Snak

Mere indhold efter annoncen

Inter præsenterer nyt klublogo: Mere moderne

Skrevet af bold
tir 30. mar 2021

Inter skifter fra næste sæson klublogo, som ifølge klubben er en moderne fortolkning af klubbens historie.Læs hele nyheden her
Skrevet af NiPutoCaso
Nej, nej, nej, nej, nej, nej.......
Landsholdet Manchester United FC København
Skrevet af Istanbul05
Jeg hader når klubber laver sådan noget om, fatter de ikke hvor meget sådan et logo betyder for folk som måske har været fans i 40 år eller mere.....
Skrevet af grumblesnake
Er det ikke to dage for tidligt.
Skrevet af Saaita
Øv!

Det her fatter jeg intet af. Deres logo er så fedt.
Skrevet af Inc
De havde så det fedeste logo før. Tak for lort.
Brøndby Chelsea
Skrevet af Ikke arrogant, bare bedre
Det nye logo ligner noget fra et computer spil, det en skam
Skrevet af HARIBO
Hmm normalt tænker jeg det er okay at opdatere et logo (som man har gjort hele tiden), men i dette tilfælde forstår jeg det ikke helt...deres nuværende logo er jo ikke meget anderledes, så det er lidt mærkeligt at gøre det endnu mere simpelt!
Frihed til Palæstina!
Skrevet af bruger 129364
Rolig nu, deres nuværende logo er fra 2014 :-) det var da værre med Juventus
Skrevet af Nerazzurri2011
Det er på dage som disse, at man er glad for at have tatoveret et klublogo.. Well..
Skrevet af Slettet(102143211804)
@Istanbul05
Nu har de jo skiftet logo ret tit, så hvis man har været Inter-fan i 40 år så har man da prøvet det før.

https://www.footyheadlines.com/2021/01/full-inter-milan-logo-history.html
Stenbrodreng.
Skrevet af MRomme
man kommer jo nok til at holde af logoet med tiden, ligesom alle de andre gange.
tror så, at det tager lidt længere tid denne gang!!!
vildt nok at Inters grafikeren kun har programmet "paint" til rådighed...
Skrevet af Malresi
Den er ikke go´! Jeg kommer til at tænke på Marseille´s ellers fine logo - bare i en billig discountudgave.

Det er ok at opdatere logoer, det er jo normen, men der er smuttere som dette, Juve og Nantes..

Jeg har desuden altid ment at FCMs logo har en utrolig grim feature med den skrifttype. Desuden kan det hvide (som skal ligne snude og øjne) let komme til at minde om en ovnklar kylling. Altså to udstrakte vinger og så let bøjen i lårene. Kan i følge mig? Den grafiske designer bag logoet må ikke have været superskarp på dagen;)
Skrevet af TR1986
Alle de største klubber og nærmest alle klubber i de største ligaer i europa, har skiftet logo en række gange. I gennemsnit nok cirka 5-6 gange. Så set i det perspektiv er det ikke underligt at Inter nu gør det igen. Men jeg kunne godt være nysgerrig efter hvordan de er kommet frem til det. Er det nogle højtbetalte slipsedrenge der har fået den idé at få et nyt logo, uden overhovedet at spørge fansene om deres holdning, så mener jeg det er helt katastrofalt. Fansene er grundkernen i en fodboldklub og burde spørges i så vigtig en beslutning. Der kunne med fordel laves en afstemning om hvordan det skulle udformes og hvorvidt det overhovedet er nødvendigt med et nyt logo. Jeg tænker højst sandsynligt de fleste Inter fans ikke ville have et nyt logo.
Forza Napoli Sempre!
Skrevet af Tveskæg
Ligner mere et bilmærke. Skiftet skyldes selvfølgeligt økonomiske udfordringer i at følge med særligt de engelske klubber
AaB S.S. Lazio Chelsea F.C.
Skrevet af plæneklipper
Jeg synes, det er et fedt logo, og tror det kommer til at fungere rigtig godt på spillertrøjen.
Skrevet af Slettet(501525220608)
Det nye er ikke grimt, men føles unødvendigt. En smule mere ærgerligt, fordi Inter havde éf af de absolut pæneste logoer. Bliver nok heller aldrig helt fan af Juves nye, hvor simpelheden er skruet op på max, men til gengæld så var deres forrige ikke noget særligt - omend stadig ikonisk, fordi de er den klub de er.
Skrevet af Istanbul05
Nu er det ikke kun Inter jeg omtaler, jeg ved godt at de har skiftet logo tidligere og flere gange..... min pointe var at det er et generelt problem for flere klubber, der bare skifter logo for at være smarte...... det er sku ikke ok, og ja det er rimelig træls hvis man lige har brugt 1500 på at få det tatoveret på læggen, for at være smart her til sommer :-) :-)
Skrevet af CLkommerhjem
Jeg synes det er flot og holder samme stil som det gamle. Så er det heller ikke værre at der skiftes logo eller et eksisterende bliver shinet lidt op. Jeg er dog ikke særlig vild med det nye Juventus logo men med tiden får det formentlig også en anden status og beholder de det i f.eks. 30 år vil det sikkert forlængst være blevet ikonisk.
Vejle BK
Skrevet af larsbars
Tænker at det har noget at høre med at det nuværende logo bliver for småt og gnidret, med for lidt kontrast mellem de hvis bogstaver og guld-baggrunden til at fungere godt på en skærm.

Det nuværende er flot når det er broderet på en spillertrøje, men prøv lige at google ´inter milan´; når man ser det som et lille ikon ud for et resultat er det umuligt at se bogstaverne fordi der skal være plads til fire bogstaver der overlapper, og kontrasten er alt for lille. Det går lige præcis på en super god skærm på en mobil, men på min skærm på arbejds-pc´en er det virkelig utydeligt.
Skrevet af Kuglelyn
Pivgrimt, det tidligere Inters logo var minimalistisk og stilfuldt i forvejen, så ingen grund til at ændre det.

Men grunden til mange klubber ændrer til meget simple logo´er er rent kommercielt.
Det er meget billigere at lave logoet i et simpelt enkeltfarvet plastiktryk på fodboldtrøjer og merchandise, så avancen på hvert item bliver større, selvom de koster det samme. Se feks Juventus, Atl.Madrids nye logoer.

For en fodboldtrøje afficionado, ønsker man sig tilbage til 90´ernes fodboldtrøjer med detaljer som klublogoer i broderet stofmærke, sponsortryk som en del af designet, vandmærker osv. :)
Idag er det hele billige plastictryk..
annonce
0