Snak

Mere indhold efter annoncen
Nej. Pointerer bare han har været presset før..


Flot. Hvad vil du have jeg skal gøre med det?

Drop nu det der erfaringsnak. Mourinho var ikke erfaren da han kom til Porto, men vandt alt. Guardiola var ikke erfaren da han blev cheftræner i FC Barcelona. Allegri der pt. er træner i Milan er ikke erfaren, men ser ud til at have godt styr på det.


Hehe, Allegri har igennem de siste 7 år, arbejdet i 5 forskellige klubber, så han er næppe en uerfaren herre.

Desuden forstår jeg ikke det store pres, du prøver at lægge på Leonardo. Folk vil nok have lidt mere tålmodighed med ham, efter den "krise" Benitez har ført dem i. Mon ikke folk vil give ham lidt tid, til igen at stabilisere holdet? Tror ikke der er det store forventningspres på ham i starten, prøv bare og læs kommentarerne i tråden..


Det tror jeg da nok der er. Som Inter fan, er jeg da slet ikke tilfreds med den nuværende position i ligaen, og det skal der da rettes op på hurtigst som muligt. Selvfølgelig skal Leonardo have fred og ro til at lave om på de ting han føler der er brug for, men tro ikke, at Moratti er tilfreds med klubbens nuværende situation.
La prende Vecino.
"Flot. Hvad vil du have jeg skal gøre med det?"

At han kender til det at være under pres. Han var det vel også i Milan.

"Hehe, Allegri har igennem de siste 7 år, arbejdet i 5 forskellige klubber, så han er næppe en uerfaren herre. "

Men du snakker topklub. Han har vel næppe været træner i en topklub før Milan.
Desuden glemte du at kommentere på de andre.

"Det tror jeg da nok der er. Som Inter fan, er jeg da slet ikke tilfreds med den nuværende position i ligaen, og det skal der da rettes op på hurtigst som muligt. Selvfølgelig skal Leonardo have fred og ro til at lave om på de ting han føler der er brug for, men tro ikke, at Moratti er tilfreds med klubbens nuværende situation."

Selvfølgelig er du ikke det. Men du hentyder til han er under et kæmpe pres, hvilket kæmpe pres, er det han er under, han har lige ledt Inter i Krise(I manges øjne), og derfor vil da fra starten ikke være det store pres på ham(Især ikke ifh. til det store pres Benitez var under fra start.
At han kender til det at være under pres. Han var det vel også i Milan.


Som træner? Nej, det tror jeg ærligt talt ikke, slet ikke i så høj grad i hvert fald. Selvom Berlusconi til tider kan være dum og tyksidet, tror jeg selv ikke ham, troede på at Leonardo med den trup han havde til rådighed, kunne udfordre Inter om titlen. Han havde helt sikkert fået besked på at kvalificere sig til CHL, men det er jo langt fra et kæmpe pres.

Men du snakker topklub. Han har vel næppe været træner i en topklub før Milan.
Desuden glemte du at kommentere på de andre.


Snakker jeg topklub? Fint at du kan bestemme, hvad jeg taler om. Jeg har ikke nævnt det en gang i denne tråd.

Mourinho arbejdede i næsten ti år som hjælpe-træner, først under Robson og siden under van Gaal. Derefter tog han over først Benfica og så Uniera. Guardiola er lidt et særtilfælde, da han har nået meget på super-kort tid. Du skal dog ikke glemme, at han trænte Barcelona´s B hold før han tog over. Til sammenligning, blev Leonardo kastet for løverne, uden nogen form for efaring som træner overhovedet.
I øvrigt fint, at du har hundplukket et par rosenråde historier, hvor "rookies" transformeres til nogle af verdens bedste trænere på meget lidt tid, men hvad med alle de andre trænere, som ikke havde nogen erfaring, hvor deres første par trænerophold endte som en katastrofe, hvorfor har du ikke nævnt dem?

Selvfølgelig er du ikke det. Men du hentyder til han er under et kæmpe pres, hvilket kæmpe pres, er det han er under, han har lige ledt Inter i Krise(I manges øjne), og derfor vil da fra starten ikke være det store pres på ham(Især ikke ifh. til det store pres Benitez var under fra start.


Du bliver nød til at omfomulere det der, jeg er ærligt talt i tvivl om, hvad det er du fortæller mig.
La prende Vecino.
Det går nok.. han klarer sagerne for Inter, de ender på en 2-3 plads lige efter Milan. Han går ud og siger tillykke til Milan med den fortjente Ligasejr, og alle er glade i Champions League næste sæson :D
Italien: AC Milan!!! England: Man. City Spanien: Real Madrid
Skæg rivalisering der er imellem Inter og AC Milan, der er også masser af eksempler på spillere der frit er skiftet mellem klubberne. Forholdet virker ikke lige så hadsk som mellem Roma og Lazio f.eks.
Gunners! og BIF
Nogle der egentlig ved hvad Gus Hiddink laver for tiden? Er han landstræner for et eller andet land eller?
Don´t remember.
@ Royal Arsenal

Hvad mener du med at Mourinho ikke havde noget erfaring da han kom til FC Porto ? Hvad bygger du det på ?
Han havde været cheftræner for Benfica og Leira i årene inden kan kom til FC Porto i 2002.
Desuden havde han fra 1992 dannet makkerpar med Sir Bobby Robson som først Translatør og siden assistent træner som primært stod for den defensive taktik under Robson i både Benfica og FC Barcelona
Efter Robson blev fyret forblev han assistent træner under Van Gaal, stod desuden i spidsen for Barcelona B og ved enkelte lejligheder for FC Barcelona som ved Copa Catanlya f.eks

Jeg bakker dem op der mener at det er underligt at Moratti ansætter en Træner der har været så stor en del af AC Milan i de sidste mange år - når man kender rivaliseringen på de kanter.
Det bliver dog spændende at se om han vil spille dejligt offensivt når man tænke på hvilken luksus mandskab han overtager.

Han er landstræner for mit kære land Tyrkiet :)
Som Bayern-dreng synes jeg det er godt, at de har fået en tidligere Milan-mand som træner. Troede det var en "and", da Leonardos navn blev nævnt. Jeg troede de ville købe en erfaren træner fri et eller andet sted i Europa, men sådan gik det heldigvis ikke. Leonardo er stadig meget ung i trænersædet, og jeg er spændt på, om han kan stå for det enorme pres, som er tilstede ved at være træner for Italiens største hold.

Chl-dysten bliver meget jævnbyrdig, et Bayern-hold i stærkeste opstilling kan godt drille Inter. Det vigtigtste er, at den afgørende kamp bliver spillet på fortet, Allianz-Arena!


Mia san mia!

Omkring skifte til den "anden side af byen", så er det jo ikke det store tabu. Masser af spillere har skiften den vej og der er ikke et "no go" omkring det. Pirlo, Seedorf, Zlatan, Helveg m.fl. spillede jo i begge klubber.

Men jeg synes simpelthen at Moratti har gjort sit hjemmearbejde rigtigt dårligt. Der er en eneste grund til at han har ansat Leo og det er at han har været stødt på stoltheden over af Milan hentede Zlatan og at Balotelli åbent flirter med klubben. Det samme er hans forsøg på at hente Kaká.

Fakta er nu en gang at Leo ikke fungerede i Milan fordi han havde en præsident der blandede sig i hans affærer. Noget som han helt sikkert vil møde i sin nye klub også. Man kan vel med rette argumentere for at det var det der kostede the fat waiters afgang også.

Når det så er sagt så mener jeg ikke hans fodbold filosofi passer til italiensk fodbold. hans "4-2-fantasista" formation har måske virket for Selcao i 90´erne, men mod taktisk velfunderede hold bliver det oftest svært. Og lad os se lidt på Inters hold. Han mangler i hvert fald en række nøglespillere. I Milan havde han problemer med at finde en position til Pirlo - det samme vil han få med deres (i mine øjne) bedste spiller, Cambiasso. Thiago Motta er defensiv, men slet ikke på det niveau det kræves. Offensivt har han en fantastisk spiller i Sneijder, men hvad med de resterende pladser? Eto´o har jo bevist at han ikke egner sig til en plads på wingen. Det betyder at enten ham eller MIlito må sidde udenfor. Og hvad hvis de køber Kaká - han skal ligge centralt. Hans første år under Pelligrini i Real viste (igen) at han er fejlplaceret på på kanten også. Det vil sige at enten ham eller Sneijder skal spille ude af position.

Dertil kommer at Leo jo bestemt ikke er kendt for at være en person der giver spillerne et møgfald hvis de ikke præsterer. Er det virkelig rundkreds-pædagogik der skal til hos et hold der i den grad virker mættet efter deres supersæson sidste år....? Mit klare bud er et klart nej.

Jeg respekterer stadig Leo som en stor Milan spiller og takker ham for hans præstationer, men jeg tror kort og godt ikke han er den rigtige mand i sædet. Spalletti, Lippi eller Zenga havde været klart bedre bud.
annonce