Snak

Mere indhold efter annoncen
De er sku mere og mere hjernedøde i den klub.
deres egen næsetip er det eneste de kan se og rose
Liverpool FC . !
Haha de bliver da også ved.

Har syntes at Iniesta var en af de mere moderate Barca spillere når det kom til holdninger.

Meeeeen så kunne han ikke dy sig længere.
Hvor er det sørgeligt, og endnu engang viser Barca mig, at lige så succesfulde de er på banen, lige så utiltalende er de som mennesker.
Mit navn her: +1
CR7- Den bedste spiller nogensinde Pepe - The Dwarf Exterminator Varane - Anti-messi
Noget jeg er pisse ærgelig over, er hvordan spillere som Xavi og Iniesta kan ødelægge deres ry og respekt hurtigere end de kan lave en aflevering.

Jeg må personligt indrømme, at vi snakker om for 1 år siden var Xavi nok en af de spiller jeg havde mest respekt for.

Det vil video jeg har linket her under vise på hvorfor jeg havde den respekt for ham.

En spiller der kendt som ham
En spiller der er verdens stjerne
En spiller der hører til den absolute top
Der alligevel kan leve som han gøre, og være tilfreds - Det fortjener min respekt

http://www.youtube.com/w…jhJ2skmPXeI

Men så kom der disse 2 udtales, og så fik han da os let og elegant fjernet alt respekten fra min side igen.

I min verden, nu jeg lidt ligeglad med Inieste, men i min Verden burde sådan en som Xavi havde kommet med en meget mere ydmyg og sympatisk udtales (red. Artiklen hvor Xavi siger det samme"

1995 Juventus - Scudetto x 28 - CL x 2 2001 Chelsea - PL x 4 - CL x 1 R9 Chelsea J. Mourinho Drogba - Essien - Terry - Lampard - Cole - Cech - Hazard
Bølgerne går højt på bold.dk, og alle der hverken holder med Real eller Barca får sig et godt grin. Vigtigt at vi for en gang skyld får diskuteret hvem der er den fortjente vinder af Ballon D´Or. En pris der nok betyder uendelig lidt i London og München hvor pokalen med de store ører har befundet sig på det seneste.

Når det er sagt er Iniesta og Xavi et par fjolser. Har set en version hvor Chelsea og City(?!?) også lige skal kritiseres for at spille defensivt og ødelægge fodbolden. Det kan være at Mourinho kunne lære Barca-spillerne hvodan man undgå en 7-0 endefuld til Bayern eller hvordan man scorer mod 10 Chelsea spillere, uden anfører og centrale forsvarspillere*, på hjemmebane.

*Ivanovic går som back for at styrke pointen ;)
Fan af Chelsea og fodbold
Som neutral læser (jeg holder hverken med Barca, Real Madrid, Chelsea eller hvem der nu ellers kan have en grund til at hade den ene eller anden part), så finder jeg det en kende morsomt, at Mourinho gerne må komme med absurde beskyldninger imod Barca, som f.eks. at de de har betalt sig til sejre osv., men når nogen fra Barca kritiserer Mourinho, endda uden at sige andet end at de ikke bryder sig om hans bidrag til La Liga, ja så er de nogen *indsæt selv nedladende ord*.

Undskyld mig, men det er sgu da absurd.
Der bliver ikke lagt fingre imellem fra barca spillerne.

Barcelona er virkelig blevet et hold, der er blevet lagt for had af mange. Man føler, at hver gang Bold.dk brugerene har muligheden for at skyde med skarpt mod Barca, så gør de. Om det skyldes deres bitterhed over Barca´s mangeårige besættelse af fodboldtronen, La Masia´s succes eller om det virkelig er spillernes udtalelser, der får sindene i kog må guderne vide.

Til Iniestas forsvar , bliver han direkte spurgt om Mourinho har skadet spansk fodbold. Hvorefter han vedkender sit synspunkt. Det er da ynkeligt, at flere brugere skal lege helgener og moralens vogter. Folk beder jo om, op til flere gange, at de professionelle tager blader fra munden, og her for en gangs skyld er der en der gør det, og bum - massehetz mod Barcelona.
FC Barcelona
Jeg tror mere det ligger i jeres selvfedenhed..
De fleste Barcelona fans mener, Barcelona altid bliver snydt når de taber.
Når de så vinder med direkte snyd (Chelsea-Barcelona) så forsvarer i dem sq også.

Dertil skal der også tilføjes mange af jeres spilleres klamme dives, samt påvirkning af dommeren for at smide modstanderen ud.

Nå ja..."mes que un club" Mangler du flere grunde??
Manchester United Real Madrid vs Barcelona 27/4-11 En kæmpe hån for fodbolden!
^^

Blev det der seriøst skrevet af en United fan?
FC Barcelona
Det er da fint de alle tør stå frem nu, turde de ikke sige det mens han var i klubben?

Men mon ikke han blot er blevet bedt om at svare på Xavis kritik af selvsamme Mourinho... Alt andet ville være fuldstændig ynkeligt fra hans side af.
Hvorfor ik?
annonce