Snak

Mere indhold efter annoncen

Inter-boss: Juve-sejr i ChL godt for Serie A

Skrevet af bold
fre 2. jun 2017
Inters præsident Erick Thohir håber, at Juventus vinder Champions League, da det i hans øjne vil være godt for italiensk fodbold som helhed.

Læs hele nyheden her
Skrevet af OC
Det er selvsagt en holdning han må være totalt alene om.
La prende Vecino.
Skrevet af Ditmer-K
Hvad er det for noget pis at udtale som Inter præsident? Det kan godt være han objektivt set har ret men han skal ikke sige det! Det giver en stemning af at være underhund. Barcelona sidder jo heller ikke og hepper på Real i finalen.
Internazionale AaB
Skrevet af Slettet(530944192609)
Næ - jeg holder også med Juve. Hader Real Madrid.
Cahill
Skrevet af Interforlivet
@Ditmer-K:
Hvad er det for noget pis at udtale som Inter præsident? Det kan godt være han objektivt set har ret men han skal ikke sige det! Det giver en stemning af at være underhund. Barcelona sidder jo heller ikke og hepper på Real i finalen.
Hørt! En tåbelig udtalelse fra Thohir.
Skrevet af ACMNEWERA
Hvad i alverden snakker i om?! Det er kutyme, at italienerne holder med hinanden i Europa.

Forza Milan - og Forza Juve i morgen
Skrevet af Slettet(100659192308)
"Hvad i alverden snakker i om?! Det er kutyme, at italienerne holder med hinanden i Europa."

Virkelig?

Jeg har nu den modsatte opfattelse.
“It was so hot in Sevilla that, at first, I nearly regretted my transfer. I much prefer playing football in the rain at Stoke. It’s far easier.”
Skrevet af SoccerFact
Jeg synes at hans kommentar giver fin mening.
Serie A tiltrækker ikke de allerbedste spillere mere(få undtagelser), og en juve sejr vil da styrke brandet serie A, og derved også styrke Inter ifm nye signings. Og det er da også fint for uefakoefficienten.
Som BIF fan holder jeg med FCK i Europa, da det hjælper dansk fodbold. Logik. Forstår ikke dem hvor hadet til en anden klub er større end kærligheden til sin egen.
Soccer Gandalf
Skrevet af OC
Forstår ikke dem hvor hadet til en anden klub er større end kærligheden til sin egen.


Det burde være forholdsvis håndgribeligt selv for burhøns, men det er selvfølgelig ikke det der er på spil her.
At håbe på at din rival vinder fodboldkampe fordi i er fra samme land, er det samme som at håbe på at din nabo får mere sex end dig fordi i bor i samme opgang.
La prende Vecino.
Skrevet af Martinovic
Haha, OC.

Jeg holder sgu heller ikke med Juve i morgen.
Mojn do!
Skrevet af Jimbo2412
- It is better to be dead and cool, than alive and uncool!
Skrevet af SoccerFact
OC

Hvis din rival vinder fodboldkampe i en europæisk turnering (evt hvor man ikke selv deltager), så gavner det din egen klub med bedre muligheder fremadrettet. Ved ikke hvilke burhøns du snakker med, men de er ikke de kvikkeste.

Og det er da kun fint hvis naboen får god sex. Kan være det hjælper på naboskabet
Soccer Gandalf
Skrevet af OC
Hvis din rival vinder fodboldkampe i en europæisk turnering (evt hvor man ikke selv deltager), så gavner det din egen klub med bedre muligheder fremadrettet.


Nævn én ting som i det her tilfælde skulle gavne Inter ved at Juventus vinder Champions League.

Jeg kan nævne 4 grunde til, at det ville være katastrofalt.
La prende Vecino.
Skrevet af Clifti
Det giver koefficient-point. Hvis man har nok af dem kan Italien måske håbe på en ekstra plads i CHL. Det kan da godt gavne Inter som nok ikke kommer i top 3 i den nærmeste fremtid.
Skrevet af pinturicchio
Spørgsmålet er jo så, om det gavner mere, end det skader.

Alt andet lige booster det Juventus´ økonomi ekstremet meget, at de har sådan et run som i år, hvilket vel også taler for, at afstanden mellem de to klubber øges.
Skrevet af OC
Det giver koefficient-point. Hvis man har nok af dem kan Italien måske håbe på en ekstra plads i CHL. Det kan da godt gavne Inter som nok ikke kommer i top 3 i den nærmeste fremtid.


Godt at du har sat dig godt og grundigt ind i tingene, og at det ikke eksempelvis er gået dig hen over hovedet, at Italien får 4 Champions League pladser fra næste sæson af.
La prende Vecino.
Skrevet af AaBager
Jeg gør hvad der er bedst for min klub og hvis nogen tror det er, at holde med FCK i Europa så de tjener milliarder, så har I misforstået noget.
Skrevet af Rettelse
Uanset hvad får både Premier League og Serie A fire hold med i Champions League. Uanset om Premier League rykker ned som verdens fjerde bedste liga fra deres nuværende niveau som tredje bedst.

Denne ændring træder i kraft fra og med næste sæson dvs det hold, der næste sæson ender som fjerdebedst i Premier League og Serie A går i Champions League om to år.
Skrevet af Slettet(051637200805)
Synes da det er Klasse a´Thohir at vise at han brænder for Serie A. Det vil da også alt andet lige være et kæmpe booost for Italien at få en vinder af en europæisk turnering igen. Og så er det sådan set ligemeget hvem det er.!

Personligt holder jeg altid med de italienske hold i europa.
La Vecchia Signora FINO ALLA FINE 16.05.05
Skrevet af JuanitoMaravilla
Juve har bevist, at de er en del af den europæriske elite. Og de har tilmed alledere givet italienske hold mange koefficient-point.

Derfor forstår jeg ganske udemærket de Milan og Inter fans, som ikke holder med Juve i finalen. Juve sidder pt. på alt italiensk, og Milano-holdenes anke mod Juve er herved netop angående succes i Champions League, eller manglen på samme.

Jeg håber dog at andre italienske hold selv kan bidrage med noget i en nær fremtid. Det ser lovende ud for Milan, mens Inter pt. ikke har grobund for begejstring.

Skrevet af ilpolpopogba
OC: med nabo eksemplet, svarer det jo til du er en impotent kørestolsbruger (da Inter og Milan ikke er med i cl).
Da du aldrig selv ville få sex, Ville du så heller ikke håbe at din nabo fik mere sex end dig, hvis det betød der faldt lidt af til dig i ny og næ hvis nogle af damerne endte hos dig fordi din opgang blev attraktiv og velbesøgt

Da Inter og Milan ikke er i cl, vil du så ikke holde med Juve, blot fordi de ikke skal have flere cl trofæer? selv hvis det betyder en mere attraktiv liga og bedre spillere til ligaen og dermed Milan klubberne?
la vecchia signora
annonce
0