Snak

Mere indhold efter annoncen
Måske.. Måske er det begyndelsen på enden, men jeg tror ikke på det endnu.

Barcelonas spillestil er ikke unik og den er slet ikke ny. Real Madrid spillede med den for fyrre år siden. Ajax for tyve år siden. Nu spiller Barcelona med den. Den form for fodbold er enormt effektivt, når man har spillerne til det, og når de ikke længere findes, så er spillestilen død.

Jeg tror ikke Barcelona er død endnu, som de var for fire år siden. Jeg tror de ender på en tæt anden plads igen næste sæson men at de kommer til at gå langt i CHL igen til næste sæson, som de har gjort det i år. Vi kommer slet ikke til at se dem som for fire år siden, hvor de havde 10 point op til Atletico Madrid på 2. pladsen og 18 point op til Real Madrid på 1. pladsen.

@ Kassow

Hvor mange tråde skal du skrive følgende i?

Jeg kan ikke huske to efterfølgende kampe, hvor Messi ikke har slået en modstander. Endnu engang slap han for et rødt kort, som bestemt skulle være givet efter hans voldshandling.

Er der en der kan fortælle mig hvor mange straffe Messi har scoret på i år? Han har brændt 3 indtil videre og han kan stadig nå flere. Jeg tror det er ny rekord i Europa på en sæson!


Er det fordi, at der ikke er nogen, der har bidt på maddingen endnu?
Jeg ville have mere respekt for Chelsea´s samlede sejr, hvis den udelukkende var et udtryk for en effektiv defensiv. Men fakta er at Barca havde en 7-8 chancer, som de burde havde scoret på, så desværre er Chelsea´s succes et resultat af Barca´s ineffektivitet.

Kampen mellem Bayern og Real må blive et brag, for begge hold ved, at billetten til finalen = CL trofæet. Chelsea kan på ingen måde spille op imod de hold, og modsat Barca, så har begge hold spillere der er farlige på indlæg, dødbolde og skud fra distancen. Så bussen kan ikke parkeres - det vil blive straffet hårdt.
Bo - alt kan ske i en finale.
Få hovedet ud af dit barca røvhul, Iniesta.
All right, we\'re gonna do it the scanner way. I\'m gonna suck your brain dry!
@Kassow

Luk nu røven! Jeg ved godt du må løbe rundt i cirkler af fryd over barca endelig har tabt et par kampe. Men at tage del i det frådende hylekor af teenagere herinde er da for lavt for dig?

Og hvad er det for noget med at barca bare må ud og købe ind igen? Alle ved jo barca altid stiller med 7-9 spillere (nogle gange 10) fra eget akademi (i går var det vist kun 8: valdes, pouyol, pique, busquets, xavi, iniesta, messi, fabregas). Det er helt uhørt i topfodbold - oveni købet i en periode hvor de har været verdens suverænt bedste hold.

Nu er Barca tilsyneladende ved at miste tronen - men vis nu lidt respekt!
Ilderen

Mener du ikke at Barca er ved at miste troen?
http://www.youtube.com/watch?v=sw8ZL_gcTSM
Dommerenharret@
Mener du ikke at Barca er ved at miste troen?

+1
iHala Madrid!
"Mener du ikke at Barca er ved at miste troen?"

- ikke forstået..
tsk tsk barcelona kommer stærkere ud af det her,det er jeg overbevist om,fotjent eller ikke fortjent er ligegyldigt nu chelsea brugte deres metode barca deres,end of story,dog vil jeg sige dem der blir ved at kalde det en sejr for fodbolden hver gang barca taber,gør de det osse når deres eget hold taber?Jeg elsker barca og det gør jeg osse i dag og i morgen og næste sæson,jeg elsker den måde barca spiller på hvis chelseas måde er den kommende standard for hvordan fodbold spilles,tror jeg at jeg vil begynde at gå op i skak i stedet for.Alle i barca hadere har i ikke underet jer over at næsten alle hold går på kompromi med deres egen spillestil når de møder barca?mens barca ALDRIG ændre deres,det er fordi man i barcelona ønsker at være tro mod den måde at spille fodbold på og så må det bære eller briste,og det er det jeg elsker ved den klub.Ja mit hjerte græder i dag men jeg som ægte fan og ikke bare medløber vil rejse mig med mit hold.
VISCA BARCA FOREVER iniesta xavi og messi vi står sammen med jer.
annonce