Snak

Mere indhold efter annoncen

Iniesta: Vi kommer igen

Skrevet af bold
ons 25. apr 2012
Andres Iniesta er ikke i tvivl om, at Barcelona nok skal komme tilbage efter det bitre nederlag til Chelsea i Champions League semifinalen i aftes.

Læs hele nyheden her
Skrevet af Reefall
Det er jo fuldstændigt uhørt at have 88 procent i en CHL-semifinale. Og på grænsen til det syge at man kan gå i finalen på baggrund af det.

Vi kommer tilbage!
Skrevet af Kassow-Rossing
Jeg kan ikke huske to efterfølgende kampe, hvor Messi ikke har slået en modstander. Endnu engang slap han for et rødt kort, som bestemt skulle være givet efter hans voldshandling.

Er der en der kan fortælle mig hvor mange straffe Messi har scoret på i år? Han har brændt 3 indtil videre og han kan stadig nå flere. Jeg tror det er ny rekord i Europa på en sæson!

Og ja Barcelona skal nok komme igen. Endnu et dyrt transfervindue og så er de tilbage på toppen. Spillere som Iniesta og Xavi skal der findes afsløsere for på lang sigt, men i de næste to sæsoner, kan de nok godt fortsætte. Bredden skal styrkes, fordi det går sgu ikke, at man mister point hver gang at man får spillere skadet eller i karantæne.
Skrevet af fodbøldsmølf
Iniesta må forstå at det ikke var uretfærdigt. Barcelona var bare kke gode nok til at bruge deres spilovertag.
Når modstanderen parkere bussen foran mål, har man som angribende hold flere muligheder.
Man kan fx. spille med høje indlæg ind i feltet (men det har Barca ikke angriberne til).
Man kan sparke udefra (hviket er mig ubegribeligt at man ikke forsøgte mere).
Eller man forsøge at spille sig igennem, hvad Barce ofte har succes med.
For at kunne spille sig igennem kræver det at bla. at man holder højt tempo i bolden, og det var Barca ikke gode nok til igår. Da man samtidig var uskarp på de chancer man trods alt kom frem til, så vinder man ikke.

I min verden var det ikke ufortjent at Chealsea gik videre. De kæmpede heroisk på trods af at de var nede med 1 mand og 0-2. Det var måske ikke kønt, men der var taktisk klogt og med stor vilje.
Verden er ond det ved selv et barn. Der er ingen retfærdighed til Bif siden 1985
Skrevet af PaaD
Selvfølgelig kommer fcb igen... De har jo sikret 2. Pladsen i ligaen og dermed
Kommer i chl igen...! :-)


Når/hvis Fcb møder Real næste år i chl, bliver det deres endestation!!!!

ROLLEN ER BYTTET OM, DER ER KOMMET EN NY ÆRA SOM NU DOMINERES AF REAL MADRID CF. !
Skrevet af Slettet(461354221212)
Selv med gratis straffespark og udvisning kunne Barca ikke vinde.

Uefalona er færdige!!!!!!! Usle hold.

Fodbolden er absolut ikke uretfædig i denne kamp, eneste uretfærdige er Barca´s straffespark.

Det bliver efterhånden mere og mere soleklart at Barca´s fans er stupide. Et eksempel:

http://ekstrabladet.dk/s…1745929.ece

HAHAHAH Uefalona der brokker sig over skuespil fra Drogba! Dobbeltmoral længe leve. Busquets har de seneste tre kampe filmet mere end Drogba har i hele sin karriere.


Ironien i det indlæg er ganske enkelt episk!
Høj klasse :)
Skrevet af kalves10
@LONUFA

Har du lige lavet en bruger så du kan hoppe med på vognen af konspirationsteorier? Tænk at ordentlige debattøre er ved at være uddøende her på Bold.dk..
Skrevet af Slettet(461354221212)
Selvfølgelig kommer fcb igen... De har jo sikret 2. Pladsen i ligaen og dermed
Kommer i chl igen...! :-)


Når/hvis Fcb møder Real næste år i chl, bliver det deres endestation!!!!

ROLLEN ER BYTTET OM, DER ER KOMMET EN NY ÆRA SOM NU DOMINERES AF REAL MADRID CF. !


Måske.
Det afhænger vel også en hel del af hvad Mourinho har tænkt sig.
Fortsætter han skal Barcelona bygge på, for at komme foran igen.
Man må dog ikke glemme, at det er marginalerne der pt. skiller de to klubber.
Barcelona har set over hele sæsonen været bedst i de indbyrdes kampe. Det er først her i den seneste uges tid, at de at gået ned. Det kan også være træthedstegn, for det er stort set en identisk trup, der har vundet så meget de sidste tre år.

Men jeg er personligt meget spændt på at se, hvad mister Mourinho finder på. For han er stort set lig med succes.
Skrevet af dommerenharret
Når man er én mand i overtal i 60 min, på hjemmebane, og får et (meget tyndt) straffesprak, OG ALLIGEVEL ikke kan vinde, så er det ikke ufortjent at man ryger ud.

Al den snak om boldbesidelse etc. minder mig om en vis dansk landstræner der efter et nederlag for et par år siden, forklarede, at danskerne stod godt ved indkastene... WTF?????
http://www.youtube.com/watch?v=sw8ZL_gcTSM
Skrevet af fissemike
Der er et par ting, der mangler frem mod næste sæson. Mindst tre forstærkninger skal hentes ind til sommer. Jeg tror, at lidt modgang i en svag sæson er godt for Barcelona. De får skruet op for sulten for at vinde titler igen, og næste år må man forvente at mesterskabet i La Liga bliver endnu tættere. Forhåbentlig med Barca som mestrer!!
Skrevet af R15n14y
Det var ikke fodbolden, der tabte. Det var Barcelonas defensive tilgang til spillet, der tabte.
Chelseas defensive tilgang sejrede derimod.

Ligesom Catenaccio blev dræbt i 1967, kommer vi også til at opleve, at Barcelonas boldflytteri bliver knækket og udkonkurreret. Vi har set begyndelsen til enden.
Skrevet af Kassow-Rossing
Måske.. Måske er det begyndelsen på enden, men jeg tror ikke på det endnu.

Barcelonas spillestil er ikke unik og den er slet ikke ny. Real Madrid spillede med den for fyrre år siden. Ajax for tyve år siden. Nu spiller Barcelona med den. Den form for fodbold er enormt effektivt, når man har spillerne til det, og når de ikke længere findes, så er spillestilen død.

Jeg tror ikke Barcelona er død endnu, som de var for fire år siden. Jeg tror de ender på en tæt anden plads igen næste sæson men at de kommer til at gå langt i CHL igen til næste sæson, som de har gjort det i år. Vi kommer slet ikke til at se dem som for fire år siden, hvor de havde 10 point op til Atletico Madrid på 2. pladsen og 18 point op til Real Madrid på 1. pladsen.
Skrevet af madamskrald

@ Kassow

Hvor mange tråde skal du skrive følgende i?

Jeg kan ikke huske to efterfølgende kampe, hvor Messi ikke har slået en modstander. Endnu engang slap han for et rødt kort, som bestemt skulle være givet efter hans voldshandling.

Er der en der kan fortælle mig hvor mange straffe Messi har scoret på i år? Han har brændt 3 indtil videre og han kan stadig nå flere. Jeg tror det er ny rekord i Europa på en sæson!


Er det fordi, at der ikke er nogen, der har bidt på maddingen endnu?
Skrevet af BoJangles
Jeg ville have mere respekt for Chelsea´s samlede sejr, hvis den udelukkende var et udtryk for en effektiv defensiv. Men fakta er at Barca havde en 7-8 chancer, som de burde havde scoret på, så desværre er Chelsea´s succes et resultat af Barca´s ineffektivitet.

Kampen mellem Bayern og Real må blive et brag, for begge hold ved, at billetten til finalen = CL trofæet. Chelsea kan på ingen måde spille op imod de hold, og modsat Barca, så har begge hold spillere der er farlige på indlæg, dødbolde og skud fra distancen. Så bussen kan ikke parkeres - det vil blive straffet hårdt.
Skrevet af The Blues
Bo - alt kan ske i en finale.
Skrevet af John-Obi-Mikel-Er-Gud
Få hovedet ud af dit barca røvhul, Iniesta.
All right, we\'re gonna do it the scanner way. I\'m gonna suck your brain dry!
Skrevet af ilderen
@Kassow

Luk nu røven! Jeg ved godt du må løbe rundt i cirkler af fryd over barca endelig har tabt et par kampe. Men at tage del i det frådende hylekor af teenagere herinde er da for lavt for dig?

Og hvad er det for noget med at barca bare må ud og købe ind igen? Alle ved jo barca altid stiller med 7-9 spillere (nogle gange 10) fra eget akademi (i går var det vist kun 8: valdes, pouyol, pique, busquets, xavi, iniesta, messi, fabregas). Det er helt uhørt i topfodbold - oveni købet i en periode hvor de har været verdens suverænt bedste hold.

Nu er Barca tilsyneladende ved at miste tronen - men vis nu lidt respekt!
Skrevet af dommerenharret
Ilderen

Mener du ikke at Barca er ved at miste troen?
http://www.youtube.com/watch?v=sw8ZL_gcTSM
Skrevet af A-Reyes
Dommerenharret@
Mener du ikke at Barca er ved at miste troen?

+1
iHala Madrid!
Skrevet af ilderen
"Mener du ikke at Barca er ved at miste troen?"

- ikke forstået..
Skrevet af vamosbarca
tsk tsk barcelona kommer stærkere ud af det her,det er jeg overbevist om,fotjent eller ikke fortjent er ligegyldigt nu chelsea brugte deres metode barca deres,end of story,dog vil jeg sige dem der blir ved at kalde det en sejr for fodbolden hver gang barca taber,gør de det osse når deres eget hold taber?Jeg elsker barca og det gør jeg osse i dag og i morgen og næste sæson,jeg elsker den måde barca spiller på hvis chelseas måde er den kommende standard for hvordan fodbold spilles,tror jeg at jeg vil begynde at gå op i skak i stedet for.Alle i barca hadere har i ikke underet jer over at næsten alle hold går på kompromi med deres egen spillestil når de møder barca?mens barca ALDRIG ændre deres,det er fordi man i barcelona ønsker at være tro mod den måde at spille fodbold på og så må det bære eller briste,og det er det jeg elsker ved den klub.Ja mit hjerte græder i dag men jeg som ægte fan og ikke bare medløber vil rejse mig med mit hold.
VISCA BARCA FOREVER iniesta xavi og messi vi står sammen med jer.
annonce
0