kommer fra Pepe er nok den største joke nogensinde. Den her glemmer jeg aldrig:
http://www.youtube.com/w…UNrt6QeNx18
Elsker Champions League og god fodbold!
Skrevet af Lundze
Den udtalelse fra Pepe var gået helt forbi min næse. En skam han skal hænge sig i det. Jeg synes nu hverken Barcelonas eller Reals spillere var slemme denne gang. Faktisk synes jeg i den grad det er i England fokus bør være på den slags lige i øjeblikket.

Kunne Pepe nu ikke bare have sagt ´Der var ikke straffe´, så kunne vi diskutere det i stedet for om Barcas spillere er teatralske eller ej. Jeg synes man kan forsvare at dømme straffesparket. Pepe kvajer sig, men forsøger trods alt (for første gang i en el clasico) at undgå at ramme manden.

Anywho, så synes jeg Iniesta undviger den meget godt. Jeg havde nok også lige hentydet stille og roligt til nogle af de gange Pepe har kvajet sig.
Sir_Cumcised er blevet kaldt fan af alle mulige hold, så hvis det virker som om, han holder med Real og afskyr Barcelona, så er det bare tilfældigt. Igen.
Skrevet af RobertTheRobber
Det kan godt være at Pepe er et gebommerligt dårligt eksempel på et sympatisk og mentalt raskt menneske, men måske gør det ekstra ondt på Iniesta at blive konfronteret med virkeligheden, når Barcelonas kneb er lige så ulækker som Pepes.
http://makeagif.com/yr8SVy http://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2013/05/frank-lampard-203-goal.gif
Skrevet af BD
Når det kommer fra Pepe klinger det sgu lidt hult..
Esbjerg fB
Skrevet af Sangre
Andrés Inieste dog, du smed dig jo. Det samme gjorde Pedro. På floveste vis og med armene i vejret allerede inden de havde ramt jorden. Så hold nu op. At det så er Pepe der udtaler sig, ved jeg faktisk ikke hvordan man skal forholde sig til? Pepe er nok ikke den rigtige til den opgave, det kan vi nok hurtigt blive enige om. Om der var straffe i Özils situation vil jeg ikke gøre mig til dommer over. Men både et dømt og ikke dømt straffe kan forsvares, så dommeren gjorde nok klogest i ikke og dømme det. Men havde håbet på bedre fra en spiller som Iniesta - at han ikke burde smide sig på den måde. Men måske han følte sig som en presset mand :)
Con corazón y cojones ~Real Madrid CF ~Liverpool FC ~AC Milan YNWA
Skrevet af Reefall
Ganske fornuftigt sagt Iniesta! Ingen kan vel tage Pepe seriøst med den spillestil han har - absurde tacklinger, men samtidig en skuespiller selv. Usmageligt.
Skrevet af Lundze
Sangre

Der er mindst ligeså stort straffespark til Iniesta, som der er til Özil. Der er ingenting i nogle af situationerne, og dommeren gjorde det rigtige i mine øjne.

Ved ikke hvad du taler om med Pedro, men vil da gerne se det.
Sir_Cumcised er blevet kaldt fan af alle mulige hold, så hvis det virker som om, han holder med Real og afskyr Barcelona, så er det bare tilfældigt. Igen.
Skrevet af Matias
Præcis, bold.forside. Hykleriet kunne næppe være mere udtalt (er han ellers gengivet nogenlunde korrekt): "Man må gerne have en mening om en bestemt situation og sige, at det var straffe eller ikke straffe, men det må ikke gå videre end det, siger Iniesta (...) og fortsætter; men hvis vi ser på, hvordan Pepe har opført sig i nogle kampe, så kunne vi sagtens have en mening om ham ... men jeg bør ikke tage notits af det, for vi kender jo alle sammen Pepe, siger Barcelona-stjernen"

- Der er faktisk flere ting i udtalelsen, som er hysterisk usympatisk. For det første er det en sviner forklædt som påtaget offerrolle. For det andet mener Andres Iniesta at han nyder en særlig ytringsbeskyttelse. Han mener at vide, at det er ham der kan sætte grænsen for, hvad der må siges, og navnlig hvad der ikke må siges. For det tredje gælder samme ytringsbeskyttelse altså ikke for dem, Andres Iniesta ønsker at gå i rette med. Dem er det i orden at "gå videre end det" med. For det fjerde er Pepes udbrud langt tættere relateret til den konkrete situation, som Andres Iniesta altså mener, er det eneste man må udtale sig om (situationen er jo netop omdrejningspunktet for Pepes påstand om, at en eller flere modstandere er teatralske (og dermed hører det teatralske med til situationen)), end Andres Iniestas efterfølgende personkarakteristik af Pepe, som drejer sig om generel adfærd og personlighed.
Skrevet af Gribben89
Well spoken, Ini

Han er og har altid været fuldstændig idiotisk, overrated og overgeared.
Real Madrid 4!? Så ved du, hun er en svin.
Skrevet af Sangre
@ Lundze

Min udtalelse omkring Özil er begrundet på at jeg tror MÅSKE at hans støtte ben bliver fjernet af jeg tror Mascherano og derfor kunne den forsvares begge veje, men ikke noget stort straffe. Og som jeg skrev var det, det klogeste ikke at dømme det, ved ikke om du ikke kunne læse det?

Og nej Inieste smider sig bare på en ren tackling eller hvad man kan kalde det, så nej ikke noget straffe der.

Angående Pedro var det i anden halvleg mener det var Ramos eller Marcelo. Jeg er ikke Mourinho, som tager noter af hvad som helst, det gør du måske også?. OG jeg læser artikler og inputs igennem inden jeg kommentere.
Con corazón y cojones ~Real Madrid CF ~Liverpool FC ~AC Milan YNWA
Skrevet af Avedøre4life
Dobbeltmoral er bedre end ingen moral???
Jeg er ikke bange for en hær af ulve, som bliver ledet af et får. Jeg er bange for en hær af får, som bliver ledet af en ulv.
Skrevet af UdgaardsLoke
Der findes uendeligt mange youtube videoer, fra begge hold, hvor de diver så man græmmes. Det er sørgeligt, eod!
Skrevet af Lundze
Sangre

Jeg skriver blot at det ville være ligeså tyndt som et straffe til Iniesta. Det er på ingen måde en ren tackling, som du påstår. Han kommer for sent og rammer hans højre ben. Er det nok til at vælte Iniesta? Sandsynligvis ikke. Men det er ikke meget anderledes end med ôzil. Derfor udligner de i mine øjne hinanden, og det er fuldstændig irrelevant at nævne, også selvom du har læst artikel og inputs....

Du må jo tydeligvis have set den med Pedro nok til at kunne have en tydelig mening om den/ham. Jeg ville da bare gerne have dig til at dele hvad du har set, men det kan du så ikke? Eller hvordan skal jeg forstå din sidste meningsløse kommentar?
Sir_Cumcised er blevet kaldt fan af alle mulige hold, så hvis det virker som om, han holder med Real og afskyr Barcelona, så er det bare tilfældigt. Igen.
Skrevet af ilderen
Jeg elsker at RM folkene kan bruge ord som ´hysterisk´ og ´usympatisk, om iniesta i en sammenhæng hvor Pepe indgår - og så tilmed toppe den med at kalde andre for hyklere:D
Skrevet af Magic7
*snøft*
Gift med Manchester United siden 1985, men min hemmelige elskerinde Borussia Dortmund er nu afsløret
Skrevet af ilsemprelaziale
Sympatiserer selv med Real Madrid men er ikke bange for at sige at begge holds spillere er lige gode om det. Det er synd for fodbolden som sport at de to bedste hold i verden laver det her lort. Det er forfaerdeligt at se paa. Men saa laenge de faar noget ud af det, som i at dommeren er tilbojelig til at falde for det, saa bliver de naturligvis ved med det.
https://c1.staticflickr.com/9/8599/16255269225_793dd48c0b.jpg
annonce
0