Snak

Mere indhold efter annoncen

Inter: Eriksen er retur - han har det forrygende

Skrevet af bold
ons 4. aug 2021

Inter bekræfter, at Christian Eriksen er tilbage i klubben, og han er i fremragende fysisk og psykisk form, lyder det.Læs hele nyheden her
Skrevet af Slettet(401909221509)
Flere italienske medier skrev forleden, at Christian Eriksen også skal have en snak med klubben om fremtiden, men det oplyser Inter altså ikke noget om i denne omgang.


Rigtig godt at høre at han har det godt fysisk og psykisk

Men fremtiden ligger vel uden for Italien, eller har jeg misforstået reglerne i Serie A?
Skrevet af testman
Nej - han kan fjerne sin pacemaker og spille i italien. Det er lægerne ved at undersøge.
Skrevet af To Madeira
Serie As tekniske komite har meldt ud, at han ikke må spille med en hjertedefribillator.

Det bliver spændende at følge med i. Han blev solgt for 27 millioner euro til Inter. Lad os lege, at han skal til Ajax, men de kun vil betale 15 millioner. Hvad sker der så? Hvordan mon Inter er forsikret i et tilfælde som dette.
http://iconicnumber7.wordpress.com/2011/08/04/a-paul-scholes-tribute-92-quotes/
Skrevet af Zinras
Han kan sandsynligvis ikke spille videre i Italien, da det er sjældent man får en pacemaker for sjov. Det er jo kun ca. 2 måneder siden han faldt om i Parken, så han har jo ikke haft den i årevis uden at få stød, selv hvis man kunne fjerne den. Men ifølge BT kan de undersøgelser han skal igennem godt tage 6+ måneder, så det varer nok lidt endnu inden de endeligt siger farvel.
Skrevet af SagligDK
Jeg tror slet ikke vi skal regne med at han spiller fodbold igen.
Manden døde på banen, tror det vil kræve noget specielt at gå på banen igen, taget i betragtning af hans alder, kone og børn
Skrevet af Slettet(312327221205)
Der er mange, der kloger sig unødvendigt her… men lad os nu se hvad der sker!
Godt at høre, at Eriksen er i god psykisk og fysisk form trods alt!
AaB - hele Nordjyllands hold Tottenham Hotspur - Come on You Spurs! Barcelona - Més que un club
Skrevet af Eksildansker

Meget teoretisk spørgsmål, men kunne det tænkes, at han "lejes" ud til OB i efteråret.

- Mindre liga, så ikke så meget pres/intensitet

- Længere pauser mellem kampene

- Bopæl 1 km fra Ådalen

- Tæt på sine læger

Simpelthen for at teste, hvorvidt det er muligt at spille i kampe under mindre pres. Så han ved om det er muligt i Italien eller et andet sted (både følelsesmæssigt, fysisk og følger reglerne).

Måske ikke det mest passende spørgsmål, da jeg ønsker CE og familien alt det bedste, men meget gerne vil se ham på banen igen :-)

Skrevet af SotD
Jeg kan ikke helt blive klog på hvordan min hjerne skal tackle det billede. Det ligner i hvert fald ikke en fodboldspiller, men om det er en golfspiller eller en landmand kan jeg ikke forene mig med. Og jeg plejer ellers godt at kunne skelne mellem de to.
Silkeborg IF
Skrevet af bruger 150263
Selvfølglig gambler han ikke med sit liv. Den pacemaker bliver i kroppen og han finder et andet sted, uden tvivl. Om han så psykisk er klar til det pres og fodbold på højt niveau igen er svært og sige. Håber det :)
Skrevet af Romeo Detlev
Hvorfor skulle han ikke have det godt psykisk? Han har lige fået en second chance in life! Det må da gøre enhver lykkelig.
Skrevet af SotD
Det er han sikkert også, men man kan vel godt både have en lykkerus og et kæmpe PTSD problem.
Silkeborg IF
Skrevet af cloc
Vi ser hvad der sker. Personligt tror jeg nok mest på han slutter med fodbold og så må en forsikring kompensere Inter for deres økonomiske tab.

Livet går videre og bold kan spilles i baghaven :-)
Faktisk mest til pudersne d-:
Skrevet af JesusChrist
Mon ikke at den udmelding fra Inters side er for at gøre ham til et attraktivt salgsobjekt? Det er vel begrænset hvor god form han kan være i fysisk, når han har skullet komme sig over et par brækkede ribben. Jeg tvivler på at hans ferie har stået på en masse intervalløb og dets lige.

Jeg håber og tror på at han finder et andet sted at spille. Det har ikke været udpræget succesfuldt for ham at være i Inter. Dermed ikke sagt at de kan klandres for hans hjertestop. Er der nogle der har nogle seriøst bud på hvor han kunne havne henne? Udover de sædvanlige med OB, Tottenham og Ajax. Han forlod jo Tottenham for at prøve noget andet, så kan ikke se hvorfor han skulle tage tilbage. Slet ikke hvis de sælger Kane. Ajax lidt det samme. OB kan jeg ikke se er interessant for ham. Han er i sin bedste alder, og i form kan han vel starte inde for de fleste subtop-klubber i verden. Hvis OB så havde et kanon projekt, hvor de spillede om medaljer og europæisk, kunne det måske have interesse, men det er jo ikke tilfældet
Skrevet af Michelino
Jeg er sikker på, at Christian Eriksen har modtaget kompetent terapi og psykologisk bistand fra en af mine mange dygtige kollegaer, hvorfor den traumatiske oplevelse og efterfølgende angst ikke er anderledes for ham end for en skolelærer, brolægger eller børsmægler, der bliver udsat for fysiske og psykiske spidsbelastninger, og har oplevet hjertestop. Traumet skal bearbejdes, hvis han ikke vil opleve stress og angst blot ved at spille bold med sønnen i haven.
Skrevet af Rogosjin
eget teoretisk spørgsmål, men kunne det tænkes, at han "lejes" ud til OB i efteråret.


Hvis Eriksen vil fortsætte karierren, og Inter planlægger en fremtid med ham, så kan jeg ikke forstille mig andet end at han bliver der gennem perioden, så de har fuld kontrol over hans situation, og det behandlingsforløb han skal igennem.
Someday, someday, someday, someday, someday, someday Leeds United
annonce
0