Snak

Mere indhold efter annoncen

Iniesta slår fast: Messi kan godt vende tilbage til Barca

Skrevet af bold
lør 29. okt 08:19

Andres Iniesta er sikker på, at Lionel Messi vil være i stand til at vende tilbage til FC Barcelona i fremtiden, da han kun er blevet bedre og bedre.Læs hele nyheden her
Skrevet af Ks1976
Han må se noget alle andre ikke kan se
Skrevet af PaseoDeLaCastellana
Selv med et gigantisk overforbrug på diverse såkaldte stjerner er det stadig kun en 36-årig argentiner, der kan redde klubben. Sølle.
Din holdning er en mink, og jeg er Mette Frederiksen
Skrevet af Fl@skebøf
Barca er en klub der på mange måder hænger fast i fortiden.

Kom nu videre.
Skrevet af Pep Guardiola
Selv med et gigantisk overforbrug på diverse såkaldte stjerner er det stadig kun en 36-årig argentiner, der kan redde klubben. Sølle.


Kom nu videre med dit liv. Dit liv fremstår i øvrigt langt mere sølle med dit behov for at bruge så meget tid på at kommentere på artikler om en klub du åbenlyst ikke kan lide. Du er trættende at høre på med dit konstante hate mod Barcelona og lave niveau i indlæg.
Vi har forstået du ikke kan lide Barcelona og at du ikke har andet at bruge dit liv på end at fortælle os det hver gang klubbens navnet står i en overskrift.

Jeg har endnu til gode at finde en tråd hvor du har bidraget positivt.
Skrevet af Slettet(412107221412)
han er 35 år.

og med din bio tekst forventer man ikke de store analytiske evner. folk som dig har tydeligvis intet liv ved siden af herinde.
Skrevet af Fiskenhansen
Ja jeg ved godt det er rygter, men som Real Madrid fan, elsker jeg dette her.

Messi retur til Barca, som er i midt 30’erne, og ærligt, jeg ved ikke hvordan han har spillet siden Barca tiden, har kun set et par CHL kampe med ham sidste sæson (ikke godt) kan jo ikke se den franske liga, og gider heller ikke gøre noget for at se den.

Plus en Kante fra Chelsea, på plus 30 som nu også rygtes der til, pga en fri transfer. Som stort set har været skadet hele sæsonen.

For mig at se er det igen et Quick fix, fra Barcas side, hvis det skulle ske ( og det håber jeg det gør )

Barca har hente 7 nye spiller i sommers, og rygterne går på at de vil handle igen i januar, og åbenbart også igen til sommer.
Der må da være nogle Barca fans, der kan se at det er helt skævt.
Skrevet af bruger 148529
Folk der ikke kan se han stadig er verdens bedste fodboldspiller har ikke forstand på fodbold.
Skrevet af United2008
Messi er færdig på topplan - ligesom Ronaldo snart er det. Messi ville falde igennem i en mere kompetetiv liga som La Liga. Det er vel begrænset, hvor ofte han virkelig testes i Ligue 1, og jeg synes ikke, at han har været iøjenfaldende i CHL.
Manchester United FC LUHG
Skrevet af Jespermøller
Jeg har set hans kampe, modsat de fleste andre der har en mening.
Messi har denne sæson spillet som det han er...verdens bedste fodboldspiller. Mange mål, snævre driblinger og præcise afleveringer. Ja det vi kendte ham for i Barcelona. Så mon ikke der er 2-3 gode år i ham endnu. Der er ikke en spiller jeg hellere vil have på mit hold, så håber han slutter af i Barca. Jeg tror da ikke det er lettere at score mål i Frankrig end det er i Spanien, og så er der jo to andre stjerner som også vil lave målene.og tager straffespark i PSG.
annonce
0